483

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

За тези, които са в невидение... - Дянков спаси България...Положи много труд и умения, за което сме му благодарни... - все пак не ходеше по седенки като другаря Орешарски...

482

Магелан

преди 12 години

Кухата кратуна на Моньо Пицата е остров на стабилност защото е пустинен остров !

481

mda

преди 12 години

тоя през ден почна да сънува мокри сънища и да бълнува

480

Ха,ха,хаааа...

преди 12 години

БРАВО СИМЕ!АКО ОТРЕЖЕТЕ КУЙРУКА НА РУСКАТА МАФИЯ , ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕТЕ В ИСТОРИЯТА!ТИЯ ОТ "ЛУКОЙЛ", СА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА!ДАЖЕ И ПРОФСЪЮЗА НА РАБОТНИЦИТЕ ИМ ---СА РУСКИ ПРОФСЪЮЗ!НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАШИТЕ СИНДИКАТИ!РУСКОТО РОБСТВО .....ПЪЛЗИ НАВСЯКЪДЕ И ВСЯЧЕСКИ....!

479

Анонимен

преди 12 години

България е стъбилна земя за пране на пари.Затова хотелите и заводите са празни,но никога не фалират!

478

мдааа

преди 12 години

България е превърната в нацистки лагер - хората просят ровят в боклукчииските кофи - работили по 30-40 години за държавата и осъдени от вас да умират бавно от мизерията - с 200-300 лева опитай се да живееш - да си плащаш сметките да си купуваш лекарства и да се храниш НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ НЕ ИЗНЕРВЯЙТЕ И БЕЗ ТВА ИЗНЕРВЕНИТЕ ХОРА ДАНО ГОСПОД ВИ НАКАЖЕ АЛНИ ***!!!!!

477

Анонимен

преди 12 години

Повечето пишещи във форумит мислят единствено с дебелото си черво. Затова и страната стигна тази разруха след 20 г. управление на червената върхушка и сателитните и партийки.ДРУГАРИ - ЛАПАНЕТО, МЪРЗЕЛУВАНЕТО И ЛОЗУНГИТЕ СВЪРШИХА !!! На-който не му харесва ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - прав му път към Анадола или Северна Корея.За Русия не ставате, защото там със закон забраниха КПСС и просперираха.

476

Куку

преди 12 години

Това нагло американско еничерско джудже трябва да бъде бито и изгонено незабавно от България....!!!!

475

Анонимен

преди 12 години

*** вика: - Бате, дай некой лев, че жената и децата гладниКомуниста вика: - Гладен съъъъъъм, хладилника празееееен, Дянков е виновен!Да откривате някаква прилика между двамата героя?

474

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРИ НАЗНАЧАВАМ ВИ ЗА БЪДЕЩИТИ МИЛИОНЕРИ НА БЪЛГАРИЯ !-кой го е казал? - Лукавия Луканов и кой ги наследи тези милионери ? Лукавите от БСП !------------------------------------------Тея пари Лукавия ги е дал на неподходящите хора, фалит след фалит, бирени фабрики оцеляват с мръсни кампании срещу правителството, на път е да се срине и бетонното море изградено на брега на Черно море, съдиите станаха "бедни" и отидоха в бедняшки квартали. Червените моловете празни, внуците няма как да скубят народа, а въобще положението е трагично.... Но мъни, няма пачка...

473

Анонимен

преди 12 години

България е остров на сигурен геноцид за пенисонерите, за болните, за работещите, за младите и стабилен рай за мутрите, 20 години комунисите крадът и докара държавата до просешка тояга.ГЕРБ затвориха пробойните и комунистите ревът на умряло!

472

к.к

преди 12 години

Остров на мизерията ве Хер Флик !

471

Анонимен

преди 12 години

България е остров на сигурен геноцид за пенисонерите, за болните, за работещите, за младите и стабилен рай за мутрите

470

Валентин

преди 12 години

След 2,5години ГЕРБ вдига" минималната заплата с 13,5%!А за тази 2,5 години колко е натрупаната инфлация?

469

До 476

преди 12 години

Явно си някое пишлигарче което и понятие си няма от миналото!Какви кранчета бе.....та те ни оставиха да умираме от глад.Никога не съм била нито от БКП нито от БСП....какви кранчета те гонят?Кранче ли е да имаш работа а?Нали и аз гласувах за тях за което съжалявам.Защото за целият ми живот такава мизерия не съм виждала!

468

пеева

преди 12 години

Остров,остров,ама земя не се вижда.

467

Автор

преди 12 години

А Дянкофф извор на глупост.

466

Анонимен

преди 12 години

Колкото повече коментари против Дянков от червените ***, толкова повече Дянков си върши ДОБРЕ работата!Така като им чета злобата разбирам, че май почти всички кранчета са затворени, остава едно - да се закрие бесепе!

465

ДС

преди 12 години

Дянков , гей нещастен , каква стабилност и на кои са се увеличили доходите !? Обикновеният човечец мизерства все повече от ден на ден !!!! А вие лапате и грабите с пълни шепи !!!!

464

Анонимен

преди 12 години

Дянков дръж, държавата изкъсо и недавай на комунистическата *** да бърка в "кацата с меда". Така хем ще вържеш бюджета, хем крадливите комунисти не могат да крадът и скоро ще им лъсне червения гладен з***дник..