5

Анонимен

преди 8 години

И какъв е проблемът да искат пари? Не се вижда този, че некрологът му се подава от джоба и съвсем скоро ще трябва да отговаря пред Всевишния за всички разплакани майки, бащи, синове и дъщери благодарение на всички убийци и престъпници, които е защитавал! Той не го ли прави за пари? Да каже колко са му кихнали за да защитава поредното самозабравено к***пеленце!

4

Имаме зомбита!

преди 8 години

...след смъртта на възрастния мъж, тя /оградата/ отново е била демонтирана. Това го потвърждава и адвоката:"Убитият или някой друг недисциплиниран пешеходец/жив или мъртъв, все едно/ е разрушил здрава метална ограда, за да премине"

3

Анонимен

преди 8 години

Във всяка една нормална държава тоя щеше да е в затвора само заради това, че кара без книжка, но не и в България, че на всичкото отгоре и човек убил и го пускат под гаранция. Неееам думи!

2

Бай Иван

преди 8 години

Пешеходеца наистина има вина, но колко е тя е трудно да се определи. Какво е виновен че на мястото липсва ограда и от общината не са си свършили работа да я отремонтирант и да търсят начин за предотвратяване на подобни инциденти. Пешеходеца не е длъжен да знае правилата за движение и дали има право да пресича там или не (все пак е град).Отколкото шофьора: Дрогиран без книжка и с 70 км над ограничението........

1

Анонимен

преди 8 години

Роднините на жертвата със сигурност биха предпочели Око за Око, Зъб за Зъб, но това е забранено от закона. Закона педполага получаването на парична компенсация. Гадно е загубата на човешки живот да се измерва в пари, цинично е, но в такива времена живеем. Този адвокат е още по-циничен с изказванията си, дори не знам защо му дават телевизионно време да ни занимава. Жертвата си е платила за гяволъка да пресича неправилно, сега да видим извършителя дали ще заплати подобаващо за своите нарушения