261

Анонимен

преди 1 година

Русия има нова ракета, която е в производство. Тя е ядрена с автономен двигател ядрен реактор. Тя може да лети две години, повтарям, да блуждае две години след началото на ядрена война и да нанася удари. Ако светът е решил да се стигне до ядрена война явно това ще е последните мигове на човечеството. Нас няма да ни има а ракетите ще продължат да стрелят. Зеленски е марионетка и безродник.

260

Анонимен

преди 1 година

кой реши, че трябва да слугуваме на сащ, да се яви публично, 45 години сателит на русия ви бяха малко басиии

259

Анонимен

преди 1 година

От психодесните фигурнанти по-големи фигуранти няма. За никакъв пост не стават и ги спускат с парашут. Затова и народа гласува за ГЕРБ да не дойдат психодесните.

258

Анонимен

преди 1 година

Нашата страна се нуждае от много силна ракетна армия. Трябват ни не самолети а ракети. С всякакъв обсег. Хипотетично ни напада Русия и ние им пращаме една ракета в дълбочина на олигарсите в именията им. Как мислите дали ще ни нападне. Или пък Турция.

257

Ти да видиш..

преди 1 година

Радев каза че Украйна трябва да даде част от територията си на Русия , за да има мир. Същото важи и за нас . Ако някой ни нападне , предаваме се за да има мир. За какво тогава са ни тези самолети ?

256

Бай Дрън

преди 1 година

Абе 23 февруари не беше ли ден на авиацията в СССР? Имам някакви такива спомени за тая дата.

255

tyjno

преди 1 година

po glymava kolkoniq na USA ot bg u cvqt nqma

254

Реалист

преди 1 година

Още преди десети години трябваше да бъдат закупени нови изтребители, по възможност тайфун, рафал, юрофайтър или грипен. Има и южнокорейски изтребители на доста добра цена. Вместо това господин Тиква беше зает да цоца пари от еврофондовете чрез магистрали и градинки. Миговете са си изпяли песента отдавна, не си оправдават ремонта.

253

Анонимен

преди 1 година

Изглежда на САЩ ще им писне , ще влязат в Украйна и след 10 дена ще има мир .

252

Анонимен

преди 1 година

Незабавна оставка на фигуранта! Ако откаже, първата работа на новото НС трябва да е импийчмънт на зеления чорап!

251

Да дават

преди 1 година

Да дават, на нас не ни трябват. Ние ще следваме новото правило, мъжете на жени, а жените на мъже и ще правим стрийт паради!

250

м. април 2023г.

преди 1 година

До Анонимен 261. Ти си заспал ,като Т. Живков.Той не разбрал ,че е дошъл 9 септември 1944г.

249

Объркан

преди 1 година

Не мога да разбера хората! Веднъж Радев бил играел с Русия, друг път бил създаден от ЦРУ! Абе да не играе на двата фронта бе? Хем с едните, хем с другите! Ще се окаже, че той казва какво да става по-света.

248

Зозо

преди 1 година

И как да ги дадем тези МиГ-29, като май месец отиват в музея поради липса на части??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

247

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че са изявили и желание duпе да дадат на украинците нашите управници... Сещам се за Ботев - патриот е, душа дава, но не своята душа брате, а душата на народа.

246

Червената чума

преди 1 година

Е сега вече трябва русофилите да станат мишени за Кинжали и Сърмати заради некадърност.

245

Оператор Пенчев

преди 1 година

Големи драсканици тука се пишат и четат. Преди мн. години имаше един английски филм, ,,Операция кръстосани орли". Та накрая се разбра , че не е имало никаква операция с такова име през 2СВ. Било за подвеждане на Хитлер. ТОЕСТ глупости на колела. Че и днес някой си прави *** с цивилните.

244

someone

преди 1 година

хаха нашите жалки лъжци, така наречен "елит" пак хванати в поредна гнусна лъжа, как не изнасяли оръжие, нямало да дават техника... ама то това не е като да лъжеш на село, това е международна сцена, селските номера не минават.Така са се надупили на САЩ,че й майките си ще продадат за властчица.

243

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че нашите евроатлантици от десния край предават националните интереси и държавните тайни на врага Путин. Искат да съобщаваме отчет на Путин какви оръжия даваме и да ги даваме безплатно. Путин има за шпиони пасита, тагаревци, шаламановци, бойковци. Искат държавата да фалира, като плаща оръжието за Украйна. Те са агенти на Путин. Много добре се криеха досега, но са разкрити от изтеклата информация. Показват лъжите им за самолетите.

242

Анонимен

преди 1 година

Голям срам и голям удар за менте евроатлантиците, които искат да крадат в името на евроатлантизма безнаказано. Ние сме давали, американците не са ни приели самолетите. Всички евроатлантицци пак трябва да благодарят на Радев. Това са военни тайни, секретни тайни. Всяка държава крие тайните си, а само нашите предатели евроатлантици искат ние да си казваме всички тайни и решения публично. Евроатлантици предатели и лъжци