89

Анонимен

преди 11 години

А пък изказването на доцента Лозанов бие и полицая: В случая не става дума за историческа личност, а за художествен иронично представен образ, който се вписва в стилистиката на съвременната реклама.Доцентът е пълна карикатура!

88

do 106

преди 11 години

Това не е оправдание за неграмотността, която се овладява в училище

87

Анонимен

преди 11 години

До полицайТи наред ли си ???

86

Barabanov

преди 11 години

uhaaaa... vednaga da go napravyat pocheten i pojiznen usta politzai - kasier na mestnia konak!

85

Билбо

преди 11 години

Какво се чудите? Срещу такова възнаграждение - такива кандидати за работа.

84

askhole

преди 11 години

Нито невежество, нито рекламно влияние- просто неграмотност. Нямате си и предсатава колко наеграмотни полицаи, съдии, адвокати и прокурори има. За препинателни знаци и пълен определителчен член няма да говоря- това е висш пилотаж за тях. Преди време на моя жалба, полицай написа в протокола "Липсва... ви дио", вм. видео. Потънах от срам в змеята, че трябва да подпиша толкова неграмотно написан протокол. Няма как рекламата да повлияе на грамотен човек.

83

хихи

преди 11 години

Е, какво?Това го е писал някой, който в 1-2 клас е учил за РаМБО СилеН!

82

petter.bojinov

преди 11 години

Решението е просто - глобата се опрощава, защото няма такъв адрес. Нататъка полицаят да си бере гайлето за неграмотността си.

81

Анонимен

преди 11 години

поредния гербаджия. Тиквата има с какви кадри да се гордее!

80

...

преди 11 години

А стига обиждахте полицаите бе има и свестни момчета,които си вършат работата!Утре ако стане нещо ще ги викнете и ще им се жалвате нали?Много е лесно да седиш пред компютъра и най-вероятно безработен и да обиждаш..Писна ми от мрънкала!Като са ви прости полицаите,заместете ги вие като имате толкова акъл..Колкото до този индивид - уволнение!

79

Анонимен

преди 11 години

Ако ставаше "нещо" от него , нямаше да стане полицай!

78

Анонимен

преди 11 години

При полицаите провели тест за интелигентност. Най-много ги затруднил въпросът: "Коя е тая река, която служи за северна граница на България и името и започва с "Ду" и завършва на "нав"?

77

123

преди 11 години

Под фуражка мозък не вирее!

76

от 88

преди 11 години

Между другото имам познати полицаи - прекрасни хора. Наскоро един младеж, след като завърши висшето си образование, под сериозната угроза да остане дълготраен безработен, стана полицай. Не за тях са моите думи, а за някои техни колеги. Никой ЗАПОЗНАТ няма да отрече, че в полицията, дявол знае по какъв начин, но винаги се "намърдват" подобни "картинки".И КОЛКОТО СА ПО-ПРОСТИ, ТОЛКОВА СА С ПО-ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ. С ТАКИВА НИКОГА НЕ СПОРИ.

75

Анонимен

преди 11 години

*** неграмотна ушева ***...

74

до 86

преди 11 години

Ти сега какво? Искаш да кажеш, че ченгето е умно, а водачът ***. Я помисли малко. Да речем, че професор, доктор по еди какви си науки, си остави колата и след час я заварва с фиша на чистачките. Това неграмотно ченге, чието най-голямо интелектуално постижение е членоразделната реч, по-умно ли е от професора?Ще позная нещо. ТИ НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ПОЛИЦАИ. Мислиш, че след като полицаят е ***, значи няма да се оставиш да ти напише акт. Много, ама много грешиш.

73

до 87

преди 11 години

Заблуждаваш се. И то много. И по-големи простотии съм срещал при полицаите. За тия работи тях много ги бива.

72

съмнение

преди 11 години

Не ми се вярва да има чак такава простотия... Според мен някой си е направил бъзик...

71

Анонимен

преди 11 години

Един неграмотен *** ще свърши същата работа, но той може да се навие и за по малко пари!

70

бай Петко

преди 11 години

...***, по-***, на-*** - милиционер. Хайде да не е катаджия. Цецо, Цецо, болшенството ви подчинени са от едно и също котило. Веднъж съдът ми опрости 20 лв. фиш затова, че един образ с пагони беше сбъркал и двете ми имена. ЕГН-то беше същото, но нищо общо нямаше с имената написани във фиша. След като излязохме от съдебната зала, оня с пагоните ме гледаше като напикано мушкато... и това ще продължава така докато има такива, които се мислят за вся и всьо...