64

овчар

преди 9 години

до варг (78) глуповатияА ти нещо направи ли по въпроса в автобуса бе, шмиргел?То най-лесното е да стоиш отстрани и да мърмориш!

63

до 83

преди 9 години

Вие от Атака не се нуждаете от етнически конфликт а от психиатър. Всички, без иключение !

62

Анонимен

преди 9 години

Да вземем пример от най - демократичната държава в света и да ги пратим в резервати. Щом каубоите така са си решили проблема с техните индианци значи и ние трябва да направим така с нашите.

61

me

преди 9 години

С вас сме Гърмен!!! Успех!

60

Анонимен

преди 9 години

К'во да ви следя сайта за събитията в Гъмрен, бре? От 2 часа само тази статия виси.

59

Анонимен

преди 9 години

Ако ви се умира за интересите на САЩ няма проблеми продължавайте все така , ние не се нуждаем от етнически конфликт .. САЩ имат спешна нужда за да се спасят от пълен разгром

58

Мен

преди 9 години

После в Игнатиево до Варна да идат.

57

Анонимен

преди 9 години

На протеста в Гърмен има българи християни, българи мюсулмани/помаци/ и български турци, затова и няма политическо присъствие :) няма я бялата Златка, няма го Лютфито няма ги и всички финансирани от тях джурналисти, най-големия страх на бългаските политици е че всички ще застнаем срещу тях, ТОВА Е ! говорят ни че проблема в Гърмен бил етнически, щото така им изнася, ама не е, проблема е криминален. Всички там и християни и мюсулмани се надигат срещу едно безедйствие на полицията и власта

56

...

преди 9 години

Трябваше вместо да пишем глупости из сайтовете, да тръгнем всички за Гърмен и да покажем силата си. Нека политиците знаят, че ако продължават да си търсят белята, ще я намерят.

55

Анонимен

преди 9 години

Браво! Не съм очаквал такава подкрепа за българи от българи!

54

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ умее да използва енергията на патриоти и националисти в своя полза..

53

:)

преди 9 години

Честно ви казвам, че ако бях на Бъчварова, досега 100 пъти да съм си подал оставката. Като не ставаш за една работа, защото мъчиш работата, а и себе си? Пусти болни амбиции !

52

Анонимен

преди 9 години

Забелязвате ли, че путинофилите защитават ромите, като казват, че протеста бил платен от ЦРУ и САЩ? Разбрахте ли сега, че те са най-големите национални предатели и българофоби?

51

Гледайте и помнете

преди 9 години

Сега трябва да гледате и да помните, а не когато ви лъжат по телевизиите. Вижте какво ще направи всяка една партия и гласувайте с мозъка си. ГЕРБ пази престъпниците със стотици полицаи. През това време те обират църква. За мен това е достатъчно, за да не гласувам никога за тях.Всяка партия има право да заеме позиция сега. Да видим кой е с българите и кой против нас.

50

Анонимен

преди 9 години

100 kila - 100 gaidi!Вярвам БЪЛГАРСКИЯ ДУХ Е ЖИВ..!!! Все още спи, но жив!

49

eve1

преди 9 години

Ромските бараки ,ясно,ще ги съборят,ами мафиотските палати за десетки милиони,с бойни кули и въоръжени охрани,те са недосегаеми и законни.Не идват ли от там всичките проблеми,от мизерията на която е подложен целият народ?

48

Един Българин

преди 9 години

Полицията да пусне 13тте автобуса, спрени в Банско!!! Какъв е този полицейски произвол??!! Народното недоволство се разрешава с полиция във всеки катун, а не със спиране на автобуси.

47

бай ристо

преди 9 години

Най-лесното е ала-бала на протести, колкото да не ходиш на работа...Опре ли работата да запретнеш ръкавите обаче, българите се изпаряват и дим да ги няма...

46

?!?

преди 9 години

Отразяването на протеста в няКОЙ сайтове на Пеевски - разбирай партията му, ме отврати , имено: Наричат родолюбците футболни фенове, рокери, дават им политически украси. Само да избегнат истинската реакция на обединението на българите срещу беззаконията и своеволията на част от нацията подкрепяни от месната власт на ДПС. Сайтовете на ДПС се опитват да принезят тези истински българи до футболни агитки и лента. Това не трябва да допускаме, да се опълчи и на пропагандата им.

45

Анонимен

преди 9 години

Какво да прави бялата Златка на протеста в Гърмен, нито пее Кобзон, нито се веят руски знамена, нито има 5 звездни хотели