398

Анонимен

преди 10 години

Народе, знаеш ли за какво протестираш? Да беше излязъл през тези 4 години, когато нямаше какво да ядеш(не броим асфалта, разбира се) ! Чудни хора са българите. Когато гладуват и мизерстват са доволни и си траят, но като става дума за шефа на ДАНС, са много активни. Първо научете какво е това ДАНС, а после излизайте да протестирате. Ще бутнете кабинета.. И после? Бойко, нали? И Цецо? Защо не излязохте да протестирате през тези 4 години за това, чи имате най-простия министър председател в света? Това, че живеете в най-бедната страна не ви интересува! Това, че нямате работа и гладувате също! Об

397

A

преди 10 години

Волен е прасе Бареков го е*е

396

П_Петров

преди 10 години

До vargЗа мен си твърде ***, за да има някакво значение мнението ти .

395

Добряк

преди 10 години

Гербавия добряк явно замина и той да атакува централата на АТАКА :) Като гледам мирните протестиращи от СОФИЯ-ЗАПАД и зелените дроги, едвам си стоят на краката имат нужда от подкрепа :)

394

Анонимен

преди 10 години

И понеже всички сте мноо отворени, и както са тръгнали нещата от днес почваме да работим за въвеждането на ПОЛИТИЧЕСКИ БОРД! Точка!

393

varg

преди 10 години

До П_Петровза тебе кастрация.

392

П_Петров

преди 10 години

До зълЛустрацията е неизбежна! От една страна е време за смяна на поколенията, от друга обвързаните с БКП и ДС са тотално компрометирани, като неспособни да служат на обществото в новата реалност.

391

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГледам канал3, потвърждавам думите ти за Болен, но и от другата страна не виждам по-различни физиономии :Д

390

Шоп

преди 10 години

Вижте гии бе вижте ги протестиращите срещу АТАКА , алкохолици , това ли е младежта пред МС .. и младите са се събуждали , всеки с туба бира в ръка раница като скинар без дом и афро коса.... да ви *** у нещастните ви глави ! Полицията трябва да потуши тия протести !

389

Анонимен

преди 10 години

Боко,Цоко за Пандизатам е новата им виза,топки,*** и бутонкивсеки ден за тез булонки,да ги носим на ръце никои фен това нещте,круши,сливи,зарзаватшот ги чака голям глад ще им носим от сърце хлеб и сол на колене Че в спорта са ЦАРЕ ТУЙ СА БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ *** ГЕРБЕРСКИ КАЛПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!

388

Добряк

преди 10 години

До ГЕРБАВИЯ ДобрякМарш на протеста бе мишко нали си за протестите. БЕГАЙ да подкрепиш ултрасите от СОФИЯ-ЗАПАД .. Те въобще не са платени както и ти !

387

Анонимен

преди 10 години

До П_ПетровTи кво искаш пак ли Берия на власт бе пу.а майна

386

Анонимен

преди 10 години

520, герберите листе българския народ, ***?!?!?!

385

BG.BG

преди 10 години

Не забравяйте, че полицията все пак се управлява от сегашното правителство, т.е. комунистите казват да се занижи бройката в пъти. Вчера и днес имаше не по-малко от 30 хил. души.

384

ritci

преди 10 години

В МОМЕНТА "националистите" НА ДОЛЕН СИДЕРОВ,ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГАДНИ БЪЛГАРИ!!!

383

рат

преди 10 години

Волене утре контра митинг пред централата на герберите

382

Анонимен

преди 10 години

Жалки атакисти, смели сте само зад гърбовете на жандармерията.22.40 ч. София, Дондуков Раковска Към протестиращите летят бутилки, пълни с камъни. Жандармерията е направила буферна зона, за да не се стигне до директен сблъсък. Най-малко трима души са пострадали от хвърлените бутилки.

381

АЗ

преди 10 години

Какво правят тия ненормалници от атака , тия дрогирани ***. Мола Ви не се подавайте на провокациите на наркоманите

380

П_Петров

преди 10 години

До зъл 444.За да ги оставиш тези "5-6% кадърни и можещи хора да работят", на първо място трябва ЗАКОННОСТ! Виждаш ли я тази законност в това правителство и този парламент, които още в деня за размисъл поругаха денят за размисъл, Изборния кодекс и Конституцията?!След това излъчиха корумпиран министър, жена на следствен за злоупотреба с държавния резерв, министър на спорта освободен от физическо, медиен олигарх за шеф на ДАНС, замесен в корупция, всички до един министри обвързани с олигархията!Това правителство и парламент не са способни да осигурят законност!

379

Наблюдател

преди 10 години

От едната страна на барикадата футболните агитки / платени от ГРОБ / от другата страна Волен който върши поредната простотия .