71

Анонимен

преди 7 години

Тоя кво се прави на ощипан ..прокорора и данс казват че Турция се прави квото иска, е Ненски и Герджиков нямало напрежение,ами да не забравяме че сдс и ндсв бяха коалиция,трябва са се забрани да влизат от турция да гласуват тук,тия патриоти кво мълчат и;и им платиха

70

Анонимен

преди 7 години

Да изгони поне 50 и тогава да се хвалят

69

Е

преди 7 години

В следващите дни сигурно ще има още изгонени, но това е капка в морето. В България е пълно със зловредни елементи, които следва да изгоним. Много закъсняхме с това.

68

2017-2020

преди 7 години

VREME RAZDELNO- RAZPAD NA STRUKTURI, RAZPAD NA DARJAVI, RAZPAD NA KONTINENT. KAKVO E BADE6TETO NA BULGARIA ? :( MRA4NO,TIAGOSTNO,DEPRESIRA6TO....

67

Факт

преди 7 години

До 10За да мине в Страсбург,забраната за гласуване на определени категории хора трябва да е щателно премислена и оформена,а най-добре е да има прецедент с някоя водеща държава.Има такъв случай-във Великобритания има закон забраняващ гласуването на граждани(на UK) живели извън страната над 12г.Преди 2 г имаше дело в Страсбург и законът мина,т.е. действа.Нашият даже ще е по-демократичен-27г навън.Защо 27 години?Ами турците излязаха преди 27+години,а българите-по-късно.Е те така.

66

летопис

преди 7 години

До ЕРДОГАНзначи си от Българската държава там, съществувала до 1514 година.а мюсюлманите в България "са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и в следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български".

65

Анонимен

преди 7 години

Вече съм твърдо решен да гласувам за БСП . Чашата вече преля.

64

Анонимен

преди 7 години

ДПС не създаде ДОСТ. Ердоган създаде ДОСТ за да помагат на ГЕРБ за въвеждане на ислямизма в България. Ердоган беше задействал цялата държавна машина на Турция за да осигурят гласове за Цаца Цачева- мамата. Били са заплашвани десетки хиляди хора там по мобилните им телефони

63

DO 97

преди 7 години

RUSSIA NE BI ZA6TITILA BULGARIA, POVIARVAI MI ! PAK I NE EDLAJNA DA GO PRAVI, SLED TOLKOVA POMIA PO ADRES NA RUSSIA OT STRANA NA PLEVNELIEV I KOMPANIA. A NA EC I NATO IM DREME ONAZI RABOTA ZA BG.

62

Анонимен

преди 7 години

KOLKOTO I DA NE NI SE ISKA DA PRIZNAEM ERDOGAN E PRAV BADESHETO NA EVROPA SA MISULMANITE ZASHOTO EVROPA GI PRIEMA OT AFRIKA I AZIA OT 1950 GODINA DO SEGA OSIGURIAVA IM SOZIALNI POMOSHI JILISHA RABOTA S EDNA DUMA VSICHKO DA SE RAZMNOJAVAT SEGA TE SA REALNO ND 100000000miliona V EVROPA NA KOLKO BG KONIAZI DADOHA UBEJISHA V PARVITE GODINI SOZIALI I SAHITE PREVILEGII NEKA DA VA ZAVZEMAT IZHVARLIAT OT POSTOVITE VI I NA TIAXNO MIASTO DA DOIDAT MISULMANITE NALI NI DESKRIMINIRAHTE UNIJAVAHTE I SOROSOVI

61

10

преди 7 години

Хора с двойно гражданство категорично НЕ трябва да гласуват. Това задължително трябва да се приеме от следващия парламент. В чужбина да гласуват само временно пребиваващи . Така се решава целия проблем за който толкова много се спори . Какви ли глупости не се мислят , та брой секции та какво ли не. Само на хартия и само от хора без двойно гражданство.

60

Анонимен

преди 7 години

Добре че е Русия за да спира тоя миризлив анадолски бoлук. Ако не е Путин да са ни прегазили до сега 10 пъти. Но братята руснаци заявиха че няма да допуснат да се стигне до конфликт на наша територия.

59

пехотинец

преди 7 години

Няма нужда от гонене на турци в Турция! Вместо това Българската Армия трябва да посети Турция! Много насериозно започнаха да се възприемат анадолските варвари!

58

Анонимен

преди 7 години

Банкярската тиква ходи ли още да се целува с мустакатия анадолски мaнаф по партийните му конференции в Азия ?Гласувам за БСП !

57

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАННе бързай че Турция може да стане част от България и тогава не сме съседи.

56

Анонимен

преди 7 години

"ДАНС изгони втори турчин"Докле е мъничка змията, елате да се съберем,с крака да й строшим главата, свободни да се назовем!

55

Анонимен

преди 7 години

Живков ги вкарваше в затвора но сега е демокрация и пазар.

54

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и ДОСТ са едно.

53

Анонимен

преди 7 години

Когато няма държава стават такива неща а така наречените десни продажници и национални предатели ни направиха територия. Всичко държавно им пречело защото не могат да си въртят далаверите . Като няма държава няма и армия и полиция и общество и разбирателство и култура. Защо им беше да дават концесията за златото на чужденци. За да взимаме един процент а не 100! От какво се оплакват ? От работата ли ? Не им се работи сигурно защото са мързеливи ? Че българина вече се моли за работа каквато и да е

52

Анонимен

преди 7 години

В 1989 г. СДС и ДПС не казваха ли че изгонването е възродителен процес