109

Bad Company

преди 8 години

Вдигнете наздравица за свободните хора! Хора без Путин, Станишев, Масларова, Гагаузов, Цонев, Бисеров, доган, Местан..........и проче ***!!! ******кая им!!

108

РОССИЯ

преди 8 години

ДОНЕСЕТЕ МИ БЮЛЕТИНИ В РУСИЯ И ЩЕ ГЛАСУВАМ НО НА ПОСОЛСТВОТ НЯМА ДА ХОДЯ ДА СИ ХАРЧА ПАРИТЕ ЗА ТРАСПОРТ ЗАРАДИ НЯКОЯ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ ДЕПУТАТ ДА СИ ХВЪРЛЯМ ПАРИТЕ .ВИЕ НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ДА СЕ ВЪРНА ДА РАБОТЯ И ДА ЖИВЕЯ В БГ И МЕ КАРАТЕ С НАСИЛА ДА ВИ ГЛАСУВАМ БРАВО Г-ДА ЕВРО ГЕЙ- ТОВА Е ИСТИНАТА

107

Bad Company

преди 8 години

Игнорирайте руските ***!!! Бъдете свободни хора!!

106

художника

преди 8 години

Истината за задължителното гласуване е да се налеят повече пари в партийните каси.Защото ТЕ си определиха 11лв. за всеки глас.Когато ги премахнат тези пари, може и да отида да гласувам, но няма да пълня касичката на НИКОГО!!!

105

Bad Company

преди 8 години

"Вдигни глава!!" Бавно, трудно, с мъки ......комунизма си отива! Най -после!

104

?!

преди 8 години

Така че има един начин за протестен вот.Като се гласува за опонент на този, когото мразите!Накрая извода. Рових цял ден, проучвах, препоствах, мислихИзводът е системата изобщо не се интересува кой как е гласувал.Нещо повече негласували и гласували с невалидна бюлетина просто се отстраняват и изчисленията за победителите се правят на база подадените други гласове.Като после тези, които са за малки партии под 4% се преразпределят.

103

?!

преди 8 години

Същото се случва и с невалидните бюлетини.Народното събрание се състои от 240 народни представители, представители на партиите, прескочили 4%-товата бариера.Въртете го, сучете го, по-малко от 240 депутата при сегашния закон няма как да има /нито повече/, без значение дали за тях е гласувал 100% от българския народ или 20%. Няма как при 100% избирателна активност /чисто хипотетично/ като има 50% гласували за съответните партии /или заедно с тези, гласували за по-малките, след като се разбрахме, че техните гласове отиват за класиралите се/ и 50% невалидни бюлетини да изберат само 50% нар

102

?!

преди 8 години

За да влезе някоя партия в Народното събрание, според действащия закон трябва да получи над 4% гласове от всички гласували. Тъй като винаги има малки партии, които не успяват да влязат, а и винаги ще се намери някоя друга невалидна бюлетина /я нарочно, я случайно/, никога партиите в Народното събрание не събират 100% от гласовете /става дума като се съберат процентите на всички/.Всички знаем, че гласовете за малките партии и тези на негласувалите /колкото и абсурдно да звучи/ се преразпределят между класиралите се /причината, поради която мнозинството гледа да гласува за някоя по-популярна

101

кой съм аС

преди 8 години

1.Каква е причината за това решение на мнозинството в ОНС, които го гласуваха2.Как ще бъде изпълнено ,кой какво ще измъдри в Изповедалнята :)3.Какви ще са последиците,за партийни функционери и любовта народна - която струй към тях ... ех колко ги обичам ;)

100

Анонимен

преди 8 години

Не гласувайте ,рисувайте!!

99

Анонимен

преди 8 години

българите като са прости,да не гласуват.после нямат думата за ншщо.вместо тях ще гласуват ромите и турците и партиите ще се грижат за тях

98

Поручика

преди 8 години

А по какво се различават Борисов, Станишев, Масларова, Бисеров или Йордан Цонев от Доган?! Всички ги познават, били са във властта. На обезправения му е все едно кой ще му одере три кожи. Той, каквото и да прави, все едно представител на неговите интереси във властта няма да има.

97

ТРОЛ КУТЕВСКИ

преди 8 години

Ехооооооооо, сайта!! Давайте статия за Путин или некво руско оръжие, че умряхме от глад!! В краен случай за Бойко или президента!!

96

gost

преди 8 години

ще ходим само еи така да не мисли някои да се занимаваме с тъпите партии ич *** не интересуват отима слагам една може и празна иси излизам колкото да мине от ред за кого да гласувам за арменския поп се една полза

95

123

преди 8 години

До Поручикамного добре го каза,изчерпателно и вярно,точно това мислим

94

Анонимен

преди 8 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗАТЪПЕЛИЯ И ОСКОТЯЛ НАРОД ДА СЕ ВДИГНЕ И ЗАЛИЧИ ОТ СПИСЪКА НА ДЪРЖАВАТА ЦЯЛАТА ПАРТИЙНО-ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА,ЗАЕДНО С УРОДЛИВАТА И СИСТЕМА!!!Разберете,хора!Политическите бандити винаги ще се избират,независимо,колко хора ще отидат до урните.Даже и с 5% гласували,колкото са техните родове,те пак ще си узконят властта.Вашите "гласове" им трябват само за да се "легитимират" пред света и чуждестранните си господари,както и за разпределение на "баницата" власт,между тях!!!

93

Поручика

преди 8 години

Докато нормативната система налага на избираеми места в листите единствено крадци, мошеници и зависими от олигарсите и монополите престъпници аз НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! Няма да институциализирам поредния КРАДЕЦ, МОШЕНИК И ПРЕСТЪПНИК във властта, само за да може да се фука пред брюкселските чиновници, че "народа стоял зад него"!

92

ТРОЛ КУТЕВСКИ

преди 8 години

Това е истинското ми име. "Колегата" "д-р Иван Младенов" работи на съседните компютри.

91

44

преди 8 години

Ако от избори зависеше нещо - щяха да ги забранят!

90

681

преди 8 години

Има ли значение, че ще ме изтрият от изборните списъци? Никакво!Имаме си цар, който и с моето и без моето гласуване, ще си царува, колкото английската кралица...Да се разчита на промяна чрез гласуване е пълен ИДИОТИЗЪМ.