13

Тонката

преди 9 месеца

Toя льже яката .Омитаите се подлезурковци

12

Българка

преди 9 месеца

Какви нагли лъжци...

11

Анонимен

преди 9 месеца

"Изборите - с наше МВР" - предизборна чистка за охраняване на изборните манипулации на ГЕРБ, ДПС, Подмяната. Купуване и продаване на гласове ще е представление.

10

ъц

преди 9 месеца

""""Калин Стоянов: Категорично заявявам, че в МВР не се извършва чистка"""" Сериозно??????? Е, 90% от Матряла шъ ти повярва..., уви!!!!!!! -)))))))))))

9

Анонимен

преди 9 месеца

България е руски сателит. Всичко което става 33 години, хаоса, разграбването, групировките, разрухата всичко е по руски модел.

8

МВР чистка

преди 9 месеца

Поне 50 жил. души трябва да се уволнят от системата и да се прочисти до корен тази криминална организирана престъпна група подкрепяна от закона и държавата. МВР не се бори със престъпноста то е част от нея в момента.

7

Стамат

преди 9 месеца

Хмммм, какво ли би казал, ако в МВР се извършва чистка?

6

Алекс

преди 9 месеца

На записа Асен Шарлатански ясно заяви какво ще се прави след като се формира коалицията/сглобката/ с ГЕРБ.Тотална чистка в МВР преди местните изборите.Сега Калин Стоянов изпълнява указанията на баш Шарлатаните/Асен Шрлатански и Про100 Киро/.

5

Ангелина

преди 9 месеца

Изобщо не трябва да влиза Калин Стоянов в обяснителен режим. Негови са правомощията в момента да извършва кадрови промени в МВР според неговите виждания и разбирания за организация и начин на управление.В МВР и не само ,важи и за останалите институции е необходимо точно "чистка" ,с цел да се елиминират порочни практики, като се назначат морални хора ,особено с ръководни функции. Калин Стоянов няма да я направи с радикални мерки , защото е от системата на МВР и няма да може да "реже до корен

4

Анонимен

преди 9 месеца

А трябва

3

Анонимен

преди 9 месеца

Звеното дето го съветва на Рашков, ясна работата всичките са едно и също...

2

Анонимен

преди 9 месеца

Е тук се оплете вече министъра. Искал да слага в областните хора на които имал доверие а напускащите и освободените могли да се включат в звеното и да го съветвали. Е, как ще приема съвети от хора на които няма доверие тогава? Пак на бялями ни правят. Чистка си е и това е. ПП си го казаха. Изборите с наше МВР. В момента се слагат нашите хора

1

Анонимен

преди 9 месеца

Извършва се.Предизборно.Според плана на Кирчо.Чуха всички на онзи запис още преди месеци.Не се гъбаркайте с нас.Не е хубаво да лъжете така.