20

Майтапчия

преди 8 години

Хм,тия по-лесно ще ги накараш да запашат шахидски пояс,отколкото да се хванат на работа....

19

Анонимен

преди 8 години

Че кой е луд да купува скъпи акции от петролната им компания, като петрола е ефтин и скоро на никого няма да е нужен.Европейски държави вече приеха закони, че след 2025 г. няма да се продават нови автомобили,освен електрически.До няколко години ще се приеме от целия ЕС. Автомобилните компании хвърлят луди пари за разработка на електрически коли. Големите европейски градове един след друг обявяват, че след 2-3-4 г. ще е забранено да влиза в града с дизелов автомобил(до околовръстно).

18

хаха

преди 8 години

мухамуд ал бабуин ибн павиан. След петролната ера се връщате там от където сте тръгнали. Пясъците, камилите и палатките. За друго не ставате.

17

БГ

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Вие от партия ЮРУШ сте депесарски *** и руски пудели! Само с ресурси не става - и тези и Русия го разбират, но по трудния начин!Да живее България!

16

Анонимен

преди 8 години

Един закоравял наркоман обещал, че от утре спира хероина, започва да бачка по 12 часа и да спестява за черни дни. Един алкохолик обещал същото, но утре все не идвало, всеки следващ ден се казвал - днес, а не утре.

15

Анонимен

преди 8 години

И се събуди принца и се усети, че носът му е в камилата а краката в пясъка.

14

Василев

преди 8 години

Пет пари не давам за скапаняците араби, слава на Русия!Агент Бил Самърфил!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Въобще не ми пука за Саудитска Арабия! Сега важното е Путин да фалира, пък после арабите кучета ги яли.

12

Анонимен

преди 8 години

Преди американците да купуват петрола е било пустиня и камили !Сега с парите си превземат Европа , и ще наложат шериата , закона на религиозното поддтисничество и убийства !

11

Анонимен

преди 8 години

"Мухамад бин Салман изглежда уверен във възможностите си да използва поверената му власт и да извърши истинска революция: Това не е мечта, това е реалност, която ще бъде постигната с воля на Аллах!.ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААААААААААА.........................

10

Анонимен

преди 8 години

Може като вкараме крадците в затвора

9

Тихомир томов

преди 8 години

Амбициозен план все пак подплатен от Трилиони долари , а ние даже безплатно не можем да се отървем от зависимостите на комунизма !

8

Чети

преди 8 години

Третият в света военен бюджет, едва 2% се харчи у тях. Къде харчат останалите 98% отговорът е ясен. Мисли. Ама всичко се връща, после ще има ама то кво стана. Скоро братя

7

Анонимен

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Vsichki sasedi bqgat ot rusnacite kato dqvol ot tamqn may e vreme da varvish v sibir pri rusnacite

6

Анонимен

преди 8 години

Po tesni ikonomichesko i voenno satrudnichestvo s Turcia i stavate svetovna voenna i ikonomicheska sila,trilionite dolari ot vas a rabotata i uchenite ot turcite

5

Бобчо

преди 8 години

Мухамад бин Салман Ал та Фанал Ал та ибaл........Време и във вашата къща да дойдат американите да ми раздадат малко икономика по техен модел...и ще ви научат да си поите камилите с нефт.

4

1

преди 8 години

Историята се повтаря. Пак го загазват като през средновековието ...

3

ТРЯБВА

преди 8 години

Не ги харесвам арабите , те са си роми със земя на която Господ е изсипал много за бране .Единствено ми харесва закона за забрана жените да шофират , трябва и в България да се приеме такъв закон .

2

Анонимен

преди 8 години

Мързеливи *** свикнали всичко наготово. Като свърши петрола какви ще станете - силиконовата (силициев диоксид от пясъка) долина за молене на баш бога?

1

Анонимен

преди 8 години

Време е за инвестиции в камили :) Но лукавите чаршафи предпочитат да инвестират в ислямизация на Европа. Като има балами да им позволяват, що не!