7

Анонимен

преди 8 години

Защо не протестират лекарите, питаш, закриват общественото здравеопазване... Не трябва ли да протестираме ВСИЧКИ ние, ОБЩЕСТВОТО, заедно, заради разсипаното си здраве, и това на децата ни? Заради смачканата конституция и всякаква законност и справедливост...Дистанцирани, бием гневно по клавиатурата и чакаме... чакаме и ний ред за свобода, както го е казал класикът.Годо няма да дойде.

6

Анонимен

преди 8 години

Боби изпапка 16-те милиарда, сега търси какво друго да продаде... трудно, трудно се управлява без онаследен резерв от 12 милиарда, както беше предния път...Интересно ми е какво ще правят герберушките, като разпродадат цяла България - ще започнат масова миграция на запад?

5

Анонимен

преди 8 години

Лекарите защо не протестират? Закриват общественото здравеопазване, вместо да ограничат частните болници, се приватизират държавните, издържани от обществен ресурс.

4

Анонимен

преди 8 години

Народе, разбра ли "реформата" на деформаторите? Костов вече не е виновен.

3

Анонимен

преди 8 години

По света болниците са частни, качеството на мед. помощ - без коментар. Ние искаме тук да е държавно, уж с илюзията - по-сигурно, всеки които дойде да мисли за себе си, докато дойде следващия и после гледаме репортажи как кметове си купуват коли за 150 000 лв. Когато има ред, законности и изисквания, когато има фондове, които съблюдават пациентите да са доволни и не позволяват да бъдат крадени, нещата си идват на място. Защо в БГ частните здр. фондове, прекратиха дог. с някои болници. Пазарен при

2

Анонимен

преди 8 години

Пичове,и аз искам да продам апартаментите на комшиите и то почти за без пари ! Узаконете го,щото патладжана продаде държавното за без пари ,и стана ЧЕСТЕН милиардер :)

1

Анонимен

преди 8 години

Костовисти... Само им дай да разпродават.