40

Кифла

преди 5 години

Аз съм общувала и съм много доволна ммммм

39

факт

преди 5 години

99.9% от тях НЕ СА бежанци

38

179

преди 5 години

Пълна лъжа

37

Промут Мозък

преди 5 години

До Нека да си го кажем30 години евреите на Соломон Паси я пеят тази нагла лъжа, а че ЕС ни давал .....ЕС ни краде така както и Турчин не ни е крал *** мозък !!!до 2016 ЕС струва на бедна България 29 МИЛИАРДА !!!!- 6 милиарда членски внос- 14 милиарда глоби и "санкции" от ЕК- за още 9 милиарда в момента ни съдят гадовете от ЕК за 30 години зпадните гадове инвестираха малко повече от 9 милиарда в България

36

Анонимен

преди 5 години

Всеки ти обяснява каква велика история сме имали и как сме били тоя и оня, ама плаче под юргана как щели бежанци да дойдат. Прадедите ни са превзели Одрин, днешният българин се е свил до полата на жена си и брои кой колко социал вземал :)

35

Анонимен

преди 5 години

Така разбрахме, че ти си от 8те% които са опитвали. Е, ние няма нужда да опитваме за да разберем това което си разбрал.

34

Състрадалец

преди 5 години

Не искам д общувам и не искам да се приемат в БГ т.нар. "бежанци". В сирия вече няма война, авганистан, ирак и така нататък са демократизирани от сащ- тоест няма за какво да бягат. Това не са бежанци и ние нямаме граница с воюваща държава! Не ги искам!Когато сатанатото хвърляше "обеднен" уран и касетъчни бомби в Сърбия, колко БЕЖАНЦИ приехме? Николко!Хайде сега всите муджахидини, барабар с танте-то Меркел да заминават кой от където дошъл,че да идват "шпиц"-командите!

33

Нека да си го кажем

преди 5 години

Така така наречените бежанци ни са неприятни защото ни подяждат социала който ние българите цоцаме от ЕС. Просто сме преки конкуренти в една и съща хранителна ниша. Лошото е, че и те са все инженери, лекари и специалисти също като нас.

32

Анонимен

преди 5 години

Следващото "проучване" на ООН: мнозинството от българите одобряват третия пол, гей браковете, истанбулската конвенция и *** образованието сред децата.

31

Некъф

преди 5 години

Не пишете лъжи. Хората още повече са отвратени от тези *** идващи да изцоцват социалните системи на развитите държави и налагащи тяхната си "култура".

30

Анонимен

преди 5 години

Бежанците са по лагерите в съседните им държави в Африка и Близкия Изток. Тези които стигат до Европа са икономически мигранти представящи се за бежанци- прекосяват една камара държави, стигат до Европа а оттам към богатите държави като Германия.

29

До Смешник

преди 5 години

Стига си хленчил, като изнасилват и като обират пак ли ти е само жално защото и те са хора. А като прибират от помощи по 1000 евро на месец, като се взривяват, като въртят далавери с оръжие, проституция и мръсни пари пак ли ти е само жално защото и те са хора.Явно е че никогане си имал вземане даване с тях ... те са безкрупулни кога ще го разберете.

28

Анонимен

преди 5 години

"Хора докато човек не изпадне във дадена ситуация не осъзнава проблемите на другия.Реално не са ми приятни ,но все пак са хора . А проблема е че сме бедни и ние а на тях се дават повече помощи отколкото работещ печели в бг."Ква жал, бе!? Това са само млади мъже, не са жени, деца и възрастни.

27

Смешник

преди 5 години

Хора докато човек не изпадне във дадена ситуация не осъзнава проблемите на другия.Реално не са ми приятни ,но все пак са хора . А проблема е че сме бедни и ние а на тях се дават повече помощи отколкото работещ печели в бг.

26

8

преди 5 години

Ако някой се чуди защо ООН тайно се опита да ни пробута Пакта за миграцията и термина мигранти отговорът е много лесен - според конвенцията на ООН за бежанците нито един от тези не е бежанец, защото не идва от съседна воюваща страна - България ако иска има право да ги третира като обикновени нарушители и никой не може да я задължи да даде статут и на един, ...и ако хората скочат властта ще не ще си влиза в правата и гони пришълците, това естествено не им харесва на еурогеювите, затуй проучват

25

Анонимен

преди 5 години

Защото сме внимавали в часовете по История.

24

Кина

преди 5 години

Това са НАШЕСТВЕНИЦИ ! Стига сте лъгали и изопачавали фактите ! 92% от българите НЕ желаят да общуват, а още по-малко да опознават нравите на тези вредители. Вън от страната ни !

23

Гледна точка

преди 5 години

92% не а общували, но ако четеш някой форум ще си помислиш, че същият процент pитат бежанци!

22

8

преди 5 години

Това "пручване" е фалшименто, кого ли са питали и дали изобщо са питали някой, само Господ знае. Но едно нещо са пропуснали - българинът много добре знае разликата между бежанци и пpишълци и няма да могат да го излъжат с онова изкуствено понятие - "мигранти". И не са прави в, не 92%, а нито един българин никога не е общувал с бежанец, защото според определението на самата ООН нито един от тия навлеци дошли от мирна Турция не се класира като такъв, колкото и да лъжат подобуята на медии и ***

21

Анонимен

преди 5 години

Българите емигрираха, но минават легално границите, а не се крият по драки и шубраци.