503

Пишлеме

преди 12 години

***

502

Анонимен

преди 12 години

Симеончо стабилен ти е матрака на тебе явно и домашните ти чехли може да са стабилни ама икономиката изобщо не е, а за повишаване доходите на гражданите как ще стане тази работа като ви сте като жътварки - аха някой да изкласи над другите и хоп - го порязвате.

501

Анонимен

преди 12 години

Глобалните фондови пазари отбелязаха рязък спад в четвъртък, след като инвеститорите изпаднаха в паника, че световната икономика може отново да потъне в рецесия, пише Ивнинг Стандарт.

500

glavatar

преди 12 години

Ани да,сигурен е Дянков,каквото и да ни направят нищо няма да се случи.

499

Еничерин

преди 12 години

Тоз дребосък си е чист еничерин, роден слуга на двама господари, а гласчето му -тънко, тънко и пискливо...Като на скопец някакъв...То и акъла му скопен на туй нагло човече. Дянков бе, що не се разкараш от тука, бе...Или чакаш стрина КриСталина да те върне чиновник в Световната, Ръкавел смотан!

498

Анонимен

преди 12 години

Стабилно ниски заплати и пенсии...

497

Анонимен

преди 12 години

а дянков е lайnо сигурен е народа

496

пулбек

преди 12 години

Дянков, въобще не ти вярвам. Стабилността на една държава се състои в следните неща: 1.) Граници, контролирани от държавността и недопускащи проникването на вражески подривни елементи и армии. 2.) Силна икономика със собстевнон производство и самозадоволяване потребностите свое производство и без внос. 3.) Суверенна политика, неподчиняваща се на заповедите на външни лица и структури и държави.Е, кое е вярно от това? Нищоооо! 1.) Армията ни я разсипахте до една второстепенна небоеспхособна дивизия максимум две, а полицията е 4 пъти в повече. 2.) Собственното производство се саботира, а се внасят външни *** - турско, китайско, индийско...... Храната внос отвън е отрова и ни изтрови с хиляди. 4.) Недопускането намеса в управлението нас траната и нас от външни лица и държави и организации - нас ни командуват от Анкара, Вашингтон, МОССАД, Брюксел и кой ли не. На практика ние съществуваме като държгава само по име и по паспорти. Че вие всички ни предадохте от последните 25 години насам тотално. Около Пловдив се строи град за заселване със 100000 евреи. Турците искат да отцепват райони от България. На *** давате стипендии ис троите къщи, а на нас българите няма даже безплатни пътни до ВУЗ? Какви българи сте бе? И БСП и вие и останалите ни разсипахте. Да, остров на стабилност тук е за мафията и надошлите *** от цял свят за дан и ограбват и убиват и завладяват. Поне така изглежда картината обективно погледнато, а не с розови очила. България я разрушиха отоманците, после английската корона ни съсипа като не върнаха териториите ни обратно, после ни довършиха и вътрешните мафиоти дето ни предадоха и разграбиха. Много розови очила имаш, драги?

495

Аз съм българче

преди 12 години

"България е остров на стабилност"- Боже,колко съм *** и не съм го разбрал това събитие!!!

494

възмутен

преди 12 години

До 493 - Може на седянки да е ходил, може и по медиите да не се е появявал много, много, но остави над 8 милиарда резерв, който твоят любимец Дянков изхарчи за има няма две години, изхарчи и здравния от милиард и шестотин хиляди лева, а ние духаме супата! Дянков е толкова некадърен, че повече няма и накъде! По-неграмотни, неориентирани и арогантни управляващи досега сме нямали!

493

хм

преди 12 години

тоя заслужава ако доживее до пенсия, да го осъдят да си извижее пенсионния период в България, с нашенска пенсия, любопитно ми е тогава дали ще ги приказва същите врели-некипели

492

OoOoO

преди 12 години

Мониии,мама,отивай при хамериканците да ги оправиш,както опправи нас.Даже и некое агне ще им дадем,курбан ще направим,само и само да си разкараш отвратителната муцуна.

491

Анонимен

преди 12 години

Дянков,Дянков много си далече от истината!Слез малко на земята , сред хората!Там от високо всичко е ОК!Сития на гладния не вярва - поговорка!Кризата в България тепърва ще се задълбочава!Питам:Кой ще плаща примерно пенсии след 10 години , като младите отиват в чужбина , а пенсионерите постоянно се увеличават?Същото се отнася за образование , здравеопазване,социална политика, и т.н.Вашето некомпетентно правителство гледа много статично на нещата!Няма никакво развитие за бъдещето!

490

500

преди 12 години

Америка и светът са на прага на невиждана рецесия, за която дори и водещи световни икономисти не знаят как ще свърши и каков да кажат ( поради липса на президент), а цялата герберастка неграмотма ***,начело с този недоряслък говори зашеметяващи глупости. Ниво на стабилност е и да копаме всички картофи за да изкараме зимата.

489

ужасен

преди 12 години

Всеки ден ни убиват по пътищата и по спирките а ти се изправяш и казваш че сме ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТ! Дянков ти не си добре...

488

Анонимен

преди 12 години

Когато един човек взима по 10 бона заплата,започва да гледа нереално на нещата.България изглежда стабилна,икономиката изглежда добре, НО...тея 10 бона ги взимаш само ти,а останалите хора бъхтят за по 500 лв.Ако Дянков започне да работи по 500 лв как би видял нещата ?!?

487

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България нито е спасена,нито има видимост за изход от кризата.Тепърва иде голямата криза,която Боко надроби.

486

Марти

преди 12 години

Прав е Дянков.България на политиците е истински остров на стабилносте,В нея заплатата минималната заплата е 2500 лв.Горивата са беплатни,квартирите също,за храна дрехи и т.н.др дребни удоволствия се плащат овцете наричани елкторат.А политиците там са безцветни,единствения актуален цвят е тоя на паричките..А другата,истинската България,България на обикновените хора ,където политиците имат цветове е....Че на кой от политиците му му пука пък за тая България....

485

ЕВАЛЛА, СИМЕ....

преди 12 години

...КЕФ МИ ПРАВИ ,КАК *** ВИЯТ НА УМРЯЛО...КАТО ЧУЯТ ТВОЕТО ИМЕ!ХАРЕСВАМ ТАЗИ МУЗИКА !ТОВА Е МУЗИКАТА НА ЗАКЛАНИЯ И УМИРАЩ ,"ЧЕРВЕН ***"...!ТАЗИ МУЗИКА ПРЕДВЕЩАВА , ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ГЕРБ И СВОБОДНИТЕ ХОРА!

484

ЕВАЛЛА, СИМЕ....

преди 12 години

...КЕФ МИ ПРАВИ ,КАК *** ВИЯТ НА УМРЯЛО...КАТО ЧУЯТ ТВОЕТО ИМЕ!ХАРЕСВАМ ТАЗИ МУЗИКА !ТОВА Е МУЗИКАТА НА ЗАКЛАНИЯ И УМИРАЩ ,"ЧЕРВЕН ***"...!ТАЗИ МУЗИКА ПРЕДВЕЩАВА , ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ГЕРБ И СВОБОДНИТЕ ХОРА!