158

Анонимен

преди 6 години

Димитров се заяжда с по -малките, като визира само Вардарска Македония т.е днес Македония ,защо не визира и Егейска Македония и това което са направили гърците в Аканджали това име не се знае но го има потърсете го нета т.е този професор няма нищо против гърците защото те са богопомазаните от Европа

157

morelini

преди 6 години

Промитите мозъци в Македония продължават да пълнят главите на обикновенните македонци-българи които наистина знаят от къде са им корените.По промити мозъци сякаш има само в С.Корея...И се чудя защо не излезнат българските управници с ясни и неопровержими доказателства за това какъв е произхода на македонците и веднъж завинаги да се спрат тези спекулации от македонска страна.Ако се сърдят на някой да се сърдят на Васил Коларов и Георги Димитров...но такова е било времето тогава.

156

без лошо

преди 6 години

До Русия е великаБрате-завинаги, ако сърбежите беха плащали десетки милиарди лева-долари-марки репарации на БГ, а не обратното, през целия 20ти век, ако западните покрайни беха наистина източни, а не западни, ако сръбската ДС, ако техните комунисти и нашите комунисти..., ако, ако.... Е, тогава бих се съгласил с теб, но сега мога само да ти кажа ДГД, изме....яр ниеден

155

Анонимен

преди 6 години

Значи Путин каза истината за азбуката българите от македонската нация са написали азбуката и днес дори татарите в Русия пишат на македонски и говорят македонски език.

154

idiotizum

преди 6 години

Абе вие грам мозък нямате с какви глупости се занимавате.Оправете си държавата па после гледайте другите теляци.

153

Анонимен

преди 6 години

Както сръбския, така и хърватския език, произлизат пряко от българския език, а така наречения македонски е диалектна форма - това са научните факти, но те не са удобни за много хора.

152

До 170

преди 6 години

Американски народ ли? Че кой в САЩ твърди, че има такъв?

151

Patriot

преди 6 години

Bulgarskija ezik e tolkova promenen poslednite 100 godini,i neznam zashto neprekasnoto go pravim.Genialni sme s nai novata si duma ,,shljokavica,, Palna prostotija.Daze i ezikovedi e polzvat,no smisala i e vav vrazka s kachestvenite pitijeta koito pijat bulgarite.

150

Анонимен

преди 6 години

Божо е кръстоска между сирийски кюрд и византийка, а баба му е била албанка.

149

Анонимен

преди 6 години

Божо е ром от Румъния значи вече сме македонци щом македонската нация е и от българи.

148

Анонимен

преди 6 години

Oshte li ima maloiumnici da go slushat toz tupan....Bozidar Dimitrov

147

Анонимен

преди 6 години

А останалият един милион какви са бе господин бойковистки професоре, дори не можеш да събираш, е..ти професора т..ъп

146

Анонимен

преди 6 години

Божо е кръстоска между албанец и византийка.

145

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега македонците са плод на руско-сръжската дружба, сърби и руснаци от край време играят срещу България, ако погледнете статистиките за македонси малцинства с учудване ще установите че такива има само в страните от бивша Югословия и къде мислите на друго място в Русия - някакви си 350 македони :) още по-странна е и класификацията на шопския диалект в Сърбия и Русия, в руските енциклопедии пише че това е един от 4-те диалекта на сърбо-хърватския език, нагло нали :) и тия били братушки :)))

144

Анонимен

преди 6 години

Божо е пленен от цар Калоян византиски еврейн, но за пред хората казва че е тракиец .

143

Анонимен

преди 6 години

Божо е сръбски гопец със майка гъркиня, която се мислила за тракийка аме е eдна влашка гопка, а защо Божо не отиде в американското посолство и да каже че няма американска държава и народ.

142

Костов

преди 6 години

Песента на Висоцки започва със стиховете "Товарищ Сталин Вы большой ученыйВ язикознания познавший ТОЛК (а не "толко")А я простой советский заключенный и мой товарищ серый брянский волкЗа что сижу - по совести не знаюНо прокуроры видимо правыи вот сижу я в Туруханском краеГде при царе бывали в сылки Вы." ....и т.н.Толк в този смисъл е, че познава материята. А "толко" е нищо, защото дори думата се пише "только", т.е. с мягкий знак.А иначе Б.Димитров е прав във всичко друго.

141

Анонимен

преди 6 години

Божо е маке от Румъния, а защо Божо не отиде пред Белия дом и не каже, че американскии народ и нация няма защото са китайци латиноси африкенци и всекакви.

140

Loyko

преди 6 години

Bulgarite da opraviat sobstvenata si istorija,a sled tova da se kaharjat za Makedonskata../

139

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великато Вие в расията ги измисляте тия псевдо нации, тъй че никой не Ви се връзва на приказките