35

психолог

преди 9 години

Само мачкане на супер-калинките от БСП и ДПС. Всичко трябва да се изчисти от корен. Това не са нормални хора , а рушветчии и награмотници. Браво на Близнашки, мъдър човек , веднага ги усети и почна да ги уволнява. Колкото повече реват червените *** толкова по добре за Държавата.

34

Анонимен

преди 9 години

НЯМАМ ДУМИ!По-ГОЛЯМ КРАДЕЦ НЯМА!ТОЗИ ЗА ЕДНА ГОДИНА си БЕШЕ ДОКАРАЛ ДОХОД ОТ 780 000лв-ЗАПЛАТА,УЧАСТИЯ В БОРДОВЕ И какво се сетиш! БРАВО!БОЖЕ,БОЖЕ!НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ ЧУМАТА БКП във хилядите превъплащения та до ГОЦЕ с АБВто но на нас в г....зето!

33

Анонимен

преди 9 години

Истинските слуги на Олигархията и Задкулисието са именон Плевнелиев и шефът му Борисов.Близашки също пропя в този хор.

32

Фотев

преди 9 години

Близашки е слуга на олигарсите и нищо друго. Срамота е такъв тип да се подвизава като преподавател в СУ. Имайте милост, пощадете студентите, това нищожество само уроци по низост може да преподава.

31

Йоши

преди 9 години

Близнашки беше организатора на събирането на подписи за референдума, предложен от Чехълчо. Оказа се, че 108 000 подписа са фалшиви и допитването отпадна. С какъв акъл народа допуска изборите да се правят от човек, който вече е изобличен в безспорна фалшификация???

30

Анонимен

преди 9 години

Zashto da se strahuvat ot sebe si ?!

29

до 36

преди 9 години

А защо не до посолството на окупатора Русия заради който подложиха на геноцид и ограбиха народа народа милиционерите от БСП-ДС?

28

Анонимен

преди 9 години

Къде е задължителното гласуване!

27

Анонимен

преди 9 години

17 ЧАСА ПРЕД ЦИОНИСТКОТО ПОСОЛСТВО НА САЩ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

26

Анонимен

преди 9 години

Нова Конституция одобрена с референдум и пряко участие на народа в този процес +електронно правителство една шепа хора сме а не можем да се разберем къде са бг интелектуалците да поведат. Народа Примера с последните 25 Г показва какви сме овце вместо да излезем и да покажем че сме сила всеки се е свил и гледа сеир

25

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ЗАДКУЛИСИЕТО Е СЪС ЦЯЛАТА СИ МОЩ ВЪВ ВЛАСТТА,ВСИЧКИ ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ ДС АГЕНТ ОВАКАНТЕНИ СЪС ВЛАСТ СА ЧЛЕНОВЕ НА МАСОНСКИ ЛОЖИ,ИЗПОВЯДВАЩИ САТАНИЗМА,ПРАВЕЩИ ЖЕРТВОПРИНУШЕНИЯ В ИМЕТО НА САТАНАИЛ,ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ,А ЧЛЕНОВЕТЕ НА МАСОНСКИ ЛОЖИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ В НАРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВНА КЛЕТВА

24

Анонимен

преди 9 години

Е кажете кои са в това "задкулисие". Всички политици говорят за него, плашат ни с него, обвиняват го за всичко, ама да кажат - това са Х, У, ...Ето например Боко е част от задкулисието, защото разговорът с Ваньо Танов си е чиста проява на задкулисно влияние. Боко от задна линия нарежда, а изпълнителят, който е пред кулисите, изпълнява!

23

кошмар

преди 9 години

Т.н. служебно правителство е една лабилна конструкция, която по всяко време може да се превърне в кошмар, чрез банални случайности, криминална енергия и човешки слабости.

22

Ма верно ли?

преди 9 години

Е как така след като и децата от детската градина знаят,че мутрите са милиционери под прикритие и играят пиесата "Стражари гонят Апаши"за да има зрелище на гладния народ.Нали и братя галеви като им свърши епизода отидоха да си пекат заслужено задниците и да си починат от тежките роли описани и отмилиционерския чалгажия Слави Трифонов?Ние сме лошите в страшния филм,тъй пожела си съдбатаМъжки момчета сме, знаем сами -лоши ще бъдем докрай!Черните ни дрехи крият от васколко са бели душите ни.Припев:Изпратете ни без плач, момичета,без сълзи, забравете даже наште имена!Копел

21

Анонимен

преди 9 години

Министър Бакалов да изкара полицаите от храстите, че някой Петко ще ги вземе за шумкари и ..... Къде в Европа сте видели полицаи скрити в храстите???

20

Диляна

преди 9 години

Как бе г-н Близнашки, как ще покажеш, че органите са работещи в полза на хората??? Дрън, дрън па пляс..... по корумпирани от полиция, съд и прокуратура - НЯМАААААА! Така, че не говори повече фантасмагории.....

19

паноптикум

преди 9 години

В Лондон има музей на восъчните фигури. В София има паноптикум - т.н. "служебно правителство"!

18

куклен театър

преди 9 години

Служебното правителство - куклен театър за ***!

17

Анонимен

преди 9 години

От днес нататък "гербер" е синоним на "циганолюб"

16

историк

преди 9 години

Близнашки се оказа находка от бившите членове на БСП. Отговорен е честен човек. Работи за добруването на България, а не на БСП-ДПС-ДС.. Това не могат да му простят наглите супер-калинки, както ги нарече друг другар Р.Петков.