9

По чудо оцелял $

преди 4 години

До Барух Якубович: 6 милиарда е малко! По-скоро 600 милиарда бяха изгорени в лагерите на смъртта!

8

Барух Якубович

преди 4 години

Холокост е това, гоим!!! Холокост! Какво знаете вие, гоите за 6-те милиарда изпепелени богоизбрани! Давайте компенсации още 500 години, а после да се удвои, с лихвите! Че има поне 22 милиарда като по чудо оцелели от лагерите на смъртта на нацистите евреи, които трябва да бъдат компенсирани!!!! Гоим веим, шалом!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Светът има нужда от основно решение на еврейския проблем! Не като измисления холокост, а много по-ефективно и окончателно решение.

6

Константин

преди 4 години

Пак за този народ, вчера за друго момиче писаха, днес за тази. Само те са онеправдани, всеки ден ни пишат за тях. А нещо за свинете в България, как олигарсите са си изнесли добитъка в Румъния и как избиват прасетата на бедните хорица. Колко пари ще гушнат от тази дейност гербаджийските .....

5

Анон

преди 4 години

Ае стига.... разбрахме. Надухте ни главите с вашия холокаст. Всеки народ си носи хомота. И нас ни мачкаха 500 години ама не ореваваме света. Все нещо им е криво на евреите.... прокълнат народ....

4

Анонимен

преди 4 години

Евреите си знаят ,че правят непоправими бели на тоя свят и че хората от време на време ще поискат да изчистят тази болест. За това са измислили и "антисимитизма" и "холокоста". Внушават вина и после реват, а хората ги съжаляват или са заплашени от репресии и замълчават.Чували ли сте понятия като "антияпонизъм, анти францизъм,, анти..... еди кво си"? не не сте и няма и да чуете.Защо ли същаствува единствено "антисимитизъм"? Дали не е заслужено ?!

3

Анонимен

преди 4 години

на 23 април, денят в който руската армия ни освободи в Трьобиц, където ни държаха два месеца. После ни върнаха в Холандия.

2

Анонимен

преди 4 години

Да не сте минали на хранилка към Джерусалем Пост та ни заливате със семитски повърни?

1

Анонимен

преди 4 години

6 милиона убити, 2.5 милиона оцелели това са сметките на победителите от ВСВ. И всяка година има по 2 филма от Холивуд за нацистите колко са зли и така нататък.