132

Анонимен

преди 2 месеца

ДО 130 ЗНАЕШ ЛИ ИЗОБЩО ЗА КАКВИ РЕФОРМИ СТАВА ВЪПРОС 130 И ПО СКОРО ДА СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ НАПРИМЕР 5 МИЛИАРДА И НЕЩО ИЗТОЧЕНИ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА ДОКУМЕНТИРАНО 130 ТЪРСИ СМЕТКА НА ТОЗИ ЗАЩО НЕ ГО ПРАВИШ

131

Анонимен

преди 2 месеца

Разиграват цирк а иначе отдавна са патерица на ГЕРБ. Очевидна патерица. Затова и изпълняват сценария на ГЕРБ и непрекъснато се излагат за да блеснат отново ГЕРБ като по-малкото зло.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Избори без ала бала с президента без мадуровските машини без Киро да купува депутати и без Киро да предлага кодовете за машините и шарлатани Вън най накрая

129

До Селяка от Банкя

преди 2 месеца

Бойко чукаше с 200 сега го тресът с 400 - хахаха. Съдбата на всеки бай ***.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Да тръгнем от изходната позиция, която беше договорена преди девет месеца ХАХАХАХА ТИЯ ОЩЕ СИ МЕЧТАЯТ МАРИЯ ГАБРИЕЛ ДА ИМ Е ЗАЛОЖНИК СЪГЛАСНО ЗАПИСА А ТЕ ДА ИМАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ С 3 ПРОЦЕНТА ОБЩЕСТВЕН РЕЙТИНГ ХАХАХАХАХА

127

Анонимен

преди 2 месеца

Денкооооов, къде са ви тунелите под Шипка, мостовете над Дунав, къде са му мегазаводите на Кирчо; искаше да залее България с радиоактивни батерии; щеше да КУПУВА!!! жито за попълване на държавния резерв! Пшеница?! България?! А какви гротески вкарахте във властта -само като се сетя за Наско дрогарчето и ми прилошава, а и десетки други шебеци,позинали за кокъла.

126

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 2 месеца

ПРОВАЛИХА ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН...... ОЩЕ ОТ 2020 СА ЗАЕДНО ПО УЛИЦИТЕ, ЗА ДА ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ОБЕРАТ ПАРИТЕ...

125

Анонимен

преди 2 месеца

Извини се, бе!

124

Ново време

преди 2 месеца

бат бойко се крие за да не се случат реформите в службите и мвр и да му бъде потърсена отговорност. Същевременно го е страх западняците да не го сложат в списъка магнитски (или други подобни) и не иска той да излиза като виновник за разпада на правителството.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Бибитков, не чу ли какво ти каза снощи парапетната мома - "Така не се прави"! Вие в пожарната не учите ли как се прави? хи хи хи

122

Псевдоумни хубавци

преди 2 месеца

Тия хубавци не се ли усещат, че се издъниха и станаха за смях. Всички разбрахме, че са пристрастени към властта, загубили всякакво приличие и достойнство.

121

...!

преди 2 месеца

Борисов изобщо не се е криел от "протестите", платени от Черепа/той сам се похвали/! Борисов ги остави да се наскачат на жълтите паветяла, да си разнасят кофчезите и бесилките, и даже изпрати полиция да ги пази! Цяла България видяха , как умните софиянци си върнаха ДС вън властта!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме функционално неграмотен премиер, Киро и Послушко кое не разбраха от ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ!

119

Боко=Шишуминга

преди 2 месеца

Баце се криеше по същия начин от протестите, когато бяха излязли стотици хиляди и му искаха оставката.

118

Анонимен

преди 2 месеца

ПРЕД КАМЕРИТЕ : "НИТО ГЛАС ЗА БОРИСОВ,НИТО ГЛАС ЗА ПЕЕВСКИ ", " НИКОГА С БСП И ДПС "! От записите на Радостин Василев от събранието на ПП, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ посред нощ : "Всички министерства трябва да са наши , те са съгласувани с посолсТВОТО ", "Изпираме Борисов ,няма друг начин да стане правителството ", "ГЕРБ не са ни истинински врагове ,само маркетингов".

117

Боко с дупето широко

преди 2 месеца

Боко се крие и от мъжките жители на квартал фаkултето ,че го търсят да го eмнam.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Боко прилича на *** Амин Дада, абсолютен човекоядец и сатрап. А пък този плъх Мики Маус прилича на обикновен вредител. За Мини Маус Гаргамел изобщо да не става дума. Егати премиерите имате. Не можете ли да изберете премиери, които поне да приличат на хора?

115

Мда

преди 2 месеца

Хаиде на избори и герб да изпада в изолация

114

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тоя Ака Демикденков се се изкзва отнякъде другаде, не и от тук. Ох, милия - не напътувал се, Ами сдавай поста и пътувай, пътувай .... прав ти път.

113

Стига бе,

преди 2 месеца

...Борисов се бил криел от Кики Лъжата и Асен Чорапогащникът? Хайде малко по-сериозно!