59

крадат и лъжат

преди 6 години

пореден пи-ар ход, буря в чаша вода или много шум за нищо...да видим следващата седмица какво фарсче ще спретнат за плебса

58

Фреди

преди 6 години

През м. февруари 2013 г Йордан Бакалов( в края на ББ 1) заяви по случая за "поръчването" на Б.Борисов от Ах. Доган, че това е предсрочно стягане на редиците на герб за избори.Може би It's the final count down преди на края на ББ 3.

57

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 6 години

Мутро, скоро с Пра$ето така ще $***$яте нещата, че и двамата така ще вдигнете кръвното, че без никой да ви докосва и доближава, сами ще се възнесете !!!!До ГДБОП - горното не е заплаха, предположение базирано на обективен анализ с елементи на предсказание е !!!!!

56

заспал

преди 6 години

"1984"

55

пенко

преди 6 години

Според изследване на СНН :Влианието на произведенията на правният факултет на СУ -България /върху народа/- се е изравнило с това на журнагъзническия факултет в посоченият СУ!!! Установено е ,че хората от народа ,започват да използват термини- свързани с генетическото възпроизводство на нацията-...пожелаващи контакт с майките на юристите и жур-на -глутеус-максимус-алистите /не на репортерсите/!!! В БНТ " Аз съм твоята красива любовница"... "Изкаш ли предаване " !!! В БТВ.... В НоваТ... В ....сл !

54

Анонимен

преди 6 години

Ако Борисов печелейки на някой досега да са го ликвидира ли 100 000 пъти. Истината е че такова самовлюбено мекотело като него е удобно за всички - и за олигархията, и за тези които източване държавата, и не на последно място - и за проЗДия материал, който му се връзва на евтините постановки.

53

Анонимен

преди 6 години

Да,г-н Борисов народа изпрУстя и истрИщя ! Вие и вашите политици също имате заслуга за това, Вие зададохте народняшкото говорене и бабаитския тон.Милиони се източват и няма наказани или върнати пари !!! - това води до злоба и агресия по улиците и в нета. Влезте в панелките и вижте каква е мизерия ,влезте в трамвая да видите огорчените и ядни лица. 1 билет от 1,60 се предава цял ден - Знаете ли?

52

Анонимен

преди 6 години

Голям Обезьян си бе !

51

Наблюдателен

преди 6 години

То пък притрябвала накому празната му глава !

50

Анонимен

преди 6 години

На него му харесва това....терзае го това , че в негово лице не виждат мъченик...и преди беше подхващал пак някви такива голяма ***..... то за другите не пишат разни психота такива работи.

49

Анонимен

преди 6 години

Не е PR постановка. Просто Боцко случайно му е имал телефона и е решил да му звънне.

48

свети георги

преди 6 години

ГАДНИ МУЦУНИ

47

бийнюз

преди 6 години

Цяло лято обикаля шефски резиденции.Препече си.

46

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни завирали тоя "буда проСВЕТИТЕЛ" , така светна нацията от него, че направо изгоря!

45

Боко Тиквата

преди 6 години

С Васко не се познаваме.. ъъ исках да кажа с господин Коцев. Не знам за какви постановки говорите.

44

Анонимен

преди 6 години

Нема да те питам !!

43

Въпроси, въпроси ...

преди 6 години

Тиквата да не ни занимава с глупости, а да каже какво става със следните въпроси:-Скандалът НДК, колко такива "НДК" скандала има във всеки град-Скандалът "Суджук" - дали е практика ГЕРБ-аджии да рекетират хората по страната-16 Милиарда борч - какво стана с този заем, за какво точно бе похарчен

42

Анонимен

преди 6 години

Шукар бори, кар ***. со керес бе Бойке ? Браво, хванал тен да е по близо до електората си !

41

Анонимен

преди 6 години

Даваш ли даваш................ и му отсекли тиквата !

40

Анонимен

преди 6 години

напълниха ни със сомалийци, тези овчари ровят из фейсбук. Пълна пародия на държава.Орбан и Путин са единствените с глави на раменете наоколо