383

ЛУДИ?!!!!!!

преди 11 години

ТИЯ ПОД СТРОЙ И ДА БАЧКАТ НА БЕЛЕНЕ!

382

Анонимен

преди 11 години

може да е депутатка от ГЕРБ дегизирана като цивилна?

381

Анонимен

преди 11 години

Да бе, спонтанен....нали видяхме писмото от ПП ГЕРБ, с което организират "протеста"...

380

анонимен

преди 11 години

А къде е Даниела Първанова на снимката. Да не би да е излезнала от кадър?. Цялата й фамилия е наместена по "топли места", благодарение на ГЕРБ

379

Йово

преди 11 години

Горката женичка как сама седи с плакат. Явно е голяма утопистка щом още вярва в ГЕРБ.

378

Ха,ха

преди 11 години

Тази голям си го е вкарала - с този плакат и така, самичка. И на кумира си Бойко голяма услуга е направила и голяма подкрепа.

377

Анонимен

преди 11 години

По тия форуми само политически изказвания. Тия хора на улицата дали ги четат тия писания и дали решават от прочетеното тук дали да ходят на улицата или да си седят дома.

376

ГЕРИ

преди 11 години

От всички протестиращи, поне една трета са мамини дечица, една трета подкупени да саботират протеста и останалите са точно ощетените. Моя позната сподели, че нейният син ще излезе на протест петък вечер в Търговище. Ами той е само на 17г., още сополите не може да си обърше, в тях тати носи мама меси, а тръгнал да се жалва. Заради такива недоносчета Б.Б. подаде оставка, да не ги затрият в протеста.

375

Анинимен

преди 11 години

Недейте да забравяте, че тези пияни, дрогирани и маскирани са част от обществото и са нечей деца. Какво възпитание дадохме на днешното поколение през последните 23 години. Нучихме ги на всичко лошо. Ако 50% от българите са такива какво бъдеще да очакваме. Лесно е да се намират косури на другите, защо не погледнем първо себе си и после да критикуваме останалите. И искам да вметна, че *** поне са задружни каквито и да са, поне не се предават един друг.

374

???

преди 11 години

Що никой не застава до тая на снимката?П.П. Обаче,загледайте се внимателно - колко си приличат с Буда. Верно излиза,че кучето приличало на стопанина си.

373

Герберист

преди 11 години

О Бойко наш, Който си в министерството и на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.

372

Иво

преди 11 години

Бойко, не позволявай на няколко наркомана на които не им върви бизнеса с дрога и оръжие да те бутнат от там от където народа те качи, и ти гласува доверие, недей ни предаваш! Комунистите и Турците ще съсипът страната ни, пак ще почнат да ни отвличат и да продават необеспокоявани дрога на децата ни, и хората които искат да променят това ще бъдат натискани от престъпниците които ще влязът във власта !!! Нека всички българи се дигнем и да защитим единственото свестно правителство !!!!!

371

до 415

преди 11 години

Маце, ако на твоя *** е добре, не ти пука за другите, нали?По тази логика действа и управляващият.Но "всичко тече, всичко се променя".Тогава песента се сменя.Моите съседи са работили по 41 години, 4 години не им е индексирана пенсията, не включват отопление и ядат картофи и ориз.И те са учили, работили,нямали са проблеми, но последното управление ги оскоти.Това, че ти си добре и не ти пука за другите, не ти дава право да участваш в социален диалог.Другото е лошо възпитание.

370

Анонимен

преди 11 години

Канал 3 доста добре показват на герб електората, с изключение на този който говори в момента, останалите бяха НЕАДЕКВАТНИ!!

369

Анонимен

преди 11 години

Гледам, няма много кандидати да "застанат до нея". Що ли?

368

Анонимен

преди 11 години

стига с тези комунисти,четвърт век не можете да го вдигнете и друг ви пречи...властта е като млада булка...иска яка работа..ти ако не можеш комшията ще прекопае градинката...!!!

367

Аман!

преди 11 години

До АнонименАми просто чудесно! Ако бъдещето на България са пияни, надрусани, маскирани криминални типажи, по-добре да си стоим в настоящето. А като не искат да живеят в мизерия - ами да вземат да се ангажират в нещо различно от агресия и побоища! Аз съм на 24 години, уча, работя, справям се напълно сама и мога да кажа, че не живея в мизерия. Просто не съм седнала да чакам държавата, извънземните или и аз не знам кой друг да ми оправя живота вместо мен!

366

Elena Stefanova

преди 11 години

Крайно време е България да застане "ЗА" нещо, а не "ПРОТИВ" . Позицията "win-win" е единствената позиция, при която всички печелим...АЗ СЪМ "ЗА" МИРЕН ПРОТЕСТ.

365

nqma znachenie

преди 11 години

Do tuk dobre no az iskam da znam sega koi nakade?!?! Ne podkrepqm nikoi konkretno, no iskam da znam koi shte bade dostatachno adekvaten za da poeme parlamenta???? Az veche se obezverqvam gledaiki kak vseki, koito poeme vlastta darpa chergata kam sebe si......

364

Анонимен

преди 11 години

Тия тридесетина протестиращи като ги гледам по Канал3 що ми се струва че няма ни един нормален