34

Анонимен

преди 6 години

Оффф...пък този *** с "бананите и тоалетната хартия" е супер "извадка" за интелекта на текезесарските ***

33

Анонимен

преди 6 години

Това е през погледа на една австрийка...харесма ли ви...или не - така западноевропейците виждат България. Банановата реСпублика на контрастите - комунистически унуки с поръчкови Бентлита, и Мерцедеси...и бетонни грозотии на един прогнил режим! Музей на петолъчки...сърпове..и чукове! Гледат народ от посткомунистически *** вкопчени в миналото на безметежен мързел, и лъжливо спокойствие. Аре сега плюйте....***

32

до демократ

преди 6 години

Ти последно бягаш на запад за да ядеш Банани или да се бършеш ?Само ,че с този глад към бананите и нечистоплътен .ник бягането няма да е много приятно.Чудя се как не си избягал на югоизток ,да ползваш ибрик.

31

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

30

Анонимен

преди 6 години

Капиталистическа България е на първо място по смъртност и на последно по раждаемост в целия свят. Ислямска дървава има по-добра демография, пенсионна система, здравеопазване от капиталистическа България. При Социализма бяхме 100 пъти по-добре.

29

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

28

АНТИ

преди 6 години

Скоро ще ви принудят да си продадете апартаментите останали от "лошия" бай Тошо !Понеже(според Плевнелиев), на Запад огромна част от хората жителите живеели под наем.

27

хм до 34

преди 6 години

Хахахахахаххахаа анре чужденецо!Това да не е Северна Корея ,че за глад да си говорим ,аа значи се плаща да се говорят едни и същи изтъркани лъжи.Единственото лошо на Соца беше калпавите автомобили ,ама и те се карат по 30-50 години ,значи не са били чак толкова калпави.Само като знам как някои ви/ти плаща да пишеш простотии и се чудя що за медии и информация има в тази "свободна" държава.

26

Анонимен

преди 6 години

Наследството на проруският комунистически режим в България - повод за черен хумор за българите и туристите от цял свят......."И ние сме дали нещо на Света !"

25

аналитично

преди 6 години

Понятието"тъмен туризъм" е рожба на болен мозък, а влечението към него говори за тежка психическа деформация.Единственото "нормално" обяснение е, че авторката просто е търсила тема за подигравки.

24

до 26

преди 6 години

Айде да не говориш глупости, защото 20 години живея във Виена точно пред тоя паметник. И през седмица се плеска с боя. Ама техните *** бързо, бързо в 5 часа сутринта го чистят. айслендер скапан.

23

АНТИ

преди 6 години

до неразбралитеБългарчето, от памтивека се слага на силните на Деня.Умира от кеф дупедавчето, да прави чип-чип на началниците.Били сме народ, сега сме племе.

22

Анонимен

преди 6 години

ДО 24 Въпрос: Какви телевизори произвежда България днес в светлите евроатлантически времена след 27 години развитие на светъл евроатлантизъм?...............Отговор: Продавам телевизор "Рубин 1944", сделан у СССР - запазен

21

Анонимен

преди 6 години

Каква антишафистка борба, бе? България е на страната на фашистите. Откъде ги вадите тия бодри партизани вече 90 години? Нито един български евреин не е бил пратен в концлагер. За сметка на много български писатели, поети и изобщо личности, които не са попадали под "произход - беден, селски". и сега внуците на тия селски пъдари ни управляват. Вече са политици и бизнесмени. Не са с произход беден, селски, нали? Пази, Боже, сляпо да прогледа.

20

Анонимен

преди 6 години

Мемориалът на Съветската армия във Виена никой не смее да може с бои , камо ли да си помисли за събаряне Госпожата да си води групата там!

19

Анонимен

преди 6 години

За най-голямо съжаление у нас нито СоциализъмЪт, нито КапитализамЪт са такива каквито трябваше да бъдат. Днес сме на това Бедно положение защото за една нощ, винаги верни на партията станаха демократи. Лапачката стимулира дейността им и тя е само вжтехен интерес. За да има противопоставяне се вадят скелети от миналото. От платени палячовци. Докато се плюем кой какъв е, сметките им в офшорките са милиарди Наши пари. Изгониха се 2 милиона можещи и знаещи, купуват се изборите и бивши БеКаПейци ни

18

постсоциализъм е тук

преди 6 години

Демокрация в България няма.Никога е нямало.Има демократични крачки направени под външен натиск.Тук е страната на БГ Мафията.Жалко, но сме имали капитализъм и Златен Лев.

17

Анонимен

преди 6 години

В Криводол на едно кръстовище за Бойчиновци е приклекнал един издялан от камък, който се държи една цепеница, наподобяваща пушка, а лицето му изразява сюблимният момент на естественият напън...Който мине от там може да му занесе малко тоалетна хартия !

16

Krom

преди 6 години

До Мацоф - нещо си се объркал. Най готини са такива като теб - четат заглавието, но не и материалът и започват да плюят. Я кажи, къде в статията има "морални" норми и заключения? Точно австрийците не обвинявай. Те са били за около 5 години след ВСВ комунистическа държава и пазят и паметник на Съветската армия. Клоуните в случая, които страдат от къса и услужлива памет сме ние. Нищо невярно не е казала жената. Нашия проблем е, че за разлика от умните не можем да изкараме добри пари от това.

15

varg

преди 6 години

По цял сят хората почитат и уважават историята си.