58

до 53

преди 13 години

Прав си. Чалгата не е причина. Тя е просто следствие.

57

Анонимен

преди 13 години

Явно ти е трудничко да разбереш, но тук не става въпрос за упадъка на държавата, а за бездуховността, опростачването и упадъка на обществото.

56

Анонимен

преди 13 години

"жени и мъже само с едно име пяха благотворително за Българската Коледа :)))Харесва ми тънкия сарказъм на автора! Браво! :))))

55

Анонимен

преди 13 години

Личи си поръчковото писание от ГЕРБ почитателка. Дамата явно има тръпка към генерал - премиера Бойко Борисов затова го е изтървала в жлъчната си статия. За генерал - губернатора от САЩ също няма нищо. Но виж Президента на България не го е пропуснала. Той виждате ли събирал пари за децата. Какво "нахалство" да се занимава с благотворителност. Като не може правителството да задели средства за децата на България някой трябва да го направи. Пари за екскурзии на Бойко Борисов има нали?

54

iKoko

преди 13 години

обожавам Lindt Excellence, а кат гледам и Преслава е много готина! ше прослушам чалга и аз... някой ден, може би :)

53

Анонимен

преди 13 години

Пошли и елементарни са хората, които смятат чалгата за първоизточник на проблемите си и за главна причина за упадъка на държавата.

52

Анонимен

преди 13 години

Това ли е прехвалената Преслава - е*ати кукуминдрата!

51

Анонимен

преди 13 години

Пошли и елементарни са всички Преслави, Камелии и т.н. едноименнички и техните почитатели.

50

дерзай!

преди 13 години

Браво за статията!Истината боли...

49

$

преди 13 години

И тази статия не прави изключени от песимистичния порой, който ни залива отвсякъде.Когато си с черни очила не можеш да видиш хубавото дори да ти се случи на теб самия!Бях и в чужбина и сега сина ми е в Австрия. Стига да можеш да вишдаш, а не само да гледаш ще видиш предимствата на страната си и евентуално ще се възползваш!Пожелавам на всички здраве и късмет през Новата 2011г. и по-често "виждайте" и хубавото около вас!

48

Анонимен

преди 13 години

Преслава не бива да кичи със снимката си тази пошла и елементарна статия.

47

koko

преди 13 години

"... наглостта се легитимира, че агресивността става убийствена в най-буквалния смисъл..." Анелия, mnogo dobre kazano! Za syvalenie towa sa weche ne samo dumi, no i realni fakti...

46

Българин ВБ

преди 13 години

Браво за статията!Липсата на ценности и морал води до упадъка на всяка една нация.

45

Мартин

преди 13 години

Страхотна статия!!! За съжаление това е горчивата действителност, и за нея не трябва да виним никой друг освен нас самите. Весело посрещане на Новата година на всички земни и здраво мислещи хора, с надежда Тя да бъде по-добра от отминалата.

44

аа

преди 13 години

Докога ще ни завират в очите тези селски певачки с две думи в речника да се лигавят по всички предавания и да разправят колко са велики.телевизиите са виновни, че ги пробутват навсякъде.Отвратителни творения на порноиндустрията Пайнер.Айде бегайте оттук, че нито мога да ви гледам, нито да ви слушам...

43

Анонимен

преди 13 години

Каквото по телевизията, такова и по нет-а. P.S. Нищо не рабрах от тази статия.

42

Helzo

преди 13 години

По курвещина и раздаване на минети на мафиоти да.Наистина няма конкуренция.

41

?

преди 13 години

Имам собствен бизнес /не обичам тази дума, но не се сещам за друга/т.е. не съм никъде на заплата, а каквото успея да изкарам това е. Е и да дам хляб на още 4 души покрай мен!Вярно е, че политиците са простаци, но това не ме бърка толкова. Мисля че и "чужбинските" не са видни интелектуалци. Не им обръщам особено внимание.Радостна новина за мен е когато този месец изкарам повече от предишния. Имам самочувствието, че не завися от никой и ако повече хора са така страната ще върви!Дразни ме песимизм

40

ДА

преди 13 години

Какъв елит има България,какви звезди...

39

четец

преди 13 години

От доста време... бих казала никога не е имало тук по-реалистична, правдива и истинска статия. Право куме, та в очи.Дано ви последват повече журналисти!Това е лицето на България и сте го обрисували точно.Само да допълня - пропуснали сте, че ТВ-новините са с драматично-трагично-кървав сценарий обикновено.