24

Анонимен

преди 2 години

Ако стоят без работа, ще получават по 40 лв. на ден, ако почнат да работят, ще получават 25 лв. на ден.

23

Анонимен

преди 2 години

Стига сте мъчили изстрадалите украинци, вдигнете им дневната помощ от 40 на 60 лв. и ги оставете да си почиват на плажа и да рисуват пречупени кръстове в Поморие.

22

Зозо

преди 2 години

............Украйна е традиционно добра школа за инженерни кадри, които са добре дошли. Има и квалифицирани кадри в строителството, отбеляза Георги Първанов.............. Уааааххахааааа, с 800лв. бруто заплата ще ги намамиш, а? А казаха по ТВ докторите украинци не им издават документи за напускане на България, белким се навият да останат тук за 1000лв. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Любо питен

преди 2 години

За един приятел да попитам: поради каква тайна причина си въобразявате, че тука точно ще се изсипе каймака на украинския трудов пазар? По-скоро се гответе здраво да си плюете в пазвите....

20

жоро

преди 2 години

ХИЧ НЕ НИ ТРЯБВАТ ТУК!!!

19

Хмм...

преди 2 години

Интересно, Дания сигурно е по-бедна от БГ,та призовава урките да се завърнат в родината си,когато войната свърши. А нашите смешници не само че ги приемат, ами трайно искат да ги оставят тук.

18

Ха

преди 2 години

Брат ми инжинер си тръгна от бг .Сега е в Америка

17

Хи

преди 2 години

Как с такива заплати ще плащат наем и сметки Храна ?

16

Хо

преди 2 години

Да забрВим за вдигане на заплати на бг граждани тогава

15

Анонимен

преди 2 години

Категорично НЕ. Такива хора,които си прецакаха държавата като мълчаха страхливо не ни трябват тук. Шушумиги со р оски си имаме и ние. Да се омитат,войната скоро ще свърши. Това да не е етническо прочистване,изтласкване на хора от определни райони?

14

Мани Мани

преди 2 години

Предложение... Предлагам да направим заменка с нашите "хъ бе бате, бате, како, како" за тези, които са по хотелите! Ще изровиме, ще дезинфекцираме, пак ще дезинфекцираме, за всеки случай отново може да дезинфекцираме (нямам предвид Кромид19) и ще ги настаниме на мястото им... И без това в Украйна сега има много жилезу за бране и ще предизвика интерес, пък и предпочитам да слушам Калинка мая (или там каквото слушат), отколкото някакви random джамбурета!

13

Анонимен

преди 2 години

Нов Майдан ли ще правят, та толкова зор все в центъра на София да живеят, я по люлин и младост да си ходят и да си плащат, все пак с тия скъпи коли...

12

мак

преди 2 години

Управляващите да внимават тая маса хора да не се устрои на "пазара" на помощи и безплатни услуги, детски градини, такива неща. Не всички ще работят, а пребиваването им тук може и да стане по-продължително.

11

Зозо

преди 2 години

Ще ми трудоустроиш дeдoвия. Ако излезнат на квартира на свободен наем и приключват с България :)))))))))))))))))) Докато им е безплатен хотела бива :)))))))))) после ЧАО!!!

10

Джъст Цирео

преди 2 години

Ние сме по-зле от укрите по всичко. Ние сме по-зле от повечето африкански страни. Никой не иска да седи тук в тая кло.акъ

9

Анонимен

преди 2 години

След появата на украински бежанци в България,рязко спадна възрастта на автопарка ни . Вчера във фирмата идват две украинки да търсят работа,та те с коли за по двеста бона. По-вероятно е самите те да намерят работа на шефа,чвш той милия скъсан та знае ли се, веднага скри хпетицата зад халето че нови гуми не може да й купи.

8

Мнение

преди 2 години

50 000 официално са по хотелите...по 1200 лева...60 милиона наши пари по джобовете на мутрохотелерите!

7

Коментар

преди 2 години

За задоволеното потомство на червената буржоазия отгледано и възпитано от комунистическата династия да е началник и което е като кон с капаци, невиждащо реалния мизерен живот извън прозорците,живота е песен,цветя и рози!Аман от неадекватници!

6

баба мара

преди 2 години

не ми харесва перспективата украинци и руснаци да си разчистват сметките вбългария накрая ние ще оберем пешкира гоненето на руските ченгета е поддиктата на сащ за да не пречат на седенката фатални грешки правим

5

Анонимен

преди 2 години

Абе кво триеш коментари бот такъв, да не мислиш, че ще седят в България, от тук към запада, само някой луд ще остане в пропадналата БГ.