26

Луди

преди 6 години

България по свобода на словото е на 109 място в света. Точно след Габон, далеч пред нас са Мозамбик, Сейшелите и Тунис ;) Няма какво да коментираме и защитаваме нещо, което не съществува у над.https://rsf.org/en/ranking

25

Анонимен

преди 6 години

Журналистите протестират определени политици да не пречат на свободната цензура в медиите.

24

Анонимен

преди 6 години

Гербеновска е номер едно. Все намига с едното око.

23

Анонимен

преди 6 години

Никой от тези ментета не протестира, когато се разкри, че има цензура в НОВА, когато БТВ спряха "Шоуто на Слави" и т.н. Въпросите им са глупави и безсмислени, а не неудобни.

22

сокяе

преди 6 години

Най великата журна е Беновска на Боко;е няма такова сла,гачест.во в историята на България!

21

Анонимен

преди 6 години

След като са уволнили Ани Цолова (както твърди Антон Тодоров), защо Виктор Николаев не попита защо и кой я е уволнил, а отвлече вниманието в съвсем друга посока? Нали от НОВА са я уволнили... Или сме журналисти, докато не клатим лодката, а след това - мишки? Защо не протестираха, когато Иво Инджев зададе едни неудобни въпроси на Първанов в ефир и веднага го свалиха от ефир? Докато не започне да не ви пука за уволнението, не сте никакви журналисти, а обикновени говорители.

20

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам, когато уволниха по най-безпардонен начин журналиста Иво Инджев от БТВ - КЪДЕ БЯХТЕ, уважаеми журналисти?

19

Темида

преди 6 години

А протест на народа срещу платените медии и безнаказаността кога?

18

Джурналяга

преди 6 години

Джурналята, умеят само да атакуват слабите на деня, когато стане въпрос за някоя акула, стават по - ниски от тревата. Това не е джурналистика, а слагачество!

17

111

преди 6 години

Смешници!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Къде е противната цоцолова?Защо са я изритали?

15

Джурналяги

преди 6 години

А къде спахте кога Мая Манолова ви спретна костинбродската афера бре драги джурналя, само знаете да плюете по всички и някой ако ви се изрепчи ставате онеправдани и ревете кат кифла в биг брадър!

14

Анонимен

преди 6 години

Покорните ,,журналисти ,,на протест ? Смешно .

13

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров щял да става журналист!!!

12

666

преди 6 години

Сега остана и ние зрителите и читателите да направим протест против продажните, неграмотни журналисти, за да си дойдат нещата на място!

11

факе нюз

преди 6 години

Трябва да има минимални изисквания кой може да се нарича журналист и кой не. Около 70% от пишещите братя би трябвало да нямат достъп до ефира - твърде много правописни грршки, твърде вулгарен език, твърде очевадни платени статийки. От тази медия тук също към 90% са негодни за журналистическа дейност.

10

смехурко:))))))

преди 6 години

Българските псевдо *** :))))))))))))))))))))))))) с протест .Ехо защо спахте и спите когато имате доказани крадци и лъжци от БСП ДПС и ........................ не им задавате точните въпроси а си лафите за неща далеч от това което е важно за държавата и народа.Или ще ви спрат хранилката от това ли се страхувате

9

анонимен

преди 6 години

Журналисти ли !!! Ха-ха правят се на принципни много ми е интересно защо през цялото време досега никой не пророни и дума за една книга (Шайка) докато автор и Антон Тодоров (поне за мен твърде странно) усърдно слугуваше на банкянската магнолия все едно никога не е писал нищо.

8

Диктатура

преди 6 години

В момента в България има диктатура на медиите. Журналистите се изживяват като богове - държат се надменно, правят се на всезнайковци, обиждат събеседниците си, позволяват си да ги поучават и т.н. Но ако някой дръзне да им противоречи - вой до небесата, държат се като ощипани госпожици! Е на това трябва да се сложи край!!!

7

Анонимен

преди 6 години

В България журналисти няма.Нито свободни медии.Всички са слугинажи на който им плаща.Адвокатите,журналистите и политиците са най-корумпираните касти у нас.