30

Александър

преди 10 години

Вдички само плачете, отидете в германия или лондон да ви взимат с пъти повече. Хем искате качествена ислуга, хем без пари.

29

stef4i

преди 10 години

Естествено,че ще го вдигнат само искам да знам кога ще ми се вдигнат и доходите????Проблема не е ,че не работя или ме мързи-ПРОБЛЕМА Е СКАПАНАТА ДЪРЖАВА,КОЯТО ЦАКА БИЗНЕСА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ И ДОРИ НЯКОЙ ДА ИСКА ДА ТИ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ПРОСТО НЯМА КАК!

28

AIMILIVS

преди 10 години

Доста социалистическо решение :)

27

Раносъбуден сджьент

преди 10 години

ОСТАВКА!!!Опа, грешната статия.

26

ля ля

преди 10 години

срам нямате бре!! всичко нагоре ОСВЕН - ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ!!

25

Анонимен

преди 10 години

а Фандъкова твърдеше, че нямало да се вдига цената.

24

Антон

преди 10 години

"а реалната цена е 1.10" - това е безумно твърдение без доказателства. Разбира се, няма как да и ти покажат доказателства.

23

Анонимен

преди 10 години

Ако *** почнат да дупчат билети няма нужда от дигане на цената на билета.

22

vlady

преди 10 години

Също трябва да се намалят цените на картите примерно месечната да е 30лв, тримесечната-75-80лв, шестмесечната 120-130лв, годишната 180-200лв. Билетите трябва да са примерно 70ст за 30 минути и 1лв за 90 минути с неограничени прекачвания, може да има и билети за 15 и 60 минути. Картите следва да са 24 часа - 3лв, 72 часа-6лв, 7 дни-10лв, евентуално 15 дни-18лв.

21

123

преди 10 години

А за братята роми ще останат ли промоциите ако са двама или повече да не бъдат проверявани или? Да го направят като в някои европейски страни - качваш се през вратата до шофьора и си слагаш картата на магнитното устройство, или си купуваш билет от него. Другата опция е като в по-малките градове, където си има човек в автобуса който продава билети. От два варианта ние винаги успяваме да намерим "по-съвършен" трети и пак си караме по старо, че и по-зле става накрая.

20

vlady

преди 10 години

Кондукторите са неефективни - разходите за заплати са в пъти по-големи от приходите, особено при голям брой превозни средства като в София. Също за съчленените автобуси, тролеи и трамваи както и за съставите от трамвайни вагони ще трябват по двама кондуктори, което увеличава разходите още повече. Много по-смислено е контрольорите да се придружават от Общинска Полиция и да се увеличат глобите - 30лв на място, 60лв до 10 работни дни, 120лв + законова лихва + разноски след това.

19

ganeca

преди 10 години

Поредната червена лъжа!Преди месец казаха, че цената на билетчето ще се запази, но нали знаете чия собственост е вестник Монитор (на Мамин Дебелянчо). Това е поредната "Отправна точка" с цел да отмести вниманието на хората!О С Т А В К А !

18

Анонимен

преди 10 години

Яко се източва градския транспорт.

17

ODESSA

преди 10 години

Във конски вагон, подобен на файтон пътувам, аз от София за Бон. :)

16

val 789

преди 10 години

Ей,само скубането както при европейците гледате,какви цени плащали в ЕС,в Турция и дайте да увеличаваме цени!Отскочете 300 километра на юг да видите как са го решили проблема в кризисна Гърция бе калпаци!Билет за една линия важащ 70 минути-80 евроцента,билет за 2 линии важащ 90 минути-90евроцента,карта за един месец,за цялата автобусна мрежа/визирам Солун/-30 евро,а преди кризата им билет за 4 линии важащ 90 минути струваше 50 цента!!Лято,зима пълен климатик в автобусите,а какво получаваме НИЕ!!

15

Анонимен

преди 10 години

Да попитам, къде изтичат милионите от реклами по градския транспорт? Всеки автобус, трамвай и тролей са в реклами. Къде са парите? Къде са парите от рекламите по улиците?Фандъкова, кога за последно си се качвала в автобус в София? Долни крадци сте в СО.

14

До Анита

преди 10 години

Не че Фандъка е кой знае какво, ама май термометърчето ти е развалено, туй няма как да бъде :)) Почети малко физика, питай някой метеоролог и ще разбереш:)

13

анита

преди 10 години

Гласувайте пак за даскалката по география Фандъкова- как хубаво управлява. Вън мунус 3 гр. , в трамвай минус 8

12

anita

преди 10 години

Ледения транспорт заслужава по-висока цена

11

Бай Ганьо Джуниър

преди 10 години

Аз па си пътувам гратис, хе-хе...Вие редовните му мислете :D