13

анонимен

преди 6 години

сън в лятна нощ.

12

Анонимен

преди 6 години

*** и циркаджия нещастен,ликвидира България!От Ктб кражба за 4.5 млад лева от Белене 3млд лева, Лукойл кражби за 1млд, обществени поръчки кражби за около 2млд годишно, еврофондовете и житарите в Добруджа крадат около 2млд!!??Да е чул някой за наказан или осъден?НЯМА И НЯМА ДА ИМА! Тия дребните които хващат са защото са спрели да се отчитат на правилните хора а и от тях няма нито един осъден! !Каква борба какви пет лева?

11

П.Петров

преди 6 години

И една чистачка да пита, ще му каже: Стълбите се метат отгоре надолу! Всичко друго е симулация ! Министри-> зам. министри -> кметове -> гл. архитекти - > общински съветници -> чиновници. Аналогично за МВР, прокуратурата и съда.Когато видя министър, зам.министър и кмет в затвора, тогава ще повярвам, че в България се води борба с корупцията!

10

Анонимен

преди 6 години

Баце в такъв случай ще останеш без парламентарна група.Поговорката за рибата нали я знаеш, почни от парламента там най много мирише.

9

проктолог

преди 6 години

Много специалисти напускат България. Лекари, програмисти, инженери и други. Но няма емигрирали митничари, или гранични полицаи, или катаджии!

8

анонимен

преди 6 години

ЧРД на Б.Борисов,със вчерашна дата!Бог да му даде живот и здраве и сили да се бори с корупцията на всякъде,не само в МВР.Най-вече да обърне внимание на т.н. 'бизнесмени",които експлоатират хората и се подиграват със законите.Работа има много,само желание и сили да има!

7

Какъв смях :) :) :)

преди 6 години

Боко явно е решил да се предаде в полицията :) Не знам само как ще накара и останалата част от ГЕРБ мафията да го направи???? Дано успее!!!

6

Анонимен

преди 6 години

А вратичката в закона кой ще я оправи.И да ги хващате съда ги пуска.Затова са нужни реформи,няма значение кой управлява важното е държавата да върви напред.Всичките крадат,важното е кой ще накара народа да си помисли вече че има държава

5

Анонимен

преди 6 години

Някой не се страхува от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ! Опитва да му вземе бизнеса !

4

Анонимен

преди 6 години

Те затова ли връщат старите митничари, щото мераклии нямало! Баш за тази длъжност, едва ли няма кандидати. Щото митничар и на полето да го сложиш, пак ще направи пеликанска гуша.

3

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се започне от теб.

2

Циник

преди 6 години

Приготвих пуканки, и кола ....XXL!АРЕ ПОЧВАЙТЕDDDDD

1

Анадолски

преди 6 години

Борисов е много по добър от другите!!! Аз си го подкрепям.