86

Истината

преди 11 години

Истината е, че едно е общото на всички кабинети след 1989-та година досега - всички са кабинети на демократи, а който не го е разбрал, си е за негова сметка.

85

sofeto

преди 11 години

Интересно как ще реагира Атака на тези две личности, АНЕЛИЯ КЛИСАРОВА за министър на образованието, младежта и науката и ИСКРА МИХАЙЛОВА за министър на околната среда и водите. Првата обеща турските деца да си носят в училище учебниците по майчин език а втората е затънала и до днес от престъпните делавери на съпруга си с "Държавен резерв и военновременни запаси".

84

Анонимен

преди 11 години

чакайте бе,още нищо не се е случило за да плюете правителството.ако не ви харесва ,извикайте си пак Тиквата.

83

ОПТИМИСТ

преди 11 години

Дали да не кажем като в турските сериали:ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО.

82

Анонимен

преди 11 години

вси4ко е пулен смях, тия ни е*аха сума години сега пак 6те доидат на власт. като *** кара хубав джип , а ти седи6 и брои6 стотинките за хляб се сети за кои си гласувал.

81

ХХХ

преди 11 години

БАРЕКОВ ДА СЕ ОПОМНИ? Да да спре с платените си изяви...Да хваща свитата си и ако е патриот да се захваща с новия "проекто" кабинет.Видя ,че дори критик на реформата в митниците ,като РЕВИЗОРО отчете напредък в митниците и с ръка на сърцето призна ,че много е свършено.Затова СПРИ или като БСП се самоунищожаваш...ДА ИЗХВЪРЛИ К.СТОЙЧЕВ И КЛИКАТА СИ "ПРЕВРАТАЖИИ".Тази сутрин показват и компетенция в спорта???Библиотекар е нормално да оглави спорта???ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПРОДАЖНИЦИ.ОСТАВЕТЕ ПОНЕ СПОРТА.....

80

Анонимен

преди 11 години

До никиКакви протестиращи какви 5 лева. Всичко беше организирано от комунистите и турците. По-големи манипулатори от комунистите няма. И простия български народ им се върза.

79

Варна

преди 11 години

Абе я да ги помитаме тия червени мафиози! Цял Кирил Йорданов свалихме, сега на тия ли да се оставим?!

78

ники

преди 11 години

Този кабинет е Погребален кабинет.Каде са сега протестиращите нали беше НЕ на старите муцуни.....

77

дежурен по бака

преди 11 години

Близо 4 години партиите извън ГЕРБ стояха край държавния казан и само примляскваха. Сега им дойде дюшеш и айде на кльопачката.Много беха огладнели милите! А за нас - дръжката от черпака!

76

Вай, вай!!!

преди 11 години

Мойта баба в такива ситуации викаше: Да пази Господ!!!

75

GERBerastin

преди 11 години

Ай Боко връщах съ на некакъв кон, че тука всичкото гербераст инфаркт ли, инсулт ли , знам ли кво ши получи!Давай инитлигенте, ти си на од!

74

teo

преди 11 години

Браво на ОРЕШАРСКИ-ЛЕШНИКОВОБАДЕМОВ, все с ЯДКИ КОМУНИСТИЧЕСКО-ТУРСКИ!!! Орешарски, ТИ СИ ДОБРА КУКЛА НА КОНЦИ, НООО ПАК СЪС СЪЩИТЕ КУКЛОВОДИ - СерГЕЙ-ибриков и Доган-сергей,сава,ангелов и Местан-павел !!! ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ПАК ЩЕ ТРЯБВА СЕ ИЗНАСЯ НА УЛИЦИТЕ !!! Какво пък толкова - БЪЛГАРИН - УЛИЧНИК и пак ИЗБОРИ !!! БЪЛГАРИНО, ВНИМАВАЙ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, ДА НЕ ДОПУСКАШ ЧЕРВЕНО-ТУРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ, ОК???!

73

Анонимен

преди 11 години

Dokato nie sami ne si otvorim ochite nqma kak kartinkata da e po razlichna.Abe aliovtzi nevijdate li kak se vyrti koleloto prez poslednite 20 I kusur godini , BSP/BKP nqkoi drug , otnovo BSP/BKP nqkoi drug i t.n. i t.n. Az neznam kakvo poveche ochakvate ot poznatite mutzuni , nesto novo moje bi ? Xaxa, Xaaaa

72

Анонимен

преди 11 години

До мдааАми той нали вече се провали. Защо иска пак да съставя правителство? За да се провали отново? И освен това все си мисля, че основните качества на политическия лидер и на премиера се различават. Не че се сещам за качества на Борисов, извън внушенията на медиите.

71

умник

преди 11 години

След като Момчил Дойчев е такъв умник, защо той не поеме отговорността да управлява страната?

70

Анонимен

преди 11 години

Момчил Дойчев - чест гост и събеседник на Иво Минджев.Няма какво повече да се каже.

69

Анонимен

преди 11 години

Експерти по крадене

68

АТАКА

преди 11 години

Отново БСП на власт и старата песен на нов глас...Ха да ви е чесито "новото" правителство.Много говорене и обещаване и нищо правене.Прав беше *** Костов,че народната памет е къса...

67

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Анонимен 69Какво не ти харесва?Няма физкултурници и пожарникари, нали?