241

Анонимен

преди 1 година

В Украйна живота кипи и не знам къде се е снимаб зеленюгата, ама не и в Киев. На Кръсчатка народ, народ, улични музиканти, заведения.... Ами проверете, бе. За никаква война не им дреме. Същото в Москва, па да не говорим за другаде в Русия. Ще ви изгледат сякаш сте ***, ако питате. Личен опит.

240

Анонимен

преди 1 година

Шушумигата министър на отбраната в служебното правителство, назначен от агента на цру радев трябва да бъде съден за държавна измяна. Новият пълнеж на парламента е нелегитимен. Преди да се правят нови избори всички предатели трябва да бъдат почистени от избирателните списъци и съдени за източване на държавния бюджет в интерес на чужди държави.

239

Анонимен

преди 1 година

Все пак не забравяйте, че редовната руска армия не е влязла в бой. Там са ЧВК Вагнер, войските на ДНР и ЛНР и мобилизирани от якутия няколко хиляди. Тва е, дарагие мои. А руската армия си е по казармите и си отспива.

238

Муни Фърчилката

преди 1 година

Щях да ги дам, мъ съ сетих, чи нема с кво да пръскам над село Първенец и да са фукара на демонстрации. Требе да има по некои и друг самолет за зор заман, чи аман;)))

237

до 255

преди 1 година

Всъщност МиГ-овете ни наистина са седемдесетарки. Но, виж, Ф-16 Блок 70/72 има общо с първите Ф-16 само по едно- формата.

236

Анонимен

преди 1 година

Недоумявам защо не се дадоха тези съветски кошници моментално на Украйна. Мнението на бачкера със заплата в плик не ме грее (98% от русофилите). Важно е какво мислим умнокрасивите, които плащаме пенсии и заплати на лекари и учители. А там мнението е категорично. 90% сме ЗА военна помощ за Украйна. Мерси .

235

Анонимен

преди 1 година

Аз вече продадох един стар запорожец за скраП многу на дълъверъ. Никогиш нема да го дам на некакви у-кри дори и да ми пратат ламборгини! Запоршето беше връо на текникътъ. Ама вече нема запчасти и масторо рече да го флълим ву рикътъ. Впрегнах магарето и го откарах за скрап! Требе да пазиме природът. Да го спасиме Софето и свето.

234

на 23 февруари

преди 1 година

Някой се надупи, но не бе уважен..

233

Моше

преди 1 година

ПОДАРЯВАМЕ си Миг-овете на Украйна ... и оставаме с модерните, страховити , суперуспешни, ново поколение от 1970 г. американски самолето НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ .... Даже ще платим още ШЕСТ а после още ШЕСТ ... а после още ШЕСТ с надеждата а дано до 2359 година да пристигне първия от първата партида .... А дано. Ша са надяваме , многу многу .....

232

Мачкай Предателите

преди 1 година

Трябва да ЗАПАЛЯТ МИнистерсия СЪвет... Някакви МОШЕНИЦИ, Крадци и Предатели са станали МИнистри и КРАДАТ от нас, а дават парите на някакви ЕВР.ЕИ в Украйна..Тия Министри са сложени САМО да направят ИЗБОРИТЕ, а НЕ да се занимават с ВЪНШНА политика.. Още по- малко да ПОДАРЯВАТ български оръжия !!!!

231

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 249, когато ракетите Искандер се прехвърлят на въздушно базиране, те се наричат Кинжал. Така че не е възможно да има Кинжал, който да е с друго базиране освен въздушно. Освен ако отново не ги наречете Искандер. Или тези ракети не придобият и морско базиране. Тогава ще се казват с трето име.

230

Моля се Тръмп да

преди 1 година

Спечели! Има добри шансове!

229

Кво се карате

преди 1 година

Дрегата година има избори в САЩ, Украйна и Русия! Ако и изборите в нези три държави не променят нищо във хода на войната, значи те да три диктатури, в които народа няма никакъв глас!

228

Велин

преди 1 година

Сега ше видим "Миролюбеца" к'ви обяснения ше дава.

227

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвуковият Х-47 "Кинжал" вече ще се използва систематично и беше изпитана в Украйна. Ракетата е способна да порази критична инфраструктура във всяка точка на Европа, а скоростта, съчетана с непредсказуемата траектория на ракетата и високата маневреност прави прихващането и от ПВО невъзможно.

226

Анонимен

преди 1 година

Началникът на щаба на Пентагона: САЩ трябва да увеличи военния бюджет поне двойно, за да може да противостои на Русия и Китай, особено в контекста на поредния неуспех с хиперзвуковите оръжия, което за тях означаваше - а сега дайте да започнем всичко отначало.

225

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвукът решава всичко. Русия може и да понесе загуби, но като цяло ще се запази. Докато САЩ и Англия и страните от ЕС които имат ядрени оръжия и централата на НАТО в Брюксел ще бъдат изтрити от лицето на земята буквално за часове.

224

Анонимен

преди 1 година

Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А САЩ са малък остров, за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

223

Анонимен

преди 1 година

Нф-16-тките и задават ли се нейде на хоризонта в мъглявината Андромеда?ие ще им връчим миговете най-тържествено-добре. А къде са ни

222

Бял Орел

преди 1 година

До Анонимен 237 Нали се сещаш ,че докато Русия помеле островчето САЩ и САЩ имат ракети ,тъй че ще е масово мелене няма да е едностранно . и не забравяй САЩ имат бази не само в САЩ не знаеш какво има в тях.