15

Крокодил Лешперски

преди 7 години

Николай Дянкова ДвуполоваМудираторчето да ни заспа....Трии ме, бе .....оуууууу

14

Анонимен

преди 7 години

Тоя гринго се издъни с царчето, сега се издъни с Радето...абе не му е в политиката силата...

13

Антилоп Съселов

преди 7 години

Що ме хеитвате бе?Само коментирам Психиатрията-зоологическа градина населеното място, което преди се казваше БългарияАко може, малко по-серизно...

12

Анонимен

преди 7 години

Просветният министър Николай Денкова !!!???

11

Лешояд Кочев

преди 7 години

Огнян-времянката се ядосал на социалният Гълб и го опърлил..Соика, като видяла ко става се разплакала

10

Анонимен

преди 7 години

Откъденакъде Брюксел ще определя колко мигранти трябва да приеме и изхранва България,която е пред фалит и не може дори собственото си население да изхрани?

9

Папагал Чайков

преди 7 години

Социялният министър, ГЪЛЪБ Донев?!?Ко?...Не!

8

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД КАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЛЕД ИЗБОРИ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЗАДКУЛИСНИ ГНУСНИ ПАЗАРЛЪЦИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ МАСКИРАНИ ПОД БЛАГОЗВУЧНАТА ФОРМУЛА (ОПРЕГОВОРИ) ЗА СЪСТАВЯНЕ НА КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО ,МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО,ЧЕ Е НАЗРЯЛ МОМЕНТА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЯНАНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА ,КЪМ ПРЕЗИДЕНСТКА РЕПУБЛИКА ,ТА ДА СЕ ЗНАЕ,,ЧЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ НОСИ ЕДИН ИЗБРАН ЧОВЕК И ДА МКУ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ,А НЕ РАЗМИТАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ ПРИ 240 ТЪРТЕИ.

7

Винету

преди 7 години

До 8 червен анонимник. Попарата ще я сърбате червени кратуни като теб. Като е било толкова лошо при бат Бойко, защо хората пак предпочетоха него, бе ***? За четвърти пореден път. Защо, бе, хайде отговори?

6

Анонимен

преди 7 години

Правилна постъпка г-н. Президент, а не кат т***лпата тихомълкон приема кво кажат началниците!

5

смЕх

преди 7 години

до 12Не извъртай нещата иде реч за постановлението и много добре се знае, че при легитимно народно събрание правомощията на Президента са ограничени.

4

смЕх

преди 7 години

Какво ще рече "Президента желае това" нима тази жълта подметка иска да внуши, че това антибългарско постановление не трябва да се отмени и той го прави само защото му е наредено всъщност не се учудвам като се сетя, че е пръв лакей на мадридския мошеник.

3

Анонимен

преди 7 години

При условие, че няма властта на легитимно правителство, това на Герджиков свърши предостатъчно работа. Организира спокойни избори, отмени наредба за "бежанците" и сложи край на пръстовите отпечатъци/днеска имаше новина/. Същевременно прикри шоковото поскъпване на газта, водата и т.н. Общо взето, поизчисти и поизмете предсезонно за всички :) Оттук нататък не остава нищо друго, освен да се готвим за бат Бойко, чиято попара вече знаем много добре.

2

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!,А КОЛКОТО ДО ПОДПИСАЛИТЕ ПОЗОРНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ НА ИСЛЯМИСТКИТЕ ТАРАМБУКИ НАЧЕЛО С ТЛЪСТИЯ ТОЛОСТОЛОБ ОТ БАНКЯ МОГА ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ САМО ЕДНО -БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ,ЗАЩОТО ПРЕДАТЕЛИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТОВА

1

Оруел

преди 7 години

Герджика проблема му беше ,че слугуваше на Паситата и сие, също и на Бойко. Президента постоянно трябваше да се меси, да му оправя бакиите! Правеше се на луд за постановление 208 до последно!