8

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам, защо на хипи-либерастите най-любимо им е да забраняват, ограничават и налагат силово мнението си?Как сестрата на един от атентаторите в САЩ е можел да убеди брат си след като той я застрелва и нея??Свобода на словото е да изразяваш себе си без да призовава към насилие и убийства!Свобода на словото vs. автоматично оръжие!

7

Анонимен

преди 4 години

Идва времето когато Сорос ще е обесен !

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Ти си мислиш, че можеш да се аргументираш, когато "доказваш", че отминалият в историята феминизъм бил някаква деградивна секта.Всъщност, сам си приказваш, пишейки тук, защото иначе няма кой да ти слуша дървените философии. Нормалните девойки и млади жени се чудят как да намерят мъж-опора и нямат нищо против да живеят под крилото му, грижейки се за деца и домакинство, а теб някакви феминистки те преследват и в съня ти.Сподели с някой психолог, може пък да успее да ти помогне.

5

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха, свобода на словото. Ти добре)ли си с компютъра? Не само трябва да се забрани, а собствениците на подобни сайтове трябва да лежат до живот. Ако избият семейството ти пред очите ти, пак ли ще говориш за свобода на словото. Можеш ли да различиш кое е допустимо и кое не! Или за вас свободата е свободия.

4

Анонимен

преди 4 години

А къде остана свободата на словото? Вместо да закривате сайтове, обороте с агрументи противника си! Цензурата единствено надува балона на недоволството и когато той се спука става страшно, историята помни прекалено много такива случаи. Аз не знам, защо на хипи-либерастите най-любимо им е да забраняват, ограничават и налагат силово мнението си? Не може само защото смятам феминизма за деградивна секта и мога да се аргументирам защо, някой да ограничава правото ми на свободно слово!

3

Анонимен

преди 4 години

Е има такъв сайт, но вече няма достъп до него.

2

на търкалета

преди 4 години

Атаката срещу 8chan не е заради масовите убийства тези дни, а заради скрийншот от снъф видео с участието на Хилъри. Пак не сте си подготвили домашното - като навлизате в непознати води, носете си пояс!

1

Анонимен

преди 4 години

Пак не сте пребисали добре - 8чан е платформа нещо като Фейсбук. Това че някой публикува нещо няма ама нищо общо с платформата. Нашите драскачи нищо неразбират тръгнали статии са пишат. Цирк