76

до 72

преди 7 години

За мизерията не са ти криви ЕС и НАТО, а нашенските назначени милионери с Лукановите куфарчета, сегашните ни политици - издънки на бившата червена номенклатура и други подобни екземпляри от постсоциалистическата фауна.Изпокрадоха, каквото можаха, сега искат още - от европейските фондове. И в двата случая действат чрез чучела на конци, като Кукунелия.

75

Анонимен

преди 7 години

Яли сме попарата на Коминтерна.

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76А руснаците това знаят ли го?

73

сминдух енд чесън

преди 7 години

Социнтерна ,сбор в Колумбия ,лекция от наркбарон все още незаловен от властите,след избора следва почерпка между приятели

72

Контрабанда

преди 7 години

Вярно е това, че от седмица - две отново се появиха продавачи на безбандеролни цигари из пазарите в София. Явно бюджетният излишък ще изтече в джобовете на тези, които дърпат конците на служебното правителство, а именно БСП. *** беше забъркана в скандал около Булгартабак

71

до Цецо

преди 7 години

Нали сега сме демокрация и трудолюбивите българи, които нямат работни места и работят за минимална заплата - КОЙ им краде труда, парите, живота, здравето, образованието, бъдещето?ММММММММММ?!Нали е капитализъм, нали днес цяяяяял ден пишеш глупости - кой те храни днес цял ден?МММм?

70

късата памет

преди 7 години

До Анонимен 72В ЕС сме от 10 години. Преди 30 години (както си написал) бяхме във СИВ. Питай майка си и баща си, какво е режим на тока, какво е режим на водата, какво е храната да се купува с купони, какво е да ставаш сутрин в 5 за да успееш да купиш хляб, какво е сутрин курса на долара да е 2000лв а вечерта 2400 и това при заплата от 300 лв, какво е в магазините за храна да има само рафтове. Като разбереш какво е мизерия, се хвани на работа и спри да хленчиш, че живееш в мизерия.

69

Анонимен

преди 7 години

Животът в Русия ! - справка YOUTUBE.

68

Анонимен

преди 7 години

Разликата от живота на хората в страните от ЕС и този в настоящата Русия към която така отчаяно и без никаква връзка с главният мозък ни дърпат е съпоставима с разстоянието от Земята до най-далечната галактика във Вселената. Може да питате някоя гадателка в чия полза ! - ако сами не знаете отговора.

67

Цецо

преди 7 години

Трудолюбието, което българина е придобивал с векове, за 45 години бе неутрализирано от комунистите... по тяхно време всеки се правеше, че работи и всеки крадеше от общото, което беше повсеместно! Това не мога да простя на комунистите (сегашните социалисти)...

66

ДО Байфидан

преди 7 години

Оная работа на бате ни Бойко под шлифера я изкарват все красавици от рода на Цецка Цачева,Свинетка Пвлова,Искра Фидосова и такива уфтсе като тебе.

65

социнтернационал

преди 7 години

Връзката Е КОЛУМБИЯ ( ПРИЯТЕЛ на Русия), откъдето избират човек от РБългария(БСП) като част от хибридната война.Човекът от България ще защитава прават на социнтернационала( които не са европейски)>ще бъдат във възторг от колумбийските другари конфедерацията на запасните военни от сигурността9 скл. споразумение за гласуване за БСП.Синдеро луминозо, Ево Моралес, брат Кастро, соцВенецуела, Сев.корея, а ние сме РБългария в Европейски съюз.

64

Байфидан

преди 7 години

До 49. Ха-ха-ха, *** ще изкара на бате ти Бойко оная работа под шлифера

63

Анонимен

преди 7 години

Интересното е че подвижните магазини за цигари по Централният пазар в София пак работят и то точно откакто назначиха служебният кабинет. Преди това нямаше нито една *** продавачка да ти вика ''цигари бате искаш ли цигари'' а сега са стотици.Кой какъв е всеки може сам да си отговори ако има нещо в това което носи на раменете си! - не става въпрос за пърхот.

62

Анонимен

преди 7 години

KURneliq v socinteena

61

на шега

преди 7 години

до ПешкоПешко, много си сладурест. Я , каква осанка имаш на фотото.По-хубав си от Корни.

60

Време разделно

преди 7 години

zashto si mislite che nqma pak da ima Qnuari1997a Gospoda Medi Doganov ,Sotire,Gotce i vsichi kremalski sluginaji??????????????????????????????????????????

59

митница Олтоманци

преди 7 години

А , ЛУИС АЯЛА , ЗНАЕ ЛИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ТАЗИ ДРУГАРКА КОМУНИСТКА , СОЦИАЛИСТКА , ПОСЛЕ ЗА 4 ГОДИНИ ДЕМОКРАТКА , А ПОСЛЕ ПАК КОМУНИСТКА , СОЦИАЛИСТКА , ЗАВИСИ ОТ ДАЛАВЕРАТА ...??? ЗНАЕ ЛИ ЗА ДАЛАВЕРАТА С ЕМБАРГОВ ПЕТРОЛ ЗА ЕКСЮГОСЛАВИЯ ??? ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е ДА НАРУШИШ ПЕТРОЛНО ЕМБАРГО ??? ВСЕ ЕДНО ДА СИ НАРКОТРАФИКАНТ И НИКОЙ ДА НЕ ТИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ??? ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ НАКАЗВА С МНООООГО ГОДИНИ ЗАТВОР ...

58

Пешко

преди 7 години

До nasko,ей, верно, във Венецуела как ли ще посрещнат поредния социалист с големата кошница приказки

57

До Андреев

преди 7 години

Тия приказки са за децата ! И твоя дядо сигурно като на лидерите ти Б Б и Ц Ц !!!!