46

Анонимен

преди 4 години

Въпрос: Защо Ц.Василев директора на банката от която откраднаха 7 млрд. се разхожда свободно в Сърбия нали Лойко е лидера на западните Балкани дет се вика с едно щракване на пръстите ще го прибере но прибере ли го той ще каже кои ядоха от баницата.

45

Анонимен

преди 4 години

Значи всичко което кажеш, дори да е факт, ако не им изнася го определят като "атака" срещу прокуратурата...

44

вероятността

преди 4 години

Вероятността да уцелиш шестица от тотото когато не пускаш фишове е равна на вероятността да уцелиш шестицата когато играеш

43

Анонимен

преди 4 години

Удара срещу един престъпник който е за затвора отдавна като Божкьов е организиран от други престъпници които искат част от парите му но той ги не дава това са Пеефски, Пойко ерДоган и др.

42

Фалшива новина

преди 4 години

Подкуп е предлаган или е взиман? Това как се доказва, с касов бон ли? Може би взимащия си е признал, но пак трябва някак да се докажел Иначе е лъжа или набеждаване. Считам че Божков е престъпник, но това има право да го каже само съда.

41

АТАКИСТ

преди 4 години

*** е уникален! Купува на поразия билети от националната лотария на Черепа, търка ги като невидял надявайки се на джакпота и сега актьора Бахаров им виновен, че ги агитирал???!!!Няма такъв идиооотски народ! " Кой ми сраааа в гащите!" един вид.

40

Анонимен

преди 4 години

10 ГОДИНИ НОН СТОП ---АЙДЕ ГЕШЕ, ИСКАМ ДА АРЕСТУВАШ ПРЕМИЕРА СЕГА !Ти още малко ще искаш и папата да стане ***!Обръщаш се към господин Гешев, все едно сте съученици!

39

Анонимен

преди 4 години

до 23 Бахаров промивал мозъците на бабите ли само? Алоуууу, в моята фирма имаме 30 момичета от 23-24 години до 35 години и всички търкат билетчетата на Бахаров...пардон на Черепа? Това ли са баби? Бахаров ли е виновен, че са изтрещели тотално и младите по бързото забогатяване?

38

Анонимен

преди 4 години

A *** кога ши я тръчат? Нещо се ослушва като бита мисирка!

37

Венцел Райчев

преди 4 години

ГЕШЕФФ ДА АРЕСТУВА ВЛАДО ЦЕПНАТАТА ДЖУКА ГОРАНОВ СВИЩОВЛИЙСКИ , И СУДЖУКА ОТ БЯНКЯ !!....ЗАЩОТО ВСЕКИ МЕСЕЦ ИНФОРМАЦИЯ Е ИДВАЛА ДО ТЯХ ОТ ТАЗИ КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА !!10 ГОДИНИ НОН СТОП ---АЙДЕ ГЕШЕ, ИСКАМ ДА АРЕСТУВАШ ПРЕМИЕРА СЕГА !ВПРОЧЕМ -- ХАЗАРД НА ФРЕНСКИ ЗНАЧИ ''ОПАСНА НЕЯСНОСТ !'' ...МУАХАХАХХА !

36

Наблюдател

преди 4 години

"Той е имал правомощия да определи хора, които да проверяват, които да сигнализират, ако има нещо нередно, а той е бездействал през целия период, в който е изпълнявал тази длъжност"."100% връзкарска длъжност . Да ти плащат заплата да не правиш нищо и отделно да ти дават подкуп пак да не правиш нищо как ви звучи?

35

XYZ

преди 4 години

Боко , айде разкатвай Горанов!! Мина му страха , зятвора е в София не в Перник , не е много етажен..!! Напълно отговаря локацията на предпочитанията му.!! Ето сега друг му плаща наема , там храната без пари!!...а ти...както всеки мудур държавник..излез на пенсия, пиши мемоари,чети лекции( ох малее)..тенис там, абе....само недей управлвва..

34

Анонимен

преди 4 години

Бахаров е велик актьор! Заедно с Михаил Билалов са най-добрите в нашето кино в момента.Жалко че няма пари в нашето родно кино, че тия двамата да са принудени да се занимават с работи от които не разбират- водещ на Лотарията единия, а другия на Стани богат.

33

Анонимен

преди 4 години

До 32 ти знаеш ли какво значи гаранция

32

sps

преди 4 години

Тоя Бахаров е много гнусeн. А дано да го разкарат, че не мога да го гледам,

31

Изненадан

преди 4 години

Престъпление за 500 000 000 лв., гаранция 40 000 лв. Нещо не ми е ясно, помогнете молим.

30

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига пушек и сегашният и предишният шеф на комисията са назначени от настоящият министър и всеки месец са му давали отчети за постъпленията. Къде гледа оня стреснатия от земетресението?

29

Анонимен

преди 4 години

До шопспоко, тя ще продължи да се плоди с малки черепчета.

28

Анонимен

преди 4 години

40 000 лв. гаранция!? Та това е 4 дневното заплащане на този човечец. Разсипаха го

27

asdd

преди 4 години

Ако има някакво престъпление, то извършителя на престъпление за данъците е контролния орган, а не този който плаща данъците. Същото е и със Захари Бахаров....защото Бахаров е лъжеца, а не този който има бизнес. Ти ако имаш бизнес, плащаш данъци спрямо законите...ако си платил малко - искат да платиш още...ако си платил повече - ти връщат надплатените. 5 години не видяха ли какви данъци са се плащали...та и на Бахаров не му омръзна да заблуждава хората