183

jasemi

преди 13 години

187 ми Извинявай,но по-безумно изказване от твоето отдавна не съм чела!Как може да сравняваш децата с кучетата?Това,което обичам най-много на света е детето ми,за щастие имам здраво и щастливо семейство,които също обичам много!Имаме куче вкъщи и и защитаваме кучетата,това значи ли,че сме вманиачени и болни?Направо те съжалявам!И още нещо много от моите приятели и колеги имат кучета и никой от тях не самотен или разочарован от живота,за щастие!

182

Анонимен

преди 13 години

За съжаление в България живота на кучето е по-ценен от този на децата.Всички защитници на бездомните кучета са самотни или разочаровани от живота хора, които по този начин компенсират липсата на обич и внимание. И не едно куче не може да даде същото като едно дете, но вманиачените в болните си идеали защитници на бездомните кучета не могат да го проумеят! Факт е че не трябва да има кучета по улиците, факт е че не трябва да се и убиват, но трябва да има приюти, като във всички нормални държави.

181

Гатанка

преди 13 години

Ловците имат кучета и си ги гледат като писани яйца а стрелят по сърничките. А сега кажете те обичат ли животните и хората или не :) ?

180

Анонимен

преди 13 години

Като гледам коментарите тука,абе то много деца по пясъчниците,много нещо! да се чудиш къде има толкоз много пясъчници....

179

Анонимен

преди 13 години

КОИТО НЕ ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ, НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА ХОРАТА

178

Анонимен

преди 13 години

Проклятие е да не знаеш колко щастие може да ти донесе едно дете,било то момче или момиче, което никога не е било нахапвано от кучета.Проклятие е да обвиняваш непрекъснато другите, че са пуснали сополивите си дечурлига на кучешката площадка и пясъчника, които по право се полагат на пуснатият ти да тича на воля ротвайлер. Много е лесно да си го изкараш на една бабичка останала без крака(разбирай изядени от кучета), понеже без да мисли взела че просто минала по улицата. Мъка мъкааа.

177

Анонимен

преди 13 години

mai proklqtieto e da si bulgarin

176

Разумен

преди 13 години

Най-мразя такива хора. Поел си ангажимент - изпълняваш го. В случая се грижиш за кучето каквото и да става. Какво е това по дяволите?!?!

175

jasemi

преди 13 години

Проклятие е да си *** и никога да не можеш да разбереш,колко много любов може да ти донесе едно куче било то *** или породисто!Проклятие е непрекъснато да търсиш виновни за жалкият живот,който водиш!Много е лесно да си го изкараш на едно куче,но това може ли да направи някого щастлив....???Едва ли!

174

Анонимен

преди 13 години

grahЗащо ако мога да знам твърдиш че "помията" се излива само от "всички хейтъри, комплексари и други *** в тая държава"? Защо след като смяташ себеси за част от "нормалните хора" тона на поста ти е такъв? Идеята на спора е борба на аргументи не плюене по опонентите. Очевадно е че има проблем с популацията бездомни животни. Дай идея за решение, приемливо и за двете страни, а не изтъркани определения за манталитета и интелекта на другите.

173

grah

преди 13 години

пълно е с разни умници, дет най-обичат да се изказват по всяка тема. Виждали питбул на картинка, но имат мнение и всички трябва да го чуят. Млъкнете бе! Като се запознаете с някой питбул на живо, тогава ще говорите. Защото питбулите са изключително човеколюбиви кучета, което е причината да бъдат така жестоко малтретирани от всеки ***, който е решил да повишава самочувствието си с някое куче от тая порода. Наистина трябва да се забранят и да се дават само на хора, които заслужават!

172

az

преди 13 години

Всичко това са старфоршир териери.

171

grah

преди 13 години

Факт е, че стане ли дума за кучета се почва изливането на кофи с *** и помия от всички хейтъри, комплексари и други *** в тая държава. Не че са болшинство, но са толкова гласовити и надъхани, че ти се струва сякаш са единственото население на тази дължава. Но не са... всъщност ние, нормалните хора, които обичат живота във всичките му проявления все още сме повече. И помагаме всекиму колкото можем - и на бедния, и на гладния, и на двукракия и на четирикракия. Всеки ден, по левче, по минута.

170

605

преди 13 години

Приспивна инжекция на теб, на дечата ти и на *** и баща ти. Защото такива като теб трябва да бъдат заличени от генофонда на човечеството.

169

Анонимен

преди 13 години

Питбул в къщи си е наемен убиец винаги под ръка. На уличните питбули за какво изобщо им се търсят осиновители. Приспивна инжекция за вече сън и точка. Разните откаченяци дето хравят *** по улиците и уличните котки трябва да бъдат санкционирани доста солено, а самите *** - разумно изчезнали.

168

До любителите на

преди 13 години

животни.След като искате хората да уважават правото Ви да отглеждате и обичате домашните си любимци, то уважавайте правото и на тези, които не ги харесват и не желаят да са в контакт с тях. Защо натрапвате вашето виждане за отношението към животните и на останалите. Не са длъжни всички да харесват кучета. Има хора и то много, които изпитват дори панически страх и от най- дребното такова. Никой не е длъжен да прибира детето си от пясъчника защото някой е решил да пусне кучето си да тича точно там

167

Анонимен

преди 13 години

Mдаааа страхливците така си решават проблемите-чрез убийство!Не искаш нещо и кво утрепваш го,че по-лесно!

166

някоя си

преди 13 години

Аз лично имах щастието да познавам една питбулка - е, нямаше такова куче! Толкова много обичаше хората, че искаше на всеки непознат да се хвърли на врата - супер много се радваше на непознати! Едвам съм я удържала понякога, че не всеки обича кучетата, пък и някои се стряскат... А пък тя, милата, бе такава душичка...

165

до 168

преди 13 години

Може тиквата ми да е проста но е видяла.Бил съм къде ли не по света но такова чудо няма.Там бездомните кучета обикновенно ги умъртвяват ,ако никой не ги ще.

164

Бай Ристо

преди 13 години

А защо не пишете за проклятието да си българин в България.....