57

Анонимен

преди 11 години

Агати завистливите софиянци. Като имат мужда от здравна помощ всички бягат първо в Пирогов а пък докато не го боли нищо им завиждат заради премиите.

56

До 53

преди 11 години

Обикновено тия дето могат да рабоят и не искат да крадат бягат в чужбина. Те и другите опитват ама обикновено се прибират набързо. Като направиш равносметката излиза че в БГ се създава тенденция за усъвършенстването на престъпната черта на характера. Тогава защо се учудваме че хората крадат на поразия. Но пък е казал народа "Беден човек жив дявол." та ни така, ни така.

55

Анонимен

преди 11 години

С разрешение но бившата правосъдна министръка, понастоящем вице-президент една взе 75 000 за ЕДНА ГОДИНА !!!

54

Анонимен

преди 11 години

Да ама такива бонуси вземат 30-тина човека ,а другите гледат и се облизват с мизерните си заплати!

53

Анонимен

преди 11 години

В това няма лошо, тези хора реално работят за здравето на хората ! те не са като Нела Бонуса на бюро и да крещят през телевизора видиш ли колко е работна и как заслужава това което сама си е подписала да вземе !

52

Моцарт

преди 11 години

Ей това се казва изкуство бе,знаете ли колко арии е изсвирила горката сестричка на инструмента на правилният човек!!

51

CrossFire

преди 11 години

Колко *** трябва да си за да слагаш доктори, ветеринари, творци и т.н. на ръководни длъжности?! Тези хора може и да са добри в професията си, но не стават за мениджъри. Все едно железничар да ръководи БДЖ. От тях се иска да разбират от управление и икономика - неща, за които си има специалисти.

50

Алекс

преди 11 години

И съм работил като ИТ в Пирогов. Там обществото си е като една мини България. Има такива дето управляват и лапат има и такива дето влачат хомота и се опитват да помагат на хората, както и всички нива помежду им. Гледал съм как една кожна се погрижи за един старец в инвалидна количка без да има направление (което означава че не и плащат за него) но съсхто така видях и да изписват опорно структорна скоба (в случая беше свинска опашка) за 500 лева. Няма общ знаменател, има крадци има и хора.

49

до 55

преди 11 години

По-скоро е гавра какъвто и да е човек да живее в мизерия, при положение че работи на пълен работен ден. Дали ще е лекар, скъсал се от образование, или чистач на *** - стига да полага достатъчно време в труд, трябва да получава достатъчно за някакъв стандарт на живот. Това е стандарт на запад, където макар и един лекар да получава солидна заплата, и чистачът не умира от глад... но е абсурд и неосъществим блян за ши****та ни държавичка.

48

Анонимен

преди 11 години

420 000 / 36 = 11666 лв. за целия Финанасов отдел а колко е не се споменава ако е над 10 души се пада по 1000 лв.отгоре ! А защо не вземат да кажат колко са взели за последните 3 години и в министерството?

47

chetete

преди 11 години

ей народе ***, четене му е майката, това не са ЗАПЛАТИ, това са БОНУСИ. Демек взима си заплата някаква, и над нея взима 50 бона..... Ще ме прощавате всички ама такива лакоми безочливи престъпници освен да им пожеля свещи да си купят друго не мога...P.S. Поне да им беше качествено здравеопазването, а то Пирогов е *си дупкатам, знам го от горчив личен опит.

46

Анонимен

преди 11 години

Лекар учи средно 12 години за да е готов за работа .След толкова учене според много българи е нормално да е със 500 лева заплата и да взима по малко от един *** в полицията или армията .Пирогов не е рай и определено са се оак..ли ,но е гавра да има такива ниски заплати за лекари и сестри както е в момента в България.

45

Килъра

преди 11 години

Предлагам да спрем да плащаме данъци щом парите ни отиват за разни дето спят с доктор дето им определя бонусите! Няма такава анархия никъде!

44

Анонимен

преди 11 години

В България, ако няма пари, се реве.Ако има пари пък се граби безочливо.Когато българин е в чужбина обаче, изведнъж става работлив, примерен, честен и почтен (в 99% от случаите). Много чудна работа... според мен е от климата.

43

Анонимен

преди 11 години

ама нали се сещаш, че за да получи мед. сестра с пъти повече от гл.счетовод. или лекар, то тя им връща част от паричките, те така са навързани, че всички са за измитане

42

razgradski pop

преди 11 години

не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя който му я дава...

41

анонимен

преди 11 години

да бе, и един мармот... я елате и работете като сестри в Пирогов, тъкмо ще забогатеете за нула време лъжат ви, как може да вярвате на такива манипулации

40

Анонимен

преди 11 години

Парите на здравеопазването се крадат от една шепа медицински олигарски.Парите на целия народ се крадат от една шепа олигарски (ДС другари и отрочетата им).Ние сме поставени в позиция на стадо овце,ама по-зле.Защото стопаните на стадата,се грижат за здравето на овцете,за да са продуктивни.А нас трябва да ни намалят до критичния минимум,като се запазват най-простите и некадърните,че лесно се управляват.

39

Крио

преди 11 години

Пиша, трия, пиша трия...свършиха ми епитетите

38

Анонимен

преди 11 години

А ТА МНОО ЯСНО ЧЕ ЩЕ СИ РАЗДАВАТ БОНУСИ,НЯМА ДА СИ РАЗДАВАТ ШАМАРИ ЯЯЯЯЯЯ...