11

Анонимен

преди 1 месец

В едно дигитална време. е много якУ

10

Анонимен

преди 1 месец

Бях ученик от 1970 до 1981 г. Всичките учебници и тетрадки бяха платени и ми ги купуваха моите родители. Вярно е, че не бяха скъпи (1-2 лева), но никога при комунизма не е имало безплатни учебници. Безплатните учебници са плод на демокрацията. Но и това няма да накара повечето ученици да учат съвестно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Безплатните неща са само в контейнерите за смет! Дори сиренцето в капана на мишките не е безплатно. Някой го е платил.

8

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте само за екстремиски и анти-еврейски партии. Ако искате децата ви да живеят в по-добър свят непременно засадете поне едно дръвче и погребете поне един евреин!

7

Митьо

преди 1 месец

Стаматов точно ти нямаш право да се обаждаш бе , нали ТИ беше зам. министър от ГЕРБ, нали ТИ назначи 500 директори гербаджии, нали цялото МОН и до ден днешен е с екипа на ГЕРБ и нито един не е сменен, нали и нови -стар министър си е пак на ГЕРБ бе да ти е...

6

за българина

преди 1 месец

всичко е безплатно,е не съвсем плаща- целия свят,но това за богоизбрания българин няма никакво значение

5

Анонимен

преди 1 месец

Тоя директор е гола вода

4

Ббб

преди 1 месец

Мафия. Както личните лекари изписват лекарства на производители, които им плащат, ще видите в кабинета чаша, часовник и други подаръци с логого на лекарствата, които изписват. Някои фарма компании направо подарява лаптопи на джипитата. Така е и с учителите и издателствата. И също, учебника е безплатен, но трябва да купиш и учебната тетрадка, която е 5-10-20лв и така още 200-300 лв от родителите. Какво му е безплатното. Освен че всеки учебник е инструмент за пропаганда сред децата. Абе мафия...

3

До 2

преди 1 месец

Безплатно беше до 1989г. После дойдоха едни и поискаха да си платим сметката. И така и до днес продължаваме да си я плащаме тая сметка.

2

Анонимен

преди 1 месец

При бай Тошо всичко беше безплатно :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не е безплатно, дори ако си мислиш, че е така :)))