40

6ebek

преди 9 години

Govori se v seloto 4e istinskia sobstveniik na fabrikata e drugarq Georgi Parvanov. Moje bi zatova ne e bila ztvorena dosega.

39

тук е гадно

преди 9 години

България е единствената по рода си ***, за която се твърди, че е държава. Светла им памет на загиналите.

38

Перко

преди 9 години

" ... Фабриките в Горни Лом са били проверявани от Инспекцията по труда ..."До кога ще съществуват тази и още не знам колко, контролни и т.н. паразитни институции. Какво са свършили ... Нека сега да осъдят всички, чиито подписи стоят под всевъзможните разрешения за извършване на дейностт, издадени на тази фирма.

37

meri

преди 9 години

Samo trite otseliali jeni moje da kajat istinata-NO koi ste im razre6I I ZA6TO JURNALISTITE UMNI NE GOVORIAT ZA TIAH

36

Боко Тиквата

преди 9 години

Точно за това за никой не трябва да се гласува. Всички, уж политически партии са един дол дренки. Лъжите и кражбите им нямат край. За това държавата за 25 год. заприлича на пустиня, орязаха горите, унищожиха промишлеността и мн. др.

35

лична отговорност

преди 9 години

Близашки и плевела носят лична отговорност за смъртта на нещастните хорица, експлоатирани като роби в тази "фабрика"!

34

Анонимен

преди 9 години

Сега този работодател, ако е жив да бъде съден на смърт за убииство на работниците си, затова че ги използвал за роби.

33

Анонимен

преди 9 години

Станишев е заявил, че ще се върне от Брюксел с първия влак и ще поеме вината!

32

дд

преди 9 години

А живеете в България...

31

Анонимен

преди 9 години

Това са илюминации по повод завръщането на тикварите на власт! А какво да ви каже пишман вътрешният министър?! Журналистите го питат, той им показва гл. секретар Лазаров и директора на ,,пожарната'' Николов и казва да питат тях.

30

Анонимен

преди 9 години

Ударната вълна е отнесла железобетонни конструкции, в това число и допълнително укрепения бункер. Какво ли остава за тия наши сънародници, които са имали лошия шанс да са вътре в цеха! Господ да се смили над душите им! Дано поне се окажат много по-малко от 15... Понякога стават и чудеса.

29

orce

преди 9 години

Zalno za nevinite zaginati rabotnici no toa ti e cenata na zapadnoit liberalen kapitalizam.Niv edinstveno gi interesira profitot a zastitata na rabotnicite,nivnite zarabotuvacki toa niv ne gi interesira,.Zapadot so svojata dusmanska politika nudi navopdno golemi slobodi a od druga strana nikogas kako sega nema po nesrecen narod vo cela Evropa,ednostavno exploacija do gusa

28

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ВЗРИВА ОТ ТЕЗИ 15 ЧОВЕКА МОЖЕ ДА Е ИМАЛО РАНЕНИ. НО СЛЕД ТОЛКОВА ЧАСА ЧАКАНЕ ВАЙКАНЕ И ОГЛЕЖДАНЕ ЕДВАЛИ НЯКОЙ Е ОЦЕЛЯЛ. ПРОСТО КРЪВТА ИМ Е ИЗТЕКЛА И СА СИ ЗАМИНАЛИ В ПО ДОБЪР СВЯТ. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ХОРАТА. ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПРОСТИ ХОРА!!!!! А САМО ЗА УМНИ МУТРИ.

27

Анонимен

преди 9 години

Правителството отдели 6 милиона да въоръжава кюрдите срещу ИД - бууммм! Дали е терор или господ, знае само аллах!

26

Анонимен

преди 9 години

А собственикът на завода наистина е масон, наскоро е приет за Велик майстор. Сутринта четох в Дневник.

25

въпрос без отговор

преди 9 години

Коя поредна огромна трагедия е това?И къде е държавата,кой позволява българите да се ползват за пушечно месо,щом няма технологии, как позволявате да работят подобни заводи?!Дребния бизнес го побърквате от безумни изисквания къде да сложи пожарогасителя,а там,където се работи с наистина опасни материали контрол няма?!Или защото и вие лапате заедно с робовладелеца?!Народе,прогледни,стига гласувал за мафията!Мутри,продажници и ***,спрете да ги избирате,плащаме с кръвта си!

24

Анонимен

преди 9 години

Това е практика за 99% от работодателите в България, така че и да има други наоколо всички се отнасят по един и същи начин към работника-той не е човек. Не се съмнявам, че са били и на минимална заплата, ако и толкова са взимали при тези опасни условия.

23

Анонимен

преди 9 години

На тия за които ще гласувате не им пука за човешкият живот, това са масони и като такива те са сатанисти,прогледнете,време е за война,взривовете с акт на жертвоприношение,НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС

22

Анонимен

преди 9 години

Абе и за ккаво да влизат. То камък върху камък не е останал. Кратер, бункера го няма. Какъв е шанса някой да е жив. Може, но само като тези 3 жени ако е бил на портал т.е. далеч. Те с термокамери камери отдавна са оглеали близкия периметър. След такъв взрив нищо не остава. Няма да има никакви останки. Просто хората ще са се изпарили. А собственика - ми и на него синът е бил вътре. Пари, пари, крив, прав, но това детето да го няма е най-голямото наказание. Просто българско безхаберие.

21

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

НИЕ НЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ ДА СТОИТЕ И ДА ГЛЕДАТЕ!!!!!!!!!!