31

Анонимен

преди 12 години

tozi kalvach e ot romski proizhot

30

съмнение

преди 12 години

Как ли не си блъсках главата от смях като чета коментарите, но нямам мозъчно сътресение - дали не съм кълвач ?

29

Гошо Тъпото

преди 12 години

Кълвачите са предпазени от...природата,рогачите от...рогата си,*** от...кухината в главата си,дългите от...краката си,късите от...бързината си,слабите от...лекотата си,дебелите от...масата на квадрат,добрите от...добротата си,лошите от...меката Темида.Само от нашите политици и журналисти няма спасение;те са навсякъде където има някой...българин и за учудване се...умножават и са станали повече от...нас,дето сме обикновени хора и ни е писнало...те да търсят решенията и да ни...управят.

28

Стефан д-р Чолаков

преди 12 години

Защото в дърветата няма петрол. Ако имаше - досега вече да бяха въдворили и там демокрация и отдавна щяха да са си получили мозъчното сътресение !

27

Ххахахах

преди 12 години

Ххахахахах уби мъ чувек :)))))

26

Стефан д-р Чолаков

преди 12 години

Защото имат хладен ум, чисти ръце и горещо сърце !;)

25

прос човяк

преди 12 години

Мене кат манечък колко са *** били,били и се по главъта,мама викаше на башта ми-не го бий по главъта оти може мозъко на боза да стане а той вика-ще стане ако има ама он нема и пак бой,бой...ама на,нищо ми нема и остарехме и се изучихме да пишем на лапатопа а кълвачо не моеее...начи са му по-слаби амортисорите на главъта и е по-прос от мене...а наздраве!

24

Ути Кълвача

преди 12 години

Теимата за кълвачите е много актуална в момента за политическото и културно развитие на България.Тя засяга важни въпроси без отговори та че,е нужно да се развива повече.

23

Геле

преди 12 години

Е то и аз нема да получа сътресение - то си требе мозък за това.

22

Анонимен

преди 12 години

Преди 60 години учени от Германия разработиха шапка - парашут. Справка - "Великият диктатор" на Чаплин.

21

Помнещ

преди 12 години

Преди ок.20г.американските военни разработиха шлем за бойните пилоти вследствие изследване на кълвачите.

20

просто е

преди 12 години

Така е, защото дезоксирибонукленовата киселина в своя алфа - стадий се пази от омега-3 и омега-6 мастните киселини съответно с осемнадесет и двадесет въглеродни атоми във веригите. А рибонуклеиновата киселина е по- малко и се пази от 4-метил-3,8-дехидрокарбогеноксид-2-тринитро-4-оксало-2,2-хистамино-етил-3-гликоловия субстрат, който се намира в червеите- храна на КЪЛВАЧИТЕ.

19

Бай 100-ян

преди 12 години

До 11 пише се учудва,а се говори както ти падне!!

18

Некъв Тъп до 11

преди 12 години

Хахахах. Номер едно си пич. Хаахахаха. Ха така кажци им го. Хаххахаа. Така им се пада на руснаците. Хахахаха. Номер едно си. Как ме разссмя.

17

доктор

преди 12 години

Те повечето българи си блъскат по цял ден главите как да се оправят и също като кълвачите вече не получават комоцио/мозъчно сътресение/...

16

Кълвач

преди 12 години

Отговора се крие на необичайно място:Защото са далечни роднини на Бойко Борисов...ХА!

15

Анонимен

преди 12 години

"В резултат при удара ускорението на органите, разположени в главата, е от порядъка на 1000 g."пълни глупостиако мозъка на тоя кълвач изпита 1000 g ускорение ще се размаже в главата мукато се има в предвит че земното ускорение е 1 g koето е 9.8 м/с.с то можем да сметнем че мозака му трябва да ускори с 9.8x1000=9800м/с.спри което ако мозъка му тежи 20 грама то кълвача ще го усети като 20x9800=196000 грама,което е 196 кила.Т.е. уж кълвача удря с сила 196 кила....*** китайци.....пълни глупости

14

1

преди 12 години

До 14Прав си! Обаче най-големият проблем на сайта не са плебеите , а вие с диагнозите.:) Психясала нация и това си е!

13

Благородник

преди 12 години

Статии на научна тематика са много неразбираеми за простолюдните, не особено интелигентни посетители на сайта, моля пишете им за чалга и за политика те от това най-много разбират, плебеи!

12

redordead

преди 12 години

ми да беше намерил и ти някоя кака да и прочистиш хралупата бре:) той кълвача ти е показал как става:)