62

хахахахаха

преди 5 години

3-4 ст. била печалбата!?! Ами ако е само 3-4 ст. как така има разлика от 20-30 ст. по различните бензиностанции? Ще излезе, че Марешки работи на 20 ст. загуба от литър? Какъв родолюбец

61

от немско

преди 5 години

До 58 АнонименАз съм в немско от 12 години и познавам много хора ти ще ми разправяш как е и как не е. *** от софия знае всичко как е по света то затова и държавата и толкова пропаднала

60

Анонимен

преди 5 години

Аз взимам 2500 нето, обаче наема ми е 1000 евро и ми остават по-малко пари отколкото на теб :))

59

Анонимен

преди 5 години

От списаното по горе се разбира че "Лукойл нищо не печели". Защо будните граждани не протестират пред савецката рафинерия и не спрат да зареждат в бензиностанциите и???

58

Анонимен

преди 5 години

На 2.20лв за литър имаме 0.65лв акциз и 0.36лв ДДС... И Лукойл не купува от скъпия Брент а внася евтин и некачествен Урал, микс от различни находища, от Волга до Сибир... Високачествения петрол заминава за Китай...

57

Анонимен

преди 5 години

С 550 можеш да живееш добре, стига да ти пащат наема. Работата е там, че колегата е грешно осведомен. На Харцфиърите им плащат наема, но им дават само 300 евро на месец за храна и да живеят. Тези пари стигат да си купиш за ядене и за някоя дрешка, но до там. Въпреки това, един социално слаб живее стотици хиляди пъти по-добре отколкото в Кочинистан.

56

Me

преди 5 години

Е, аз пък съм контрактор в ЮК.Взимам по 450£ на ден в не голям град и да си призная не се оплаквам. Карам чисто ново БМВ 5ца и ходя където си искам по света. В БГ също печелех доста като за човек на заплата. Но въпреки това се застъпвам винаги за толерантност, търпимост, коректност и съм против тесногръдието което се налага като нещо хубаво в страната ни.

55

Анонимен

преди 5 години

На немските пенсионери им било трудно. 5% хахаха, абе приятел, от глад и мизерия бълнуваш, това да не ти е Кочинистан?

54

Анонимен

преди 5 години

До 54 АнонименЯ *** и пробвай в германия да живееш с 550 евро на месец.

53

Анонимен

преди 5 години

До 54 АнонименДа. В германия пенсионерите не ровят в кофите но си продават семейните ценности и спомени по бит пазарите за да свързват нормално крайщата. Около 5 % от немските пенсионери са добре, на останалите им е трудно.

52

House M.D.

преди 5 години

Само в България нафтата е по-скъпа от бензина.

51

Анонимен

преди 5 години

В Германия след като направиш определени години стаж и вече дори и да те съкратят, помощите ти за безработен са 550 евро и отделно държавата ти плаща наема. А с 550 евро можеш да си купиш и дрехи, и да си нахранен, и да водиш социален живот.В Германия пенсионерите не бъркат в кофите за *** за разлика от в Путинландия.

50

Анонимен

преди 5 години

Добре че бяха българските протести че Тръмп и Путин да свалят международната цена на петрола.

49

Жалко

преди 5 години

Работя в Германия за 2560 Е бруто, след данъци получавам 1720 Е. Това е за първи данъчен клас. Дизела е 1.33 Евро, наем 550 Евро. За храна месечно без никакви лишения 300 Евро. След други разходи ми остават над 400 Евро свободни в джоба. Това в България беше непосилно и затова емигрирах.

48

Анонимен

преди 5 години

на 1 октомври 2018 - цена за сорт брент $86на 15 ноември 2018 - цена за сорт брент $66цените за крайния потребител се качват през периода 1 октомври - 15 ноември 2018очевадно:има картел за горивата, между търговците на едро, шефовете на рафинерии, големи вериги бензиностанциибезспорно:държавните структори бездействат

47

Анонимен

преди 5 години

Това вече го играхме. Оставка!

46

Анонимен

преди 5 години

В чужбина работиш ли и бориш ли се за правата си имаш пари, не работиш ли няма пари.В България, работиш, не работиш, пари няма.

45

Анонимен

преди 5 години

Във нашата фирма, който е избягал на Запад не се е върнал. Освен един, който може и пак да замине.Ще дам пример само с едно момче, дето беше служител на месеца, но при нашите условия живееше в мизерия, и отиде при кака си в Германия. Познайте кога ще се върне. Няма как да стане.

44

До номер 33

преди 5 години

Виждам че си запленен от високото заплащане в Макдоналдс в Копенхаген и 30 лева които получаваш на час при работна седмица за теб от 20 часа.Всичко написано от теб звучи перфектно и че живота ти е супер там,НО защо не обясниш на хората че плащаш 40 % данък върху заплатата си.Защо не кажеш колко пари даваш за матрака на който спиш,за транспорт и за храна,която е най-скъпа в Европа.И истината е,че никакви пари не изкарваш там,защото доникъде не ти стигат и там си беден.

43

Анонимен

преди 5 години

Успиват ви с голи обещания и се подготвят за удар през това време.Първо едната групировка на БКП нанася удар, после другата отговаря... Междувременно на все повече хора им става ясно къде са попаднали и просто емигрират.