265

киро

преди 11 години

Хора Доган и Бойко са двете страни на една и съща монета.Ако не се бе изцепил доганчо мутричката още щеше да си кметува в столицата.Сега нарочно пок му иска вот на недоверие за да не може бсп да му вкара вот след зимата преди изборите.герб и дпс са заедно и са мафия в действие.Марковска пак бе на дпс и герб вижте гласовете.Всичко друго са приказки за балъци и наивници.И Кърджали го направиха герб и дпс и на изборите за президент играха заедно и президента го избраха турците да не се заблуждаваме

264

Анонимен

преди 11 години

Изключително унижение за СДС! Марковска бе издигната от предателите-*** напуснали РЗС и целунали ръката на дон Тиквун. Това стана с пълната подкрепа на ДПС и частична на БСП и Атака. Сега на СДС се полага унизителната роля да върши измекярската работа по търсене на конституционен съдия. Дали СДС вече не слугинска партия на мутрите от ГЕРБ?!

263

Спонги

преди 11 години

До Мутрата си е Мутра (пост 313)Язовирът на Цанков Камък е страхотна инвестиция в бъдещето. Не ме интересува това, че Доган е прибрал един милион за партията си или за себе си. Водата ще стане по-ценна от златото. Дори днес Световната Банка отбеляза какво ще се случи след 50 години. На Балканския Полуостров всичката вода извира от България. Който е умен ще строи язовири за да го споменават поколенията.

262

сотир

преди 11 години

Доцент Борисов вие опропастихте България и подлагате на геноцид народа ни!Господ бави но не забравя.Народа ни е оцелявал и при професори ще издържи и на измислени доценти.

261

бивш гербер

преди 11 години

до 315 и аз така мислех като теб преди време ама от тези преди герб един файтон хора останаха а бсп пак митинги прави по 20 000 в столицата и на герб ще види сметката за съжаление. Но хора от герб не се притеснявайте след Бойко ще има Мойко,Гойко или Драгойко все ще намерите към кой да се прикрепите в краен случай лудата Янка ще ви прибере.

260

Анонимен

преди 11 години

Типично мутренска договорка!

259

ейййй

преди 11 години

ейй, нещастни ***! Пак сте изпълзяли от дупките си и лъжете по- простия и невеж народ по форумите! Какви 17 КМ бе, шмундьо? Толкова в БГ не се е строило никога!Дано са по-малко малоумнците, за да не върнат пак ония крадци на власт, че тогава, както обичат да казват по СОЦ лозунгите, ЩЕ ЦЪФНЕМ И ВЪРЖЕМНа Бойко само можете да му ближете подметките с тоя език! Само да плюете знаете!Ама нека - те хората не са толкова прости - виждат кой какво прави! Идва втори мандат за ГЕРБ, а БСП умира!

258

do 311

преди 11 години

ти разлика между Костов и СДС правиш ли изобщо?

257

Мутрата си е Мутра

преди 11 години

Свинаря-полиглот спря да реже ленти в последно време. Изглежда, че след 3,5 години най после разбра, че стана за смях тук на кметовете и навсякъде в Европа. Тиквата трябва да спре да повтаря "Цнаков камък" и "Белене". Защото той за три години изхарчи половината фиск.резерв, взе нови външни кредити за 9 млрд.лв., опоска 2 млрд. от НОИ, отараши Сребърния фонд , първо опростачи а след това през 2010 г. фалира държавата. С всичките тези пари той построи 17 км. от АМ "Тракия" (Сливен-Петолъчката).

256

Анонимен

преди 11 години

Борисов е жалък ! Не го харесвах,кой знае колко,но сега го съжалявам !Да се мазни на Костов,който направи толкова злини на България,само и само да спечели около 1000-2000 гласа според мен е недостойно и срамно !

255

преди 11 години

Картофът е много горещ, защо ли не се опари някой друг.

254

До 296

преди 11 години

Още едно доказателство,че за три години и 4м. Борисов,таки не разбра какво е съдържанието и семиотиката на думичката "парламент" ! Още си мисли,че държавата му е бащиния и я управлява , като частна фирма ! Дано,не го чуят от ЕС-то,че пак ще има закани за критичен доклад !

253

Анонимен

преди 11 години

Този политически слепец и некадърник вече четвърта година управлява. Всичко при него е на сляпо!

252

1

преди 11 години

Точно дпс,ще изяде главата на тиквата самовлюбена.

251

aнонимен

преди 11 години

пак ли ти на 1 ва страница бе клоун? пълна клоунияда е управлението на теб и твоята свита..още мъничко ви остана

250

Анонимен

преди 11 години

Още 2 мандата с ГЕРБ в Европа!

249

естет

преди 11 години

А аз се чудя защо мин.-председателят предлага каквото и да е като номинирането трябва да е от Парламента.

248

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ и никой друг! Най-харесваното о полезно управление на България..

247

Анонимен

преди 11 години

Борисов,Борисов ,отдавна не можеш да надхвърлиш нивото на собствената си интелигентност и компетентност.Ти толкова го принизи,че всеки след теб ще ни изглежда като светец.Пази божесляпо да прогледа!Дори не разбираш глупостите които правиш.Тежко и горко на бедния народ,който очакваше от теб справедливост и по-добър живот, а получи безочие,арогантност и нищета.

246

слепок

преди 11 години

Политически слепият другар Борисов подкрепя на сляпо кандидата на слепоците от СДС за КС