10

Анонимен

преди 6 години

Китай са по-скоро национал-социалисти. Тоталитарна държава с пазарна икономика.

9

Анонимен

преди 6 години

В КНДР има един дебел човек и всички знаят кой е той.Всички други гладуват.

8

Анонимен

преди 6 години

Целта на краварите е не толкова да ударят СК, а Китай. Но китайците са мъдър народ и няма да уйдисат на краварските мераци като си отровят кучето което ги пази далеч от базите им в Южна Корея.

7

тъпчо

преди 6 години

А международно наложената забрана, не е ли нарушение?!

6

Безпартиен

преди 6 години

ООН не твърдеше подобно нещо, твърдеше го първо британското разузнаване, после САЩ уведомиха ООН, че ще атакуват въпреки, че не получиха резолюция и одобрение.

5

Анонимен

преди 6 години

Оон като "констатира" нещо обикновено се оказва точно обратното.Оон твърдеше, че Саддам произвежда хим. оръжие.

4

Бож.

преди 6 години

Няма да се учудя ако се окаже,че Пхенян като прочут износител на суровини е изнасял газ за Русия и не-гр-и за Куба.

3

158

преди 6 години

Ся, последно санкциите заради ядрените опити ли са или щото изнасят без разрешението на чичо Сам? Има ли държава в света, която се опитва да не играе по свирката на щатите и да няма наложено ембарго? Какво казва международното търговско право, щото нещо такова едностранно налагане на ограничения си е незаконно, та дрънка!

2

Анонимен

преди 6 години

Индия!Ядрена държава с изключителен потенциал. Щатите гледат китайците. Щото китайците ги боцкат.Трудно ще се ориентират в мътните азиатски субекти.

1

Прости истини

преди 6 години

Смешниците вече седемдесета година налагат санкции на трима Ким-а подред и ... от това нищо не е последвало. Ким-овете си управляват необезпокоявани и в пълен комфорт, разработват си ядрената програма, провеждат си ядрени и балистични тестове напук на всяко изказване на САЩ, при това в рамките на 24-часа след поредната смешна заплаха. Истината е, че Ким става все по-силен, а Тръмп - все по-смешен.