22

Анонимен

преди 7 години

Контраадмирал Джон.Ф.Кърби даде изявление ,че гражданската война във Сирия ще продалжи,екстремистите и терористите ще продължават да следват целите си които ще включват атаки срещу руски интереси дори руски градове.Русия ще продължава да изпраща трупове в чували за дома коментира Кърби.Русия ще продължава да губи ресурси и повече самолети.

21

Анонимен

преди 7 години

Това са брътвежи на либерастични тъпигьози, разбира се. А да питам аз, колко ще е % на германците в Германия през 2021? Че както е тръгнало, няма да останат много там.

20

SD

преди 7 години

Германия да си гледа ,,....... банк ,, ,че става напечено .

19

SD

преди 7 години

Германия да си гледа ,,Дойче банк,, , че става напечено .

18

Анонимен

преди 7 години

''... ако Тръмп бъде избран за президент на САЩ, в края на хипотетичния му мандат през 2021 г. американската икономика ще е по-малка с 1 трилион долара отколкото иначе.'' ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА, ПРЕЗ 2021 ГОДИНА Е МНОГО ПО-ВЕРОЯТНО, ГЕРМАНИЯ ДА Е ПО-МАЛКА ОТ ШВЕЙЦАРИЯ, АКО ДО ТОГАВА ВЪОБЩЕ ИМА ГЕРМАНИЯ ДЕ, ЧЕ НЕ Е МНОГО СИГУРНО!

17

Анонимен

преди 7 години

Килърито пък ще нулира огромния трилилионен дълг на САЩ, като подпали третата световна война, разбира се

16

до един там

преди 7 години

"Тръмп ще съсипе икономиката на САЩ!"------------------------------------------------------Да, възможно е, но пък Килари ще съсипе света!--------С едно изречение ти описа дилемата пред която е изправен света!Право в десятката братле!!!!-)))))))

15

пенко

преди 7 години

Може да греша /не ми достига информация/ ,но смятам ,че Германия все още е подчинена на прищявките на САЩ !?!? Такива са политическите последици от КАПИТУЛАЦИЯТА на вермахта ! Странно ,защо в Германия няма английска военна база, френска военна база /руска вече имаше/!?!

14

един там

преди 7 години

Да, възможно е, а пък Килари ще съсипе света! Много е сложно, но все пак избирайте кое е по-малкото зло!

13

Анонимен

преди 7 години

Фактът, че ежедневно се лее помия срещу Тръмп означава, че се страхуват. Нашите медии гръмко обявиха, че Тръмп се провалил срещу Клинтън в първия дебат, цитирайки анкета на CNN (про-клинтънова медия). Данните от другите големи медии не бяха съобщени - там Тръмп водеше с 10-15%.Същото става и в Сирия - българските медии манипулират с фанфарите на "хуманитарната катастрофа" и лошите руснаци, които изтрепват демократично режещите глави терористчета.Хилари = война, ИД, ислямизъм.

12

Анонимен

преди 7 години

За Тръмп!

11

ДО 7

преди 7 години

БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ГЕРМАНИЯ ЗАГИНА В ПОЖАРА, НАРЕЧЕН 2-РА СВЕТОВНА ВОЙНА! ДНЕШНИТЕ 'ПСЕВДО-ГЕРМАНЦИ', КОИТО ОБИТАВАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ (КОЯТО Е САМО ЕДНО ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ) НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОНАЗИ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА, ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ!

10

морски

преди 7 години

Тази Зима ударно ще се построят нови големи хотели по Морето,а Германия да прати мааалко по-платежоспособни немци Лятото.

9

Анонимен

преди 7 години

Абе каква е тази мода една демократична държава се меси в политиката на друга демократична държава???

8

ДО 7

преди 7 години

БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ГЕРМАНИЯ ЗАГИНА В ПОЖАРА, НАРЕЧЕН 2-РА СВЕТОВНА ВОЙНА! ДНЕШНИТЕ 'ПСВЕДО-ГЕРМАНЦИ', КОИТО ОБИТАВАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ (КОЯТО Е САМО ЕДНО ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ) НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОНАЗИ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА, ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ!

7

Анонимен

преди 7 години

Фактът, че Германия слугува на Белият дом включвайки се във войната му срещу Тръмп и това, че Германия "доброволно" ислямизира Европа, може да ни доведе до съответните изводи.

6

Анонимен

преди 7 години

Един *** въпрос- защо германското правителство се включва в битката за американски президент?

5

Анонимен

преди 7 години

То вече няма какво толкова да се съсипва и краде по света, че да се разраства тяхната икономика. То ясно, че дори без fast food и cola, има оцелели хора.

4

Анонимен

преди 7 години

Прави са дойчовците - Трумп не може да се мери с лицемеркел, която освен икономиката на Германия съсипа и икономиката на цяла Европа!

3

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че Германия се е разтревожила и прави тези сметки показва на кого служи тази "независима" европейска държава.