280

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox Пе4енегите са Ордата ТЕРТЕРОБА Асимилирани са в бг Народнноста в последствие ДАВАТ и Царската династрия ТЕРТЕР между другото Не просто наритваме рашките ами им *** главата за кан4е за пиене Държавата на Свендослав се РАЗПАДА на 29 4асти за векове

279

един там

преди 7 години

До американец,Ти пък изгледай филма на сънародника ти Оливър Стоун, "Украйна в огън!" и ще се откажеш от сегашната власт в Киев!

278

АМЕРИКАНЕЦ

преди 7 години

ПРОЧЕТЕТЕ МЕМОАРИТЕ НА ЧЪРЧИЛ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА .И ВСИЧКИ *** ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ БСП .

277

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox 62 000 викинги и славянския им *** бият 30 000 бг войници мобилизанти Доста трудно между другото Воюваме и с Унгария Свендослав е женен за дъщерята на маджарския крал Взима Переслав НО в ЗАПАДНА България не влиза в одговор Тертероба изгарят вси4ко до Киев демек 9 руски княжества Свендослав се изреб4ва на Византия И ТЕ ГО ПРАВЯТ КРИВ от БОЙ на края избиваме 22 000 варяго славянска *** а Свендослав става за кан4е за пиене Държавата му се разпада тотално

276

МК КЕЙН

преди 7 години

ЕДНА МАФИОТСКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ,КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА!ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА МИСЪЛ НА АМЕРИКАНЕЦ ,СЛЕД ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ!

275

един там

преди 7 години

До анонимен 406,Да бе, имаше и една актриса-наркоманка Линдзи Лоан! Общо взето има две възможности- първата е този да е със женско име, има такива случаи(онзи наркоман Алис Купър), втората е името да е неутрално- тоест унисекс! При американците май има и такъв вариант! И тези щели да ни учат как да живеем- айде нема нужда!

274

Maniaka

преди 7 години

"Да сритаме Русия" - ама това на Play station ли?

273

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox Днес няма ссср няма и 4ервена армия скоро няма да има и русия

272

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха.....тоя па! Не вижда ли, че "сриталката" му не е израстнала още?Щял да срита....я пробай де!!!! Мишоци!!!!

271

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox е тука сбърка лошо Свендослав нахлува със сериозна сила 62 000 викинги и руски роби -руските и византийските хроники се препокриват за броя Завзема 4аст от страната НО НЕ ЦЯЛАТА но и неговите владения са опустошени от Пе4енегите Ордата на Тертероба ( в последствие Асимилирана в БГ народноста Династрия Тертер даже има ) В крайна сметка му *** главата за кан4е за пиене барабар с цялата му армия --Русия по скоро РУС между другото се разпада Тотално след това

270

bumerang

преди 7 години

Ето на такива знакови и исторически велики/като Мюнхенската/конф-ии присъства нашия държ.елит!Явно ругатните и откровените цинизми там се котират доста добре.A каубоя би трябвало много да внимава меца да не го срита по скапаните орехчета,че да не види дневен зездопад!

269

Анонимен

преди 7 години

1 към 1 ама 2 за 7 как да ти го кажа просто СССР от 1939 до 45- 29 500 000 мобилизирани нали4ни към 1945 май 11 300 000 освободени от плен +2 000 000 НА тази база плащат пенсий и др Руски данни другото 16 000 000 ги няма упукани Германия мобилизирани 8 000 000 нали4ни 2 900 000 в плен 2 000 000 - общо за вси4ки фронтове- на тази база те плащат пенсий а да смятат швабите могат

268

Анонимен

преди 7 години

Абе Линдзи не е ли женско име!Нали има една Линдзи Вон,дето се се пързаля със ски и се влачи с цветнокожия голфър.Тия американци вече не знаят от кой пол са!

267

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox 399 ФРЕНСКО НЯМАМЕ АНГЛИСКО СЕЩАМ СЕ ЗА 1 НА ЕДИН ОТ ПОЛКОВЕТЕ НА 22 ИРЛАНДСКА ДИВИЗИЯ И МАЙ ТОВА Е

266

един там

преди 7 години

До анонимен 398,Никой не се хвали- ти войната за хвалене ли я имаш?Като махнем цивилните- нещата са почти, жертвите от двете страни са почти 1:1;Дори самите американци нагледно показаха, че с война конфликти днешно време не се решават! Примери- Ирак, Авганистан, че дори и Либия! Конфликтите днешно време трябва дас е решават на мастата на преговорите, като при самите тези преговори отстъпки трябва да се правят и от дете страни, че иначе преговорите не стигат доникъде, справки- Донбас!

265

Анонимен

преди 7 години

И да има, и да няма "санкции"- всяка държава трябва да развинва хармонична икономика,ако иска да е "ДЪРЖАВА", а не колония!Япония е от БОГ-а със "санкции",но си е ЯПОНИЯ далеч преди САЩ!!!Истинският капитал на една ДЪРЖАВА не са природните ресурси и география,а КАДРИТЕ!Като територия и ресурси САЩ винаги са били в Северна Америка,но стават САЩ след "организирането" на "правилните" кадри,което не е станало на "пазарен" принцип!Пазарният принцип гарантира ци-га-нски държава и икономика!

264

Мачкане

преди 7 години

А пък не дай си Боже Китай решат да си пуснат ракетите по САЩ, тогава ще я закъсаме НАТО. И тогава великата армия на ЕС трябва да спасява щатите.

263

Въпрос

преди 7 години

Рашъните имат ли почва у нас?

262

Мачкане

преди 7 години

Руска калпава работа:))). По твоята суха логика доста натъкмена, кулите, Пентагона да удариш и то някакви учили се на граждански курс е американска калпава работа.

261

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox ВИЕ ВИНАГИ СТЕ ПО МАЛКО ЗНАЕМ САМОХВАЛКОВЦИ АРЕ БЕГОМ ЗА БОРЯШНИК -- РЕАЛНОСТА Е ГАДНА ЗАГУБИ 7 РАШКИ ЗА 2 ШВАБИ ТОВА Е