79

Стар войник

преди 7 години

До 101Света върви на зле.Това им разправям аз тук,ама не вдяват. Ти поне ме разбираш.Как може някакво ***,което не може да държи лопата да взима такава заплата.Със слушалката,химикалката и компа и аз мога,ама тия като им дадеш лопата,им гледай сеира.

78

общественополезен

преди 7 години

До Анонимен 93Само ако ти си на първа линия и се жертваш.Ще ти направят хубав паметник

77

Анонимен

преди 7 години

Към всички тук!!!Думата *** я прокараха джурналята на които не им харесва позицията на обществото.Много е удобно когато някой не е съгласен с НАСАЖДАНАТА от теб теза да го определиш като ***...........(каквото и да значи това).

76

до 93

преди 7 години

Наполеон и Хитлер ще ти завидят на оптимизма !

75

Анонимен

преди 7 години

Ах леле как ми се иска да ги видя тези трудови войски !Сигурно ако ги снимат ще е комедията на 21 век. мамини синчета и копонджии наркоманчета хващат лопата за пръв път

74

Стар войник

преди 7 години

Аз разглобявам и сглобявам автомата за 2 мин.Това е най-великото постижение в човешката еволюция.Ама бачкам за 500 лв. Съседа доктор с една слушалка,слуша отпред,слуша отзад и 2000 лв заплата.Другия комп. специалист,чукa по клавишите-5000 лв.И аз мога да слушам със слушалка и да удрям по клавишите ,ама те не могат да сглобят автомат. Справедливо ли е това?Да я връщат по-бързо казармата,и тия да ми паднат в ръчичките,ще ги направя мъже,ще ги науча на ред и дисциплина.

73

Анонимен

преди 7 години

Казармата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!За тези лигaви дупета само гърч в армията.И не да ми ги пращате по мисии в Камбоджа, Афганистан и т.н. да ми лигавят ами ТУК в поделенията с командващи такива които са служили 70-те години.Държавата ще се оправи за 5-10 години.

72

Анонимен

преди 7 години

Велик е нашия войник ВЕЛИК ...

71

до 92 93

преди 7 години

Имате талант да пишете фантастика !

70

beks1

преди 7 години

ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ В БГ-ИМА 30%*** И 69%ЛУДИ ОТКАЧАЛНИЦИ КОЙТО Г.Ъ.З. ЩЕ ДАДАТ САМА-САМО ДА СА НА ВЛАСТ,А ОСТАНАЛИЯТ ПРОЦЕНТ СА МАФИОТИТЕ-ТОЕСТ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИТЕ.

69

Анонимен

преди 7 години

Свърши тая късно е либе за китка Младите не стават за войници Работих в една фирма с едни млади където не са ходили в казарма и въобще нямаха чувство за колектив правеха си каквото искат а теб те правеха на *** понеже нищо не може да им направиш.

68

Анонимен

преди 7 години

България и САЩ заедно могат да разгромят Русия на война за няколко седмици!

67

Анонимен

преди 7 години

едно време мъжете чакаха повиквателна за казармата, а сега поръчка от орифлейм

66

Анонимен

преди 7 години

Казармата я махнаха заради демографския срив ние изчезваме и младите повечето не са Българи няма как да ги вземеш в казармата и да разчиташ на тях още повече българите ще са малцинство и старите пушки ще се гаврят като едно време обаче българите няма да търпят това защото няма да са от един етнос.

65

Реалист

преди 7 години

И да си довърша мисълта... Та тия младежи ги гледам 20-24г. Тотални щети.. Ни знаят да носят ни да копаят абе нищо.. моя син 21г. Още не може сам да се изхрани ако не съм аз е умрел от глад... Аз бях на неговите години когато той се роди... и го гледах през най трудния период... Взех го с мен на работа нищо не става син ми е ама това е истината.. Учих го говорих му да учи да стане човек хванал се с к...ви цигари по цял ден скитане вдигнал съм ръце не знам що да го правя...

64

Анонимен

преди 7 години

нещо много мамини синчета се навъдиха, мишки

63

Анонимен

преди 7 години

Армия ли? Колко момчета има за наборна служба? А и тези момчета мислите ли че ще ходят да стават пушечно месо заради умни селенжъри?? Едва ли! За Краварите ли ще се бият да им пълнат гушките? Е много умни селенжъри са тези воеводи особено онзи Русенеца мокрият влах най големият воевода който незнае как се държи автомата!!

62

Реалист

преди 7 години

Абе нема да стане... Те знаят що че стане ако смесят българи роми и турци заедно да служат? През ден смъртни случаи....Те го мислиха ама накрая разбраха че бая народ в бг са потенциални убийци и самоубийци тъй че спукана работа? А можете ли да ги обуете облечете нахраните(сутр. Обед вечеря) Къде ще спят? На палатки ли... Горчивата истина е Че Бг е септична яма пълна с продукти на хран.система... с ликвидирана армия нац.сигурност..зравеопазване и т.н... Вече и надежда Няма да се почне от начало.

61

bzzzz

преди 7 години

Първо да минат воеводите от там. Физзарядка, строева, въшкарници, пък после да му мислят.

60

Анонимен

преди 7 години

До свинаряПо тъпите ти внушения, че НАТО ще се разпадне и Турция е наш евентуален враг. А случайно ли пропусна Русия??