10

Нужен е отговор!

преди 6 години

Да се РАЗГЛАСЯТ в чужбина неистините в този материал:- деца-роми наистина "работят", но като просяци, джебчии, жрици на онзи занаят;- децата-роми се продават от собствените им родители - или в чужбина за донори на органи, или в Бг - като булки;- ромите масово отказват предложената им работа;- качеството на учебния процес е лошо, защото ромите не считат за нужно децата им да знаят български;- 8 от 10-те% ромско население у нас са потомци на докарани от чужбина преди 50 г. и мразят България.

9

ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО:

преди 6 години

ТОВА СА ХОРА СМАЗАНИ ОТ МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТАТА!ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ , ТРЯБВА ПРОБЛЕМА ДА СЕ ОБВЪРЖЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И СЕ СЪЗДАДЕ МОТИВАЦИЯ ЗА ТРУД И УЧЕНИЕ У РОДИТЕЛИТЕ И САМИТЕ ДЕЦА!"ЗОРЛЕМ ГЮЗЕНЛИК--ОЛМАЗ"--Тур.Пог./"НАСИЛА ХУБОСТ -НЕ СТАВА"!!/ТУКА СЕ ИЗИСКВАТ СЕРИОЗНИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ УСИЛИЯ--А , НЕ КОМУНИСТИЧСКИ АГИТАЦИИ И......ЯЛОВИ МЕРОПРИЯТИЯ , ЗА ОЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ!!!

8

Циганин

преди 6 години

Даа ,много ромски деца не ходят на училище ,но въпроса е -защо не ходят .Мисля че е виновна държавата за тази неграмотност в ромските деца ,защото кои раждат по 7-8 деца и повече ,еми награмотни ромки които не им оставя и не знаят нищо друго освен да раждат деца и Те неграмотни и как ще ограмотят тези деца . Държавата да дава детски само до 3 деца ,но при условие ,че имат брак .А ако нямат брак то за 1 дете +50% за второ ако не са семейни . Това трябва да приемат в НС .

7

ами

преди 6 години

По време на бай Тошо всички ходеха на училище и бяха грамотни /ромчетата /

6

софиянец

преди 6 години

много тояга, никакъв морков!

5

Анонимен

преди 6 години

COPY-PASTE

4

luckyman

преди 6 години

До крадлаПоправка! Не е краден, а подаден!

3

крадла

преди 6 години

Краден Материал от Дойче веле 1:1

2

luckyman

преди 6 години

Мисията невъзмножна! Срещу природата не може и не бива да се върви...

1

Анонимен

преди 6 години

НИВГА