14

БГ

преди 9 години

Ще отбият номера разследващите,то е ясно!

13

Анонимен

преди 9 години

Много хора не вярват във възмездието, но всички крадци да бъдат сигурни, че го има. Не случайно казватдо девето коляно върви проклятието. Каквито и пари да натрупа човек, каквито и имоти да има, едно е сигурно ковчега няма джобове. По-добре жив и с чиста съвест отколкото обратното. Наблюдавайте фамилиите на депутати, министри и всякакви крадци и ще видите какво ще се случи с техните деца, внуци и т.н.

12

omg

преди 9 години

И това ли е топ новина? Преглеждали били три камери ....ми ок ...

11

Шарлито

преди 9 години

След претърсването на кабинета й, сега пък да не вземе да се гръмне и следователя ... че то у Франция такива ги вършат едни комисари ...

10

Реалистът

преди 9 години

.... Изобщо сигурно "НЯМА ВРЪЗКА" и това , че от 2007 е била "дясната ръка" на Другарят Попов и на 80-90 процента му е знаела и "кътните зъби".... ( Под "кътни зъби" разбирайте всички ДАЛАВЕРИ , които неимениуемо правят почти всички кметове в нашенския Абсурдистан....) Ако НЕ му е била и любовница.... и той да е подсигурявал така добре с материални неща! Кои знае къде са ПРЕКАЛИЛИ или са НАСТЪПИЛИ НЯКОЯ "СЕРИОЗНА МУТРА" ЗДРАВО и това е било "ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО" към Кмета.... МУТРИСТАН !!! :(.....

9

DUBLIN

преди 9 години

"Днес градоначалникът даде емоционален брифинг, на който през сълзи попита как може да се убие човек като куче."-СЪГЛАСЕН СЪМ,ЧЕ НЕ МОЖЕ.Но следва въпроса-"може ли да се рекетират бизнесмени и да се ликвидира бизнеса им "ЕДНОЛИЧНО",със затворените очи на "съдебната" състема",като това е национален спорт в Корумпестан?Защото съгласете се всички,никой не отива да убие човек ей така просто защото го е погледнал на криво.

8

Евро Пси

преди 9 години

Старите хора казват(за такива като Татяна):Лесен живот не омръзва!

7

Анонимен

преди 9 години

Абе журнЕле, какво е балЕстична експертиза?!! Тва по Чайковски ли е, нещо балет ли ще играят.... тц тц тц

6

ИСТ

преди 9 години

Човек и добре да е живял, да има къщи, пари и джипове, нищо не взема на онзи свят.

5

Анонимен

преди 9 години

След историята с Десертов по-добре да хвърлят един боб. Може да сменят маслото и на хеликоптера.

4

Анонимен

преди 9 години

Само и вижте къщата на тази пиарка с 800-1000 лв. заплата.. И пак не стигат да живееш в такъв палат на тази улица Димитър Греков ..

3

Реалистът

преди 9 години

... Всичко е "НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО"... Няма да се стягате!... Някой пиян с патлак или някой безумно влюбен в убитата , който НЕ го е огряло БЕЗ ДА ИСКА е застрелял "ПРОФЕСИОНАЛНО"... Изобщо НЯМА НИКАКВА "ВРЪЗКА" с това , каква е била заплатата на убитата млада Дама а какво си е позволявала.... Ново просторно жилище в идеалния център на града.... Скъп джип... Охолен начин на живот.... Сигурно е "СПЕСТЯВАЛА ОТ ЗАКУСКИ" и така си е купила жилището и джипчето..... И е била "чиста" , като МОМИНА СЪЛЗА!

2

доброжелател

преди 9 години

И като гледат камерите кво???Убиецът вече се е покрил!!!Ако е бил с маска как ще го познаят??

1

АК-47

преди 9 години

Татяна е пример, че България е най-богатата страна!Всеки ден се краде по много и пак остава за утре!!