23

Анонимен

преди 8 години

"Пътната полиция информира, че в първата година новите водачи правят 22% от нарушенията в държавата, а през втората - 55% от нарушенията"Интересно! Значи като са млади шофьори и по-малко нарушават, а после като следват примера на околните и правят 2 пъти повече глупости... Мен ми звучи сякаш КАТ не си върши работата...

22

свинаря

преди 8 години

до 25При 20 градус,ни без да има сняг,да бъде позволено карането с летни гуми?

21

me

преди 8 години

Много са ми странни коментиращите тук, не са ли виждали как точно на 3см сняг колата им става като лодка и застрашават сигурността на всички около тях. Според мен е безумно да се обвързва карането със зимни гуми с някакви месеци, вървим към 1 седмица сняг на година извън планините. Това което трябва да пише в закона е, че при наличие на сняг, на пътя могат да бъдат само коли със зимни или всесезонни гуми. И това е. Ако ще снегът да е през юли. Като няма сняг, да карат с каквото искат.

20

ПорЦелан

преди 8 години

Няма зимни гуми, поне тези които продават у нас без канал или два срещу аквапланинг. С тези кални шосета М&S са си направо всесезонни.

19

96568

преди 8 години

Не гумите, а липсата на санкции за всякакви нарушения са проблема в движението по пътищата. Хората се избиват заради скорост и предимство.

18

Анонимен

преди 8 години

Няма такова понятие "всесезонна" гума. Има гуми съобразени с климата.

17

Анонимен

преди 8 години

За съжаление в КАТ и в парламента експерти по пътна безопасност няма. Има пълни лаици, които се мислят за най-великите, но в крайна сметка те решават, а решенията им на практика винаги водят до по-лошо. Така е и сега ...

16

ML

преди 8 години

Аз си карам джипа с всесезонни гуми от няколко години вече... Какво да им чакам на тия "представители" да ни приемат

15

Анонимен

преди 8 години

събрали са се група дундурковци които освен служебна кола друго не са виждали и решават проблемите на народа как и кога и с какво да карат....

14

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо като всесезонна гума. Айде лятото може да се кара с всякаква гума, но зимата си трябва задължително зимна гума.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз заминавам в чужбина след 4 месеца - боли ме *** а .. да му мислят овцете :)

12

Иван Драндаров

преди 8 години

Всяка лятна гума с достатъчно грайфер е по-добра на дъжд от зимна - ФАКТ...

11

Анонимен

преди 8 години

До Иван ДрандаровНи мож спря при дъжд под 7 градуса с летните джапанки. Той ний прайм ...

10

Анонимен

преди 8 години

При това глобално затопляне и липса на сняг за какви зимни гуми се говори. Ако питате производителите за тяхната печалба е най-добре да има гуми за януари, февруари и т.н.- до декември.

9

КАТ

преди 8 години

От тука виждам разбита биалетка

8

Анонимен

преди 8 години

Пролетни, летни, есенни, и зимни. Задължително нови през българска фирма (внос китай - материал пластмаса). Също и винетка 200лв + нова паркингова винетка. Не задължителна разбира се - ако не искаш да я плащаш прибери си колата в апартамента.

7

седмични гуми

преди 8 години

Най-добре ще е да има гуми за всяка седмица.Идея за ново предложение.

6

Иван Драндаров

преди 8 години

Ми ако не ходим на нанагорището от НФК до Кръста, ко прайм? Ако сме от Сандански и от 13 години сняг не се е задържал по улицата?

5

Анонимен

преди 8 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДУПЕТАТИТЕ..БАЩИТЕ ИМ..ДЕЦАНА ИМ И МАЙКИТЕ ИМ ДА ИЗПОЛЗВАТ ПРЕДПАЗНИ ГУМИ НА ОНАЯ СИ РАБОТА ЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ ПОВЕЧЕ ТИЯ П**Р*ЗИТИ

4

Анонимен

преди 8 години

всяка гума си има ограничител, според нейните си харектеристики. Една има аквапланинг при 4 мм, друга при 5, трета може би при 3 (макар, да не знам за такава). Така че вместо да набиват глупости в закона, да регламентират това, че ако ограничителя е достигнат, гумата следва да се смени.