6

Анонимен

преди 7 години

Някой наблюдател беше писал, че Северна корея има само две възможности: да се предадат и загинат, или да се бият и пак да загинат. Така, че е ясен техният избор. Но ще повлекат със себе си и половината свят. Затова щатите трябва да си обират крушите и да си гледат работата. Ако не ги провокираха постоянно, севернокорейците не са заплаха за никого.

5

Герасим

преди 7 години

До Анонимен 4А кой ще спре Саудитска Арабия и какво търси тя в Йемен???

4

Кои

преди 7 години

И кои са САЩ да се занимават с Корея? Някой да ги е викал? Мисля че на всички завършили първи клас им е ясно кой прави провокациите. Една страна има право да се занимава със своите лични дела и САЩ няма да им се бъркат колкото и да искат. Където САЩ е отишла следват войни.

3

Анонимен

преди 7 години

Целия свят, не иска вече военната хунта н СК. Даже и Китай вдигнаха ръце от тях. Въпроса е защо никой от техните "партньори" , не се опита да озапти пинчера си? Оставиха пак топката при САЩ и НАТО ? После били лоши....ами хайде Китай и Русия да го спрат , какво чакат? Нали искат място при големите , сега е момента да го покажат!

2

аман от хамериканци

преди 7 години

тоя път ще ударят на камък този нема да им прости и ще ги изравни за ново стройтелство тия къде ли не се вряха къде ли не създадоха военни конфликти само и само за тяхна изгода сега щебси гребнат от зелето

1

Анонимен

преди 7 години

Кимчо безрасъдно рискува да няма нужда от памперси никога повече.