341

Шаши

преди 2 месеца

Нали ГЕРБ, ППДБ и другите от сглобката бяха на различни позиции. Сега защо са заедно в сглобката? Каква е далаверата? Всеки от тях е подвел тези които са гласували за него. За какво?

340

Анонимен

преди 2 месеца

сбръчкан от тежки полит решения

339

.

преди 2 месеца

Няма извинение за мафията!

338

ЦИРК 2.0

преди 2 месеца

Предполагах, че ще има цирк преди да съставят новото-старо прарителство - Сглобка-2, но този път ме изненадаха. Сценаристите на Слави Трифинов ряпа да ядат. Сглобка ще има, а до тогава всеки може да се наслаждава на "безплатния" театър, който ще ни излезе твърде скъпо.

337

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Стигна се до задънена улица. Няма кой да застане начело на държавата.

336

Койчо

преди 2 месеца

Борисов къде си тръгнал, напълно се обърка, на народа вече му писна, изчезни от всякъде, вече даваш заето.

335

Spomen

преди 2 месеца

Не сме забравили, как бойко борисов обиждаше Председателката на Народното събрание

334

Анонимен

преди 2 месеца

Кой си ти бе да даваш време и ултиматуми да не си избран от цяла България я марш

333

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам как една мутра вилнее с групировката си по всички медии защото не му се получиха играчките отново да заграби цялата власт ППДБ му сложиха прът в колелото и той затъна

332

В.Сидеров

преди 2 месеца

Извини се бе!! ИЗВИНИ СЕ!

331

Анонимен

преди 2 месеца

Реформите неизбежно трябва да се направят с Борисов или без Борисов с Пеевски или без Пеевски защото в това което живеем не е държава нямаме съдебна система служби полиция а имаме Нотариуси джуджета и престъпниците не са в затвора

330

Анонимен

преди 2 месеца

Продължавайте да гледате сеир и да не гласувате. В същото време гответе децата си за емиграцията от тази държава, която самите вие съсипахте с бездействието си.

329

Анонимен

преди 2 месеца

Какво извинение??? Трябва да ти дадат едно дилдо в устата. Мутра скапана!

328

...!

преди 2 месеца

Па "Боко" бил, па "Тиква " бил..., а си ви лашка последните 20 години, и тепърва ще реват на умряло! Изключителен политик! Само с евтина помия не става , товарищи, иска се и малко акъл!

327

ПП + БСП =РОДНИНИ

преди 2 месеца

БСП - ПРОМЯНА, ПРОМЯНА...!!......... ТОВА БЕШЕ СЛОГАНА НА АЛЕКСАНДЪР ЛИЛОВ КАТО ШЕВ НА БСП ПРЕЗ 90 ТЕ ГОДИНИ......... РОДНИНИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ОКОЧИНА....

326

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 2 месеца

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ! ПП-ДБ да правят коалиция с комунистите, ДПС или дори Възраждане, но никога повече Герб !

325

Жалко

преди 2 месеца

Какво каза Борисов? Той каза, че е видял Василев, като изключително умен и той сигурно е такъв. Другото, което каза Борисов, че е притеснен от МВФ и би искал Василев да остане финансов министър, защото, ако е правил еквилибристики само той може да се оправи. Възможно е Василев да е финансов виртуоз и добре да маневрира, и ако това е допустимо какво лошо. Той е първият, който направи нещо за пенсионерите, а не да се оправдава, че няма пари. Много го критикуват и обвиняват, ама нито един капацитет

324

Ами

преди 2 месеца

...Бойко, кой те е карал да си даваш доверието на обикновен ***? Всички знаехме че е "измамник", но ..."интелигентен измамник"! Ясно беше, че от него можеш да очакваш само *** номера! По-скоро май, искаше цяла България.да види Радев кого ни е натресъл, ама те пак се увъртат около него, за една ..."аллабала" с машинките!

323

БОРИСОВ

преди 2 месеца

Не може да настоява още след изборите,че само с ПП+ДБ ще управлява,при все че ги ругаешу непрекъснато,и да продължава да изисква от тях да се извиняват.Има достатъчно партии в НС-нали е голям държавник,да се договаря с тях,какъв му е проблема?Защо неговото поведение не се коментира,а всички са рипнали срещу ПП+ДБ?ББ е най-гоямато зло в новата ни история-един диктатор,довел д-вата до най-мизерната в ЕС със 800000хил.по-малко.Защо толкова бързо се забравят щетите,нанесени върху нас?

322

Анонимен

преди 2 месеца

До свободен.323..!!. влизай в казана, хибрид..с всички други с твойте гени