74

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин още ли не е паднал от терасата?

73

та така

преди 10 месеца

както и преди съм писал - не е задължително да падат от балкони или прозорци .

72

Анонимен

преди 10 месеца

Скочил от 13-ия етаж? Хаирлия да е...

71

реалист

преди 10 месеца

Нашите олигарси бягат от диктатурата на Тиквата преди да са гушнали букета.Тези пък по Магнитски са препрани ,и вече са несменяеми в управлението на страната.Делян Хасковски стана спец в енергетиката и ще продава българска газ на краварите , а Дебелян Пеевски ще кове новата Конституция.

70

До тъпака русофил

преди 10 месеца

отдолу! .... Нещо много си афектиран и *** май? От кого са ме освободили руснаците.... теб или мен лично, аГовньо? Заради имперските интереси на Русия на Балканите е била войната срещу Турция, а не за да ни "освобождават"... Това ясно ли ти еОлигофрен заблуден?

69

уточнение

преди 10 месеца

За Мишо Бирата и Ваньо Танов-нито дума!!!Фашизма у нас вече е държавна политика.-Нали Баце ,нали Кире?

68

Здрасти

преди 10 месеца

Това е втори мултимилионер, който си отива през под два дни. За първия нито дума в нашите медии досега.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Умрял- Умрял. Връщане няма. Въпросът е къде му отидоха милионите? На него и на всички скоропосижно починали. В бюджета на Русия под някаква форма , или в джобовете на други дето не се притесняват, че коленете им ще хванат мазоли

66

Анонимен

преди 10 месеца

До 88: А никак, АМА НИКАК не е абсурдно в 21-ви век да се нападат суверенни държави, като Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и прочие и прочие, НАЛИ? Що не ревахте тогава бе, РОСОФОБИ? САЩ ЛИ ОСВОБОДИ тая кооочччина от робство?

65

Дон Кикот

преди 10 месеца

Няма как да си слуга на Путин и да се пенсионираш хаха.

64

Бай Дрън

преди 10 месеца

Последните 2*3 години на работа починаха 5-6 човека около и под 50. Статия има ли за тях? Скоро в съседната фирма един от шефовете се самообеси, после влезе съдия изпълнител и предаде фирмата на конкуренцията. Статия? Валя Ахчиева по друг случай се опита да пише нещо. Статия?

63

до бай дрън

преди 10 месеца

какво мастило в 21 ви век ве.....

62

Анонимен

преди 10 месеца

Добър или лош, Бог да го прости човека. Жалко, че такава огромна държава е зомбирана от една човеконенавистна утопия, съсипала милиони руснаци, особено от 1 век насам.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Вагнер не са там да нападат Полша. Путин няма да нападне нато защото тогава всички ще нападнат войските му и това е нещо което той не иска, така, че Вагнер са там заради повторна инвазия на укрите от север а не заради поляците, които ти недей да подценяваш, че са създавали много проблеми на Руската Импрерия в миналото. То от там се пръкна тая хибридка Украйна....

60

Я па я..!

преди 10 месеца

Много невнимателни са тези близки до Путин.Защо се катерят по прозорците ?

59

Българин

преди 10 месеца

Защо наричате партия и човек, които са избрани чрез избори "режим"? Аз виждам в момента инсталиран от постолството режим в България.

58

Василев

преди 10 месеца

Прво трябва да си верен на държавата и народа, а после на бизнеса , дори да губиш милиарди от санкции, независимо кой къде е позициониран в живота или по време на война, погазвайки всякакви човешки ценности и морал!Това се опитва Путин да вкара в манталитета на нововъзникналия изкуствен руски политически и бизнес елит!!!Това си е чист нацизъм в най-висша форма!!!Агент Реджина Бел!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става със зелената сделка?

56

Анонимен

преди 10 месеца

Стандартът на живот в ЕС се влошава. Европейците ще трябва да живеят с все по-малко и по-малко.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Стотици хиляди танцуваха по улиците по време на Берлинския Прайд! Искам да живея в ЕС! Обичам ЕС! 45-тото издание на Прайда в Берлин започна днес с гръм и трясък, а стотици хиляди, подкрепящи каузата на ЛГБТК общността, излязоха по улиците на германската столица, предаде ДПА. Много ми е добре в ЕС, за нас е много добре ЕС!