298

Русофил

преди 5 години

Друго си е да работиш 10 години като луд по урановите мини, за да си купиш една Лада Крaнта за жълти стотинки.

297

Анонимен

преди 5 години

Е друго си е да си американски баровец и да си купиш шевролет с Кредитна карта с 40%лихва.

296

Анонимен

преди 5 години

В Сащ 1 зъбен имплат струва 10 х $. Ако се разболееш от рак и нямаш спестени пари продължаваш да работиш, за да си плащаш здравната застраховка, иначе умираш - такива неща като болнични и инвалидни пенсии няма. Болнични,, отпуска - до 10 дни годишно, после си аут. Има милиони бездомни, които работят

295

Макс и Мориц

преди 5 години

Браво на вас!320 коментара под новина за Лада!...самолети,подводници,Сащ,Русия,каравани...Не ви слушат главите и това е!

294

Анонимен

преди 5 години

Не каравана, а картонена къща - от талашит струва толкова. Иначе лъскава... Ама докато не духне вятър, Ама пък данъка и застраховката са и над 10к годишно. А лихвите и там са като тук над 4 %. Само ипотеката, данъка и застраховката са ти 5 бона на месец. Пътуваш и бачкаш като роб, ама си свободен. А като банката ти я вземе, отваш на паркинг с караваната с хиляди други като теб. Важното е че си част от най великата нация на света.

293

:):)

преди 5 години

големи отворковци сте, само дето никой не каза че лада вече е руската марка на рено. Шефа от скоро е французин който ръководеше рено дачия в Румъния, Две от поточните линии в Толиати бълват копия на румънските дачии с емблема лада за русия и бившите в средна азия. Гранта и Веста са също с Рено проектирани и ползващи агрегати на Рено.

292

Анонимен

преди 5 години

В Русия за 5500 $ си купуваш нова кола. В сащ с толкова пари ти слагат 2 пломби или детето ти ходи на детска градина 3 месеца.

291

Русофил

преди 5 години

Разбрахме, разбрахме, руският кeнeф е най-велик! Толкова успешен, че не се мярка по улиците. Може би е с последна версия военен камуфлаж? Едва ли...Хареса ми коментара как в САЩ една каравана на 100км от града струва половин милион и сeрат в дупки щото няма течаща вода, докато в Масква 15 татарци спокойно си живеят в двустайна панелка, че даже и не плащат парно.

290

Анатолий

преди 5 години

Руските коли са 100 пъти по-добри от хамериканските таралясници. Факт!

289

Анонимен

преди 5 години

Са сащ-ското правителство да имат дом и здравеопазване техните граждани не е основно човешко право, а привилегия на богатите. За бедните правителството осигурява евтина дрога и оръжие.

288

Анонимен

преди 5 години

297 - И какво ... Един самолет и какво от това ...

287

Анонимен

преди 5 години

В Reddit не е само САЩ, да знаете .Сега чакаме г-н ***, д Ани каже каква хубава кола била тази ладичка.

286

Анонимен

преди 5 години

В сащ да завършиш висше, или да си купиш картонена къща на 100 км от центъра на града струва 500 000$. Десетки милиони живеят в колиби и каравани без вода, живеят с купони, не ходят на лекар и са неграмотни, но пък имат кредити и за внуците. И 30 годишни коли, ама важното е, че не са Лади, а те са най - великата нация

285

42

преди 5 години

Чудя се само на США кой им купува ***...

284

Анонимен

преди 5 години

Су-35 е безсмислен самолет.Обсегът на радара му е два пъти по-малък от на американските самолети, а самият той има отразяваща повърхност на железопътен вагон.Това се казва прошльй век.

283

adam

преди 5 години

Амтрикански селяни си чатат:)

282

Анонимен

преди 5 години

С 14$ на час в НЙ-остава ти да работиш на 2 места и да живеш в 20 годишна американска кола, щото и наем на каравана не можеш да си платиш, или пък да продаваш дрога. Ако се разболееш-умираш. Пътуваш, работиш, плюскаш гмо манджа, дебелееш, бачкаш пътуваш и спиш на паркинга в колата- и така до гроб.

281

До 274

преди 5 години

В Ню Йорк с 14$ на час можеш да си позволиш по малко отколкото в Сф с 400 лв на месец. Това са около 1500 $ чисто на месец-колкото е наема на 1 стая в гаден квартал. 1/2 кг хляб или 1 кг ябълки или портокали са по 5$, лук и картофи по 4 $ за кило, цигари 12$,бут вода 3$- в магазина. Детска градина-частна, държавна няма е 2000$ на месец. Здравна застр. мин 300 $ за 1 човек. А бензина и за страховка на кола още поне 300$. Остава ти да ботуш на 2 места и да спиш в колата.,ама 20 год.,американска.

280

Dublin

преди 5 години

Prosiaci..,prosiaci...ama S_RAT v kosmosa v toaletna..., a ne kato amerikancite v pampersi ili opikavasti borcetata okolo MKS...:)) ce tiahnata postoianno v remont...https://dnes.bg/index/2018/08/21/iaponski-astronavt-nai-vajnoto-v-kosmosa-e-wc-to.385627...edna dzapanka da vi go kaze...

279

Шамандур

преди 5 години

Шевролеть Матизь бил по-добър от Рено Нисан боже кви пишат тука.