39

българина

преди 8 години

Този няма ли да спре да плещи глупости.Какви 2 млд от контрабанда сънува.Според отчета на НАП от акцизи и ДДС са събрани с около 300 млн повече спрямо миналата година.Такъв растеж имаме средно вече 7-8 години.Стига с алабалистиката,стъкмистиката и т.н. Какво открива бат Бойко пречиствателни станции,паркове и др. щуротии.Къде са работните места,къде е високоефективното производство.Къде е добавената стойност?

38

Анонимен

преди 8 години

Да ме прощават любителите на простотията и лицемерието, няма сила която да ме накара да харесвам това неблагоразумие на Майката природа което за да храни ненаситното си его затри и отчая един тих и покорен народ. Да хвалиш такава грешка на ДНК показва две неща, тъпота или че се плаща. И най-лошото е, че го търпим!!!

37

Анонимен

преди 8 години

До (-_-)Тъпо е спор няма. Данъците които плащам се крадат и нищо немога да направя. Ама нестава пък аз да седя и да газя в калта вместо да си купч малко бетон и пясък като виждам че никой няма да свърши работа.

36

Анонимен

преди 8 години

107 miliona na tutunoproizvoditelite, tova sa 107 mil za DPS! 107 miliona darjavna pomosht za proizvodstvo na tutun??? Da biahte dali nqkoi lev za obrazovanie!

35

Анонимен

преди 8 години

От целия вагон глупости и брътвежи, които е изприказвал отново, му вярвам единствено за контрабандата. Той и Ало Ваньо му вярва, а Мишо Бирата няма как да му вярва вече. Иначе преди да го ликвидира и той му вярваше.

34

анонимен

преди 8 години

Това, че ще има сомове е най-хубавата новина. Рибата е една от най-полезните храни за мозъка на човек, но не и за този на нашия Премиер, както някои хора се опитват да го обидят. Едва ли е чел само "Винету"...

33

Анонимен

преди 8 години

До (-_-)Живея извън БГ от 13 години. Когато има дупки до блока ми вместо да се оплаквам, със съседите купуваме малко бетон и пясък и ги запълваме... А аз дори плащам данък на това жилище от $3200 на година, и пак трябва аз да си ги запълня тези дупки... Опитай и ти да видиш че не е толкова страшно.

32

Анонимен

преди 8 години

Как пък ги пресметна ! __това си е сжобдна и произжолна интерпретация

31

Анонимен

преди 8 години

demagog i lagez e boiko borisov.

30

Анонимен

преди 8 години

Alouuuu,троловете!Идете на плаж,на сянка някъде,успокойте топката.То каквото има да става и без вашите мъдрувания ще се случи.А пък ако е да заработите някой лев,пишете,само да знаете,че тези дето ви плащат са при мен на плажа със студена бира и по монокини!

29

(-_-)

преди 8 години

Какво строиш бе,!? Дупките пред блока стоят от 10 години, цялата страна *** до небесата.. Строял той..

28

Анонимен

преди 8 години

До 44Как какво?! Сомът ще е по-малко блажен и ще требе да си мажеш филията с маз!

27

Анонимен

преди 8 години

Червени, сини, зелени... всичките са един дол дренки ***!

26

Анонимен

преди 8 години

Pisnami od 4erveni byklyci!

25

Анонимен

преди 8 години

Като не могат младите да си намерят работа, кво ни грее това? Събрал пари, стабилна била държавата, аязмото открили - бла-бла-бла. Аман от глупости, то работа и заплати няма... само баламосват.

24

Анонимен

преди 8 години

Природата наистина понякога почива за да се пръкне такова тъпоглаво създание. И не е най-лошото, че е толкова *** колкото строхлив и продажен. Напоследък изглежда смачкан защото е разбрал, че американците ще го сменят. Не им трябва повече. А на горкия са се наточили толкова за да му резнат празната но алчна кратуна, че проблема му е оцеляването. И дълго няма да успее да се крие. Кой ще му харчи милиардите е въпроса? Дано по-скоро да е за да не завлича страната в бездната!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Pisnami da sly6am revovete na 4er. byklyci xvale6ti bsp! Kymynizmat svar6i! Priemetego!

22

Анонимен

преди 8 години

От строителство най-лесно се краде и се "усвояват" средства, а няма и никакъв контрол при отчитане на свършената работа и за изразходваните средства.Още повече, че ГЕРБ държат всички лостове в Държвата и си правят каквото поискат.Борисов е превълнал България в бащиния, а материялът ръкопляска и вие възторжено, докато го стрижта и доят.Какво си мислите, че тия строежи са без пари или че в Европа са по-глупави от нас и дават просто ей така.

21

Анонимен

преди 8 години

Do anonimen 35Aidi stiaa ste go xvalili toa ore6arski! Boiko e 100 pati po dobar!

20

Анонимен

преди 8 години

И се гледат един друг дали ще срежат лентичката едновременно... хахахахахахахахахаха